EDULLISET KAUPAT MYÖS YRITTÄJILLE

Tee ostokset käyttäen omaa Y-tunnustasi ja saat ne suoraan yrityksesi nimiin. Hinnat ovat edulliset DNA-hinnat ja ne koskevat kaikkia laitteita, liittymiä ja tarvikkeita sekä myös tarjoustuotteita.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme on apunasi arkisin klo 8–17. Voit myös asioida verkossa sinulle sopivaan aikaan. DNA Kauppojen yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Vi betjänar också på svenska
Service also in English

Y-tunnuksella ostaminen ja valtakirja


Kuka voi ostaa Y-tunnuksella?

  1. Voit ostaa liittymiä ja laitteita Y-tunnuksella DNA Kaupasta ja yritysasiakaspalvelusta, jos olet yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö.
  2. Jos nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö ei pääse itse asioimaan, hän voi allekirjoittaa valtakirjan työntekijälleen. Valtakirjaa voi hyödyntää myös kassan kertalaskutusmyynnissä. 
    ​​​​
  • Valtakirja täytyy olla asianmukaisesti täytetty ja allekirjoitettu yrityksen nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön toimesta. Y-tunnuksen lisäksi tarvitaan valtuuttajan nimi ja henkilötunnus. Nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö täytyy myös olla kirjattu DNA:n asiakasrekisteriin.
     
  • Avaa valtakirja tästä 

 

Muistathan ottaa henkilötodistuksen mukaan asioidessasi myymälässä!

Täytä valtakirja

Nopea ja kattava 4G mobiiliverkkomme kattaa jo yli 99 % suomalaisista

Paranamme jatkuvasti verkkoamme myös alueilla, joilla on jo ennestään tukiasema. Syötä osoitteesi ja valitse taajuus, niin näet tämän hetkisen tilanteen.

Myös 5G-verkkomme laajenee vauhdilla. Katso tästä, millä alueilla 5G on jo käytössä ja minne verkko ulottuu 2020 alkuvuoden aikana.

Powered by Esri
Usein kysytyt kysymykset
 

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivat ratkaisut.

Tietosuoja ja rekisteriselosteet | Tilaus- ja toimitusehdot | DNA ©2019