Yrittäjän kesälukupakettiin kuuluu työhyvinvointia, teknologiaa ja inspiraatiota!

Loman korvilla aivot saattavat käydä ylikierroksilla, eikä inspiraatiokaan enää kuki. Kokosimmekin erityisesti pienyrittäjille sopivan lukupaketin laiturin nokkaan, joka tarjoilee vinkkejä työhön, tarinoita toisilta yrittäjiltä sekä kattauksen juuri nyt kiinnostavimpia teknologioita. Näistä lukuvinkeistä löytyy ideoita kesän kahvihetkien keskustelunaiheiksi!

Tärkeimmät vinkit ja välineet yrittäjälle

Pitkään jatkunut etä- ja hybridityöskentely näkyy työntekijöiden ja yrittäjien jaksamisessa, ja monet kamppailevat myös työ- ja vapaa-ajan raja-aitojen vetämisessä. Auntie-hyvinvointipalvelun perustaja Mervi Lamminen muistuttaa, ettei ylikuormitus saisi kroonistua – tarvitsemme kaikki työhyvinvointia!

Kun asiakas tavoittelee yritystäsi puhelimitse, jokin näistä kolmesta on hänellä yleensä mielessä: saada kysymykseen vastaus, ongelmaan ratkaisu tai tuote tilaukseen – ja mielellään mahdollisimman äkkiä. Ohjataanko sinun asiakkaasi oikean tiedon äärelle jo ensimmäisellä puhelukerralla, vaikka et itse pääsisikään vastaamaan juuri nyt?  DNA Call -mobiilisovelluksessa voit kätevästi muokata paikallaolotietojasi ja soittoasetuksiasi suoraan puhelimessa.

Ehkäpä mielessäsi on pyörinyt jo hetken uusi bisnesidea tai yrityksesi toiminta kaipaa muutoin freesausta? Vuoden vaihteessa listaamamme vinkit uusille yrittäjille ovat aivan yhtä relevantteja näin kesänkin korvalla: ovathan työvälineet varmasti kunnossa? 

Uutta pukkaa – mitä nyt kannattaa tietää teknologiasta

Kirjoittaako tulevaisuudessa tekoäly sähköpostit ja toimiiko kollegana robotti? Miten metaversumi muuttaa maailmaa? Mitä on bittimätä? Keräsimme yhteen vuoden 2022 teknologiatrendit, jotta pysyt ajan hermolla maailman menosta!

5G on ollut kaikkien huulilla jo pidempään, mutta mitä uusi yhteysteknologia tuo mukanaan? Listasimme viisi myyttiä 5G:stä, jotta sinulla on oikeaa tietoa aina teknologian hinnasta sen vaikuttavuuteen asti. 

Tietoturva on edelleen monille mystinen asia, vaikka se koostuu suurimmilta osin hyvinkin yksinkertaisista teoista. Hakkerit saattavat myös nähdä pienet yritykset houkuttelevina kohteina, sillä niissä tietoturva on usein ammattilaisen sijaan yrittäjän itsensä kontolla. Lue, miten pääset jyvälle tietoturvasta!

Inspiraatiota muilta yrittäjiltä

Kauneuskeskus Mirhami on toiminut jo 15 vuoden ajan ja toimivat digitaaliset palvelut ovat tulleet yhä tärkeämmäksi osaksi sen toimintaa. Omistaja Miralle onkin tärkeää, että yhteydet toimivat moitteettomasti. Hän palvelee nykyisin asiakkaitaan myös verkkokaupan välityksellä. Lue, minkälaisten ratkaisuiden avulla Mira huolehtii asiakkaistaan!

Laaksosen ovi valmistaa perinteisin keinoin ikkunoiden ja ovien karmeja. Vaikka puusepänverstaalla työt tehdäänkin traditionaalisesti, tulevat tilaukset usein puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Tämän vuoksi toimivat yhteydet ovat yritykselle tärkeitä.

Tiimihenki tarjoilee yrityksille ja yhteisöille vuorovaikutuskoulutusta, jonka tavoitteena on vahvistaa, nimensä mukaisesti, yhteisön tiimihenkeä. Yrityksen työntekijät ovat sijoittuneet ympäri Suomea, joten niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa tapahtuvan yhteydenpidon on sujuttava moitteettomasti.

Opasta kerrakseen

Tietoturvaopas: Turvallisesti työpuhelimella. Älypuhelin on nykyisin korvaamaton apu monessa työssä: sillä hoidetaan esimerkiksi sähköposteja, asiakaspalvelua, markkinointia, maksuasioita ja muita käytännön toimia. Työpuhelimen tietoturvassa olisi kuitenkin monilla parantamisen varaa, selvitä miten sinä voit toimi entistä turvallisemmin.

Pienen yrityksen tietoliikenneyhteydet ja -palvelut – näin valitset sopivat ratkaisut. Sähköinen viestintä on monen liiketoiminnassa tärkeämpää kuin koskaan. Verkossa myydään ja markkinoidaan asiakkaille, mutta myös työskennellään yhdessä ja hoidetaan paljon yritykselle tärkeää asiointia. Kätevän ja ytimekkään oppaamme avulla opit ne seikat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota oman liiketoimintasi kannalta.  

Avainsanat:

Digitalisaatio Muuttuva työ Työkulttuuri Teknologia Vinkit Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

5/2023 Kati Korhonen

Älykkään rentoa lomailua – voiko piippaavan älylaitteen kanssa lomailla rauhassa?

Älykkään rentoa lomailua – voiko piippaavan älylaitteen kanssa lomailla rauhassa?
5/2023 DNA Yrityksille

Digitalisaatio teollisuuden leanin toteuttajana

DNA ja Noccela tarjoavat digitaalisia ratkaisuja, jotka vähentävät hukkaa Leanin tavoitteen mukaisesti.
5/2023 DNA Yrityksille

Sata liittymää, sata laskua? Etätyön yhteysviritykset ovat talouspäällikön murheenkryyni

Pandemiapölyn laskeutuessa yritysten yhteyksissä saattaa paljastua kyseenalaisia viritelmiä.
5/2023 DNA Yrityksille

Lean on filosofia, joka ei nuku – kehity, optimoi ja menesty

Lean-filosofia auttaa yrityksiä kehittymään ja pysymään kilpailukykyisinä.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.