Vietä loppuvuoden pyhät inspiroivien sisältöjen parissa – kuunnellen, katsellen tai lukien!

Onko sinulla joulun ja vuodenvaihteen pyhien lomassa aikaa oppia jotain uutta? Jos et syksyn kiireiltä ennättänyt tutustumaan sisältöpankkiimme, ehkäpä loppuvuoden pyhien aika tuo tähän mahdollisuuden. Valitse alta sinua kiinnostava aihealue sekä itsellesi mieluisin tapa tutustua sisältöihin, jotka kertovat ajankohtaisia uutisia verkoista, 5G:stä, työelämästä ja tietoturvasta. Uusia oppeja voit nauttia maksutta niin oppaiden, podcastin, webinaaritallenteiden kuin artikkelien muodossa!

Verkkojen ja 5G:n uusimmat tuulet

Katsele:

Verkkojen ja 5G:n ajankohtaisimmista uutisista pääset hyvin perille katsomalla tiiviit puolituntiset webinaaritallenteet.

Lue:

Jos haluat perehtyä verkkojen tuoreimpiin kuulumisiin mieluiten lukien, tässä useampikin tietopaketti nautittavaksi.

Näistä sisällöistä löydät puolestaan ajankohtaisimmat 5G-uutiset sekä parhaat vinkit.

  • Näin siirryt 5G-aikaan -opas suomalaisille yrityksille. Tässä oppaassa kerromme, mitä yritysten tulee tietää uuden sukupolven 5G-teknologiasta, millaisia etuja 5G tarjoaa eri kokoisille ja eri aloilla toimiville yrityksille ja käymme läpi 5G-verkkojen kehityksen aikataulua. Tiivis Pk-yrityksen 5G-opas – mobiiliverkko liiketoiminnan tukena sen sijaan antaa pk-yritykselle käytännönläheisen kuvan 5G-teknologiasta ja siitä, miten se palvelee liiketoimintaa ja miten sen kanssa pääsee vauhtiin.
  • Tökkiikö firman netti? Kiinteä 5G ratkaisee monta pulmaa -artikkeli kertoo, miksi kiinteä 5G on ratkaisu monen yrityksen verkko-ongelmiin. Kiinteä 5G tarjoaa kuidun kaltaisen käyttökokemuksen, matalan viiveen ja on tulevaisuudessa entistä useamman saatavilla.

Työelämä muuttuu – asiaa liiketoiminnasta ja uudesta työstä

Etätyö on ollut vuoden 2020 yksi suurimmista virstan pylväistä. Näistä sisällöistä löydät monia vinkkejä mm. etätyöhön.

Kuuntele:

  • Uuden työn ääniä – Kuuleeko Pohjola? -podcastissa vieraillaan eri Pohjolan maissa ja tarjoillaan kuuden jakson verran erilaisia kiinnostavia havaintoja Pohjolan työ- ja liike-elämästä. Tällä Uuden työn ääniä -podcastin tuoreimmalla kaudella käydään yritys- ja asiantuntijavieraiden kanssa kiinnostavia keskusteluita siitä, millaista on elää ja tehdä bisnestä Pohjolassa.

Lue:

Tietoturvan tuoreimmat uutiset

Tietoturvakentällä tapahtuu jatkuvasti, joten aihe on aina ajankohtainen. Perehdy tuoreimpiin tietoturvauutisiin katsellen tai lukien.

Katsele:

  • Tietoturva tutuksi – suojaa itsesi ja yrityksesi -webinaarissa paneudutaan tietoturvaan kokonaisvaltaisesti, ja aiheesta puhutaan erityisesti niiden pienten ja keskisuurten yritysten näkökulmasta, joilla ei ole yrityksessä erillistä tietoturvahenkilöä.

Lue:

Toivottavasti löysit listauksesta kiinnostavaa kuunneltavaa, katseltavaa tai luettavaa pyhien ajaksi. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä kera inspiroivien sisältöjen!

Avainsanat:

Vinkit

Lue lisää uudesta työstä

11/2022 DNA Business

Miten metaversumiin pääsee, Marja Konttinen?

Metaversumiin pääsee helposti: siihen tarvitsee vain nettiyhteyden ja hyvän tietokoneen.
11/2022 DNA Business

Itse ja automaatiolla – yritykset haluavat vapautta valita miten ja milloin asiansa hoitavat

Yritysratkaisuilta odotetaan yhä enemmän yhtä sujuvaa käyttöä kuin kuluttajien verkkopalveluilta.
11/2022 DNA Business

ZTNA: Turvaa, tukea ja varmuutta – missä ja milloin vain

Työnantajan tavoitteena on tarjota toimivat digitaaliset työvälineet, mutta myös suojella yrityksen dataa.
11/2022 DNA Business

Vain paranoidit pärjäävät? Hybridityö vaatii tujumpaa tietoturvaa

Etätyöskentely on yleistynyt, mutta toimistollakin täytyy käydä.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.