Blogit

3 pätevää syytä hankkia DNA Netti ja Netflix yhdessä

Netflix on käyttäjämääriltään yksi maailman ja Suomen suosituimmista suoratoistopalveluista. Viime vuoden lopulla DNA ja Netflix ilmoittivat maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisesta yhteistyöstä, jonka ansiosta suoratoistopalvelun Netflix Perhe -tilauksen voi nyt hankkia yhdessä kodin netin kanssa ja saada näin palvelut kätevästi yhdelle laskulle. Tässä artikkelissa esittelemme 3 erinomaista syytä siihen, miksi nopea DNA Netti ja Netflix ovat täydelliset yhdessä.

1. Nopea DNA Netti tarjoaa erinomaisen Netflix-katselukokemuksen

Onko mitään ärsyttävämpää kuin lempparisarjan huonosta yhteydestä johtuva jumittuminen juuri jännittävimmässä kohdassa? Me väitämme, että ei! Jopa yli gigan nopeuksiin yltävä DNA Netti varmistaakin sen, että Netflix-sarjat tai -elokuvat eivät pätki, vaikka käytössä olisi 4K-kuvanlaatu.

2. Helppoa katselua hintaedulla

Kuten jo ylempänä mainittiin: hankkiessasi DNA Netin ja Netflixin yhdessä, saat molemmat palvelut näppärästi samalle laskulle. Ja mikä parasta, ottaessasi Netflixin DNA Netin yhteyteen, saat myös hintaetua. DNA Netti + Netflix Perhe -kombo ei siis ole vain helppo, vaan myös kukkaroa keventävä kokonaisuus!

3. Katso Netflixiä jopa neljältä ruudulta samanaikaisesti

Netflix Perhe -tilauksella voit katsoa leffoja ja sarjoja jopa neljällä laitteella yhtäaikaisesti! Unohda siis perheriidat: jos yksi haluaa katsoa The Crownia, toinen Stranger Thingsiä ja kolmas vaikkapa lähiaikojen hittisarjaa Mustaa Kuningatarta, onnistuu se kaikkien osalta mutkattomasti. Nopea DNA Netti myös varmistaa, että kodin nettiyhteydestä riittää kaistaa jokaiselle katsojalle, eivätkä eri ruuduilla pyörivät sarjat tai leffat pääse pätkimään.

 

Kiinnostuitko? Voit tutustua asiaan vielä tarkemmin osoitteessa dna.fi/netflix. Kannattaa myös pitää mielessä, että DNA Netin ja Netflixin voit yhdistää samalle laskulle myös, jos käytössänne on jo jompikumpi tai molemmat palveluista.

Avainsanat:

Viihdettä ja penkkiurheilua Teknologiaa ja tekoälyä

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

4/2024 Artikkelien toimitus

Kyllä, sinua voidaan salakatsella läppärisi kamerasta – tarkista nämä 5 yleistä tietoturvaväitettä!

3/2024

Älä menetä rahojasi pankkitunnushuijauksessa – tunnistaudu mobiilivarmenteella

Blogi
2/2024 Mikko Valtonen

Näin lomailet huoletta - 10 vinkkiä huolettomaan ulkomaanreissuun

Blogi
1/2024 Jussi Tolvanen

Älylaitteet opettavat, mutta myös tuovat haasteita oppimiseen