Webinaari: Tietoturva tutuksi – suojaa itsesi ja yrityksesi

Webinaari: Tietoturva tutuksi – suojaa itsesi ja yrityksesi

18.11.2020

Tässä webinaarissa paneudutaan tietoturvaan kokonaisvaltaisesti, aina keskeisimmistä tietoturvatermeistä erilaisiin konkreettisiin käytänteisiin asti.

Tietoturvasta puhutaan erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten näkökulmasta, joilla ei ole omaa tietoturvahenkilöä. Webinaari tarjoaa katsauksen etätyön asettamiin tietoturvavaatimuksiin sekä opastaa myös mobiililaitteiden pitämisessä turvallisena.

Webinaari lähtee liikkeelle tietoturvan perusteista ja erilaisista käytänteistä. Sen jälkeen sukelletaan erilaisten tietoturvauhkien ja niiltä suojautumisen maailmaan. Viimeisenä käydään läpi, miten puhelimen, tabletin ja tietokoneen tietoturva eroavat toisistaan. Tämän lisäksi sinulle selviää, mikä on SOC (security operations center) ja milloin se on tarpeellinen.

Webinaari antaa vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä tietoturva oikein tarkoittaa?
  • Mitkä ovat juuri nyt keskeisimpiä tietoturvauhkia?
  • Mitä ovat etätyön suurimmat tietoturvariskit?
  • Miksi ja mitä liiketoiminnan osia tulee suojata?
  • Mikä on security operations center?

Tietoturva-asiantuntijoina webinaarissa toimivat DNA:n Juho Saarinen sekä kyberturvayritys Fiaronen Markus Alkio. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi nyt!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.