Vaikea valita? Anna kun autamme!

Mitä ikinä sitten pohditkin, netin tai DNA TV -palvelun, luurien tai liittymien kanssa, anna DNA Apurin auttaa. Saat kiireetöntä palvelua ja asiantuntijan suositukset aina, kun tarvitset.

Jutellaan vaihtoehdoista puhelimessa

​Autamme löytämään sopivimman ja vertailemaan vaihtoehtoja myös puhelimessa. Soita heti tai varaa soittoaika, niin soitamme sinulle takaisin toivomallasi hetkellä.​

Varaa soittoaika Soita 0800 550 044

Saat ostoapua myös chatissa

Näytön koko ja kamera, muisti ja muut jutut – vai sittenkin käyttöösi sopivin netti? Älä enempää pähkäile, täällä ollaan. 

Poikkea DNA Kauppaan

Tule myymälään tai varaa itsellesi sopiva palveluaika suoraan netistä – saat jakamattoman huomion ja juuri ne laitteet ja palvelut vertailtavaksi, joita olet etsimässä. Tervetuloa DNA Kauppaan!

Etsi lähin DNA Kauppa Varaa aika DNA Kauppaan

Mietityttääkö tietoturva?

Virukset, tietovuodot ja ne muut netin uhat. Vähän kaikkeen olisi hyvä varautua, mutta miten? Ei hätää - DNA Apuri löytää vinkit ja palvelut, joilla pidät virukset loitolla ja salasanat tallessa, koko perheen laitteissa. Virustorjunnan lisäksi voit mm. rajata lasten ruutuaikaa ja varmistua siitä, että WiFi-yhteytesi ja tietosi ovat varmasti suojassa.

Ota virustorjunta haltuun

Suojaudu viruksilta, troijalaisilta sekä haitta- ja vakoiluohjelmilta. DNA Digiturvalla saat tehokkaan virustorjunnan, suojatun VPN-yhteyden ja salasanojen hallintaohjelman perheen kaikille laitteille.

Lue lisää DNA Digiturvasta  Katso asennusohjeet

Tarkista, ovatko henkilötietosi vuotaneet nettiin

Voit heti kokeilla, ovatko tietosi jo vuotaneet nettiin – se selviää nopealla testillä. Saat tietovuotoraportin ja ohjeet sähköpostiisi.

Tee testi

Helpot niksit: Näin teet kodin netistä tietoturvallisemman

Kotiverkossa olevat laitteet yhdistettynä huonosti suojattuun kotiverkkoon antavat huijareille mahdollisuuden tunkeutua  laitteisiisi. Helpottaaksemme elämääsi, kokosimme niksit, joiden avulla teet kotiverkostasi hetkessä tietoturvallisemman.

lue artikkeli

Pulmia laitteen tai palvelun käyttöönoton kanssa?

Olet sitten asentamassa DNA Nettiä tai DNA TV -palvelua tai ottamassa käyttöön uutta liittymää tai puhelinta, DNA Apuri auttaa alkuun ja sen jälkeenkin – puhelimessa, chatissa tai paikan päällä.

Jutellaan puhelimessa

Soita heti tai varaa soittoaika, niin soitamme sinulle takaisin toivomallasi hetkellä. Kannattaa olla käyttöönotettavan laitteen vierellä soittohetkellä!​

Soita 044 144 044 Varaa soittoaika

Tilaa kotikäynti

Tuomme tullessamme tilaamasi laitteet ja asennamme ne valmiiksi. Saat samalla opastuksen ja vinkit laitteiden ja palveluiden käyttöön.

Lue lisää

Ota helppo startti DNA Kaupassa

Tule myymälään - otetaan uusi laite haltuun yhdessä! Autamme mm. siirtämään tiedot vanhasta puhelimesta uuteen tai valitsemaan lapselle sopivan puhelimen. 

Etsi lähin DNA Kauppa

Älä jää kysymysten kanssa yksin, kun voit olla kaksin!

Mitä ikinä sitten pohditkin, anna DNA Apurin asiantuntijoiden auttaa. Palvelemme chatissa, puhelimessa ja tietysti DNA Kaupoissa.

Onko netin nopeus riittävä - ja kodin WiFi-verkko kunnossa?

Sopivaan ja toimivaan nettiin vaikuttaa moni asia, kuten käyttäjien määrä, netin käyttötavat ja kotisi koko. Jos yhteys pätkii tai netti ei toimi kodin joka huoneessa, syy on usein kodin WiFi-verkossa tai vanhassa modeemissa.

Valitaan yhdessä tarpeisiisi sopiva netti

Autamme valitsemaan sopivan netin ja laitteet, joilla netti kattaa koko kodin. Voit myös tilata DNA Apurin kotikäynnille laittamaan kodin netin kerralla kuntoon. 

Tutustu DNA NettiinTilaa kotikäynti

Pätkiikö yhteys? Tee näin

Tökkivä netti voi johtua monesta eri syystä: kodin WiFi-verkosta, laitteista tai vaikka modeemin sijoittelusta. Näistä vinkeistä on apua!

Tutustu ohjeisiin

Apua netin kanssa, soita meille!

Jos netti tökkii ja sitä myötä vähän kaikki, soita DNA Apurille, niin ratkotaan jumit yhdessä – tai valitaan käyttöösi sopivampi ratkaisu.

Linjat ovat avoinna ma-pe klo 8.00-18.00.

Soita 044 144 044Tutustu DNA Nettiin

Viihdettä etsimässä - vai DNA TV -palvelun käyttöohjeita?

DNA Apurilla on ne molemmat! DNA TV ja viihdeboksi tuo jokaisen suosikkisisällöt niin kotiin kuin mukaankin. Kun täydennät palvelua vielä kanavapaketilla ja suoratoistopalveluilla, Vuokraamon leffoilla ja viihde- ja hyötysovelluksilla, koko perhe viihtyy ruutujen äärellä takuuvarmasti. DNA Apuri auttaa niin palvelun käyttöönotossa kuin suosikkisisältöjen valinnassakin.

DNA TV -sovellus vai kerralla koko viihdekeskus? Kysy!

Kotisohvalle DNA TV ja viihdeboksi, matkalle mukaan DNA TV -mobiilisovellus. Molemmille on ruutunsa. Autamme sinua vertailussa!

Käyttöohjeet hukassa?

Ohjeet DNA TV -palvelun käyttöönottoon ja asennukseen löydät tukisivuilta. Tai voit pyytää apua myös DNA Apurilta: chatissa, puhelimessa tai paikan päällä.

Tutustu ohjeisiinKysy DNA Apurilta

Katso käyttöohjeet videolta

Löydät paljon hyödyllisiä ohje- ja vinkkivideoita DNA TV:n tukisivuilta.

Tutustu videoihin

Katso videolta selkeät ohjeet DNA TV -palvelun asennukseen ja käyttöönottoon

Luuri kädessä ja PUK-koodi hukassa. Vai aika päivittää luuri tai liittymä?

Mitä sitten mietitkin, DNA Apuri löytää oikeat vastaukset - niin liittymistä, puhelimista kuin lapselle sopivista liittymän lisäpalveluistakin. DNA Apuri tuntee luurit ja liittymät kuin omat laitteensa - anna kun autamme!

PUK-koodi hukassa?

Ja liittymä lukossa? Ei hätää, Oman PUK-koodisi löydät helpoiten kirjautumalla dna.fi-sivustolle tai Oma DNA
-sovelluksesta . 

Katso ohjeetSiirry kirjautumaan

Päivitä liittymä

Jos puhelimen netti kaipaa lisävauhtia tai hinta päivitystä, syötä numerosi ja katso sinulle tehdyt hinnat.

Katso hintasi

Lapselle paras puhelin ja liittymä?

Puhelin ja liittymä, lisäpalveluilla vai ilman? Ensimmäinen puhelin on iso juttu. Autamme valinnassa! 

Katso vinkit

Ne maksujutut ja laskut, eräpäivät ja muut

Tiesithän, että helpoin tapa nähdä laskutuksesi tilanne ja viimeisimmät laskut on kirjautua DNA:n sivuille tai Oma DNA -sovellukseen. Poimimme tähän muutaman usein kysytyn laskuasian.

Kysy viimeisimmästä laskusta

Viimeisimmän laskun löydät helpoiten Oma DNA -sovelluksesta - ja sitä kautta voit helpoiten myös kysyä siitä lisää, jos jokin mietityttää.

Lataa Oma DNA-sovellus

Tilinumero hukassa?

Tilinumeron löydät omalta laskultasi ja kootusti täältä - keräsimme kaikki DNA:n tilinumerot yhteen nippuun.

Tutustu

Ota avuksi laskutulkki

Älä turhaan jää laskujen kanssa yksin ihmettelemään - laskutulkki auttaa tulkitsemaan laskusi rivi riviltä.

Katso kaikki laskutulkit linkin takaa tai poimi videolta vinkit laskun tulkkaamiseen.

Katso laskutulkit

DNA Apuri auttaa myös yrittäjää

Asiantunteva ja nopea yritysasiakaspalvelumme tukee sinua kaikissa tilanteissa. Käytössäsi on myös helppo sähköinen asiointi, jonka kautta hallinnoit palveluitasi 24/7. Muista aina mainita y-tunnuksesi asioinnin yhteydessä.

Soita yrittäjien asiakaspalveluun

Saat nopeimman avun yritysasioihin soittamalla yritysaasiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme on apunasi arkisin klo 8–16.

Soita 044 144 099

 

Ohjeet ja vinkit yrittäjille

Ajankohtaiset vinkit ja asiakastarinat, oppaat ja blogit - autamme sinua pysymään digitalisaation vauhdissa mukana. Ota vinkit haltuun!

Tutustu 

Yrittäjien tuki ja yhteystiedot

Ne usein kysytyt kysymykset, asiakaspalvelun yhteystiedot, tietoa y-tunnuksella asioinnista ja itsepalvelusta. Täältä löydät kootusti ne kaikki. 

Siirry tukisivuille