Webinaari: Uuden sukupolven verkko – 5G toimii konttorilla ja kotona

Webinaari: Uuden sukupolven verkko – 5G toimii konttorilla, kotona ja liikkuessa

4.11.2020

Tässä webinaarissa pääset tutustumaan 5G-yhteyteen ja opit, millaisia hyötyjä ja mahdollisuuksia tämä yhteys tarjoaa erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten näkökulmasta.

Lisäksi opit, miten 5G eroaa 4G-yhteydestä, millaiset yritykset hyötyvät 5G:stä eniten ja millaisia kustannuksia se tuo mukanaan. Webinaari lähtee liikkeelle siitä, mikä 5G on ja miten se voi auttaa yritystäsi.

Tämän jälkeen sinulle selviää, mitä kaikkea 5G-yhteyden hankinnan yhteydessä tulee huomioida ja kannattaako panostaa ennemmin kuituun vai mobiiliin. Keskustelumme myös siitä, millaisia 5G-laitteita on jo markkinoilla ja voiko vanhemmillakin laitteilla hyötyä uudesta yhteydestä. 

Webinaari antaa vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä tulee huomioida 5G-yhteyteen siirryttäessä?
  • Milloin 5G-yhteys on hyödyllinen?
  • Mitä 5G:hen siirtyminen maksaa?
  • Mitä eroa on 4G- ja 5G-yhteyksillä?
  • Millaisia 5G-laitteita on jo saatavilla?
  • Voiko vanhemmilla laitteilla hyödyntää 5G-yhteyttä?

5G-asiantuntijoina webinaarissa toimivat DNA:n Sami Häggman sekä Jesse Kieksi. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Sami Häggman

Jesse Kieksi

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi nyt!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.