Näin yrityksesi kansainvälistyy DNA:n avulla

Näin yrityksesi kansainvälistyy DNA:n avulla

Lataa maksuton opas ja ota harppaus kohti kansainvälistymistä!

Kun kasvun rajat tulevat kotimaassa vastaan, ulkomaiden markkinat luovat yritykselle uusia kasvu-uria. Toimivat yhteydet ovat onnistuneelle kansainvälistymiselle välttämättömät.

Mitä etuja DNA:n ja Telenorin yhdistyminen tuo suomalaisyrityksille?

Kuinka toteutetaan sujuvat videoneuvottelut ja turvalliset yhteydet pää- ja sivukonttoreiden välille?

Mitä uusia mahdollisuuksia kansainvälinen DNA luo yrityksen IoT- ja 5G-projekteihin?

Tässä oppaassa kerrotaan, miten Telenor-yhdistymisen kautta hankitut leveämmät hartiat hyödyttävät kansainvälistymistä harkitsevaa tai jo Pohjoismaissa toimivaa DNA:n asiakasta. Lisäksi käsitellään mm. nopeiden ja turvallisten kansainvälisten yhteyksien merkitystä sekä IoT- ja 5G-teknologian entistäkin laajempia kehitysmahdollisuuksia.

Vakaa pohja kansainvälistymiselle

Norjalaisen Telenorin ja suomalaisen DNA:n yhdistyminen tuo DNA:n asiakkaille todella leveät hartiat, joiden varassa laajeta ulkomaille. Telenor on Pohjoismaiden lisäksi vahva tekijä myös Aasian markkinoilla. 5G-teknologiassa ja esineiden internetissä suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuudet entistäkin laajempiin ja edistyksellisempiin hankkeisiin, kun Telenorin resurssit ovat nyt myös DNA:n asiakkaiden käytössä.

Suomalaista palvelua kaikkialla Pohjoismaissa

DNA:n yritysasiakkaat voivat yhdistää entistä helpommin Pohjoismaissa sijaitsevat toimipisteensä suljettuun yritysverkkoon. Myös yhteydet muualle maailmaan järjestyvät. Nordic Connect -palvelu tuotetaan yhden luukun periaatteella, eli suomalainen asiakas voi tilata koko palvelun DNA:lta. DNA vastaa kokonaisuudesta kaikkien maiden osalta, mikä tekee asioinnista vaivatonta. Saatavilla on aina aito paikallinen tuki.

Aina toimivat turvalliset yhteydet

Tietoliikenteen priorisointi ja luokittelu takaavat, että yrityksen kannalta kaikkein tärkeimmät palvelut toimivat aina varmasti. Yritysverkkoon voi liittää muita DNA:n palveluita kuten internet- ja tietoturvapalveluita, pilvikytkennän, täysimittaista mobiilikäyttöä tukevia APN-palveluita, IP-puhelinpalveluita sekä palvelinkeskus- ja tietoturvapalveluita. Ratkaisut myös skaalautuvat helposti aina tarpeiden mukaan.

Mukaan viimeisimpään 5G- ja IoT-kehitykseen

Telenor tuo suomalaisille asiakkaille suuren toimijan tutkimus- ja kehitysresurssit sekä vahvan IoT-osaamisen, minkä avulla voi toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja kansainvälisessä ympäristössä. Telenorilla on käynnissä kymmeniä 5G-pilottiprojekteja Pohjoismaissa, joista voidaan ottaa oppia ja parhaita käytäntöjä eri toimialoille. Telenor Connexion -liiketoimintayksikkö on maailman johtavia IoT-ratkaisujen toimittajia noin 13 miljoonalla verkkoon kytketyllä laitteella.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.