Tietoturvaopas: Turvallisesti työpuhelimella

Tietoturvaopas: Turvallisesti työpuhelimella

Lue oppaasta arvokkaat vinkit mobiilitietoturvan parantamiseen!

Älypuhelin on nykyisin korvaamaton apu monessa työssä: sillä hoidetaan esimerkiksi sähköposteja, asiakaspalvelua, markkinointia, maksuasioita ja muita käytännön toimia. Työpuhelimen tietoturvassa olisi kuitenkin monilla parantamisen varaa.

Keräsimme oppaaseen yksinkertaiset, mutta tehokkaat vinkit, joiden avulla yrityksesi yksityisasiat pysyvät yksityisinä myös jatkossa. Kun lataat oppaan, saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten selviän, jos puhelin katoaa tai varastetaan?
  • Salasanaviidakko tihenee – kuinka hallitsen sitä?
  • Tarvitseeko työpuhelimenikin virustorjuntaohjelmiston?
  • Voinko työskennellä julkisessa verkossa turvallisesti?
  • Sovellus- ja ohjelmistopäivitykset – mitä väliä?

Lataa maksuton opas ja kehota myös työntekijöitäsi perehtymään siihen!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.