Blogit

Huomioi nämä asiat, kun päivität yrityksen verkkoyhteyksiä

Lisääntynyt etätyöskentely on luonut uusia tapoja tehdä töitä. Kun työ tapahtuu verkossa, on netin oltava nopea ja turvallinen. Kattavat ja joustavat verkkopalvelut takaavat, että työntekijät pystyvät käyttämään tehokkaasti niin yrityksen sisäisiä kuin ulkoisia tietoliikennepalveluita.

Joustavat, luotettavat ja tarpeita palvelevat yhteydet ovat korvaamattoman tärkeät niin toimistolla, kotikonttorilla kuin toimipisteiden välillä. DNA:n valikoimassa on sopivia ratkaisuja sekä pienten yritysten arkeen että suuryritysten vaativiin verkkotarpeisiin.

Millaiset verkkopalvelut vastaavat kunkin yrityksen tarpeisiin?

Lähiverkko. Yleensä yrityksen toimipisteeseen halutaan jonkinlainen lähiverkko, joka tarjoaa työntekijöille keskitetyn pääsyn yrityksen käyttämiin verkkopalveluihin. Kiinteänä tai langattomana toteutettu sisäinen verkko on turvallinen ja vaivaton ratkaisu, jota on helppo ylläpitää hallintapalvelun kautta. Lähiverkkoon yhdistät vaivatta myös tarvittavat laitteet, kuten printterit ja kokoushuoneen tekniikan, jolloin kaikilla työntekijöilläsi on pääsy myös niihin.

Yhteydet toimipisteiden välillä. Useamman toimipisteen välille voidaan lisäksi toteuttaa omat yhteydet, jotka mahdollistavat yhden verkon käytön yrityksen jokaisessa toimitilassa – joko kiinteästi tai langattomasti. Luotettavat ja turvalliset yhteydet ovat omiaan toimintakriittisessä käytössä, jolloin katkoksia ei saisi tulla. Lisäksi varayhteyden avulla pidät huolen, että odottamattomatkaan verkko-ongelmat eivät pääse hidastamaan yrityksen toimintaa. Siksi varayhteys kannattaakin ehdottomasti olla olemassa.

Internetyhteys. Tilanteesta ja tarpeista riippuu, kannattaako nettiyhteys hankkia kiinteästi vai mobiilisti – mitä enemmän nettiä käytetään paikallaan esimerkiksi toimisto-olosuhteissa, sitä kannattavampaa on asentaa kiinteä yhteys. DNA:n täysin varmennettu 25 000 kilometrin kuituverkko tekee työskentelystä sujuvaa ilman turhia katkoksia.

Tämän lisäksi voidaan hankkia liikkuvan työn tueksi omiin tarpeisiin sopiva mobiilinettiratkaisu. DNA:n huippunopea 5G-verkko yleistyy vauhdilla ja 4G-verkkokin kattaa yli 99 % suomalaisista. Etä- tai matkatyöt eivät siis jää ainakaan kaistasta kiinni!

  • DNA Yritysinternet on yrityksille suunnattu korkeatasoinen ja skaalautuva internetliittymä, johon kuuluu valikoima monipuolisia lisäpalveluita tietoturvaratkaisuista langattomiin varayhteyksiin, vikasietoisuusvaihtoehtoihin ja raportointipalveluihin.
     
  • DNA Yrityslaajakaista puolestaan tuo luotettavat internetyhteydet pienemmän toimiston saataville.
     
  • DNA Liikkuva Laajakaista ratkoo kaikenkokoisten yritysten reissutarpeet, etätyöyhteydet ja muun liikkuvan käytön.


Lue lisää verkkopalveluistamme, ja katso webinaari Yhteydet kuntoon – verkko yritystoiminnan tukena!

Avainsanat:

Verkko Yhteydet Mobiili

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.