Vaikea valita? Anna kun autamme!

Mitä ikinä sitten pohditkin, netin tai DNA TV Hubi -palvelun, luurien tai liittymien kanssa, anna DNA Apurin auttaa. Saat kiireetöntä palvelua ja asiantuntijan suositukset aina, kun tarvitset.

Mietityttääkö tietoturva?

Virukset, tietovuodot ja ne muut netin uhat. Vähän kaikkeen olisi hyvä varautua, mutta miten? Ei hätää - DNA Apuri löytää vinkit ja palvelut, joilla pidät virukset loitolla ja salasanat tallessa, koko perheen laitteissa. Virustorjunnan lisäksi voit mm. rajata lasten ruutuaikaa ja varmistua siitä, että WiFi-yhteytesi ja tietosi ovat varmasti suojassa.

Pulmia laitteen tai palvelun käyttöönoton kanssa?

Olet sitten asentamassa DNA Nettiä tai DNA TV Hubi -palvelua tai ottamassa käyttöön uutta liittymää tai puhelinta, DNA Apuri auttaa alkuun ja sen jälkeenkin – puhelimessa, chatissa tai paikan päällä.

Älä jää kysymysten kanssa yksin, kun voit olla kaksin!

Mitä ikinä sitten pohditkin, anna DNA Apurin asiantuntijoiden auttaa. Palvelemme chatissa, puhelimessa ja tietysti DNA Kaupoissa. 

Onko netin nopeus riittävä - ja kodin WiFi-verkko kunnossa?

Sopivaan ja toimivaan nettiin vaikuttaa moni asia, kuten käyttäjien määrä, netin käyttötavat ja kotisi koko. Jos yhteys pätkii tai netti ei toimi kodin joka huoneessa, syy on usein kodin WiFi-verkossa tai vanhassa modeemissa.

Viihdettä etsimässä - vai DNA TV Hubi -palvelun käyttöohjeita?

DNA Apurilla on ne molemmat! DNA TV Hubi tuo jokaisen suosikkisisällöt niin kotiin kuin mukaankin. Kun täydennät palvelua vielä kanavapaketilla ja suoratoistopalveluilla, Vuokraamon leffoilla ja viihde- ja hyötysovelluksilla, koko perhe viihtyy ruutujen äärellä takuuvarmasti. DNA Apuri auttaa niin palvelun käyttöönotossa kuin suosikkisisältöjen valinnassakin.

Luuri kädessä ja PUK-koodi hukassa. Vai aika päivittää luuri tai liittymä?

Mitä sitten mietitkin, DNA Apuri löytää oikeat vastaukset - niin liittymistä, puhelimista kuin lapselle sopivista liittymän lisäpalveluistakin. DNA Apuri tuntee luurit ja liittymät kuin omat laitteensa - anna kun autamme!

Ne maksujutut ja laskut, eräpäivät ja muut

Tiesithän, että helpoin tapa nähdä laskutuksesi tilanne ja viimeisimmät laskut on kirjautua DNA:n sivuille tai Oma DNA -sovellukseen. Poimimme tähän muutaman usein kysytyn laskuasian.

DNA Apuri auttaa myös yrittäjää

Asiantunteva ja nopea yritysasiakaspalvelumme tukee sinua kaikissa tilanteissa. Käytössäsi on myös helppo sähköinen asiointi, jonka kautta hallinnoit palveluitasi 24/7. Muista aina mainita y-tunnuksesi asioinnin yhteydessä.