Jouhevampaa yritystoimintaa 5G:n avulla

Ota 5G haltuun uuden oppaamme avulla

5G tekee tuloaan, ja palveluiden saatavuus Suomessa laajenee jatkuvasti. Tässä oppaassa kerromme, mitä yritysten tulee tietää uuden sukupolven 5G-teknologiasta. Selvitämme lukijalle, millaisia etuja 5G tarjoaa eri kokoisille ja eri aloilla toimiville yrityksille aina yhden henkilön toimipisteistä massiivisiin tuotantolaitoksiin. Lisäksi käymme läpi 5G-verkkojen kehityksen aikataulua.

5G:tä on kuvattu mullistavaksi teknologiaksi, joka tulee vauhdittamaan neljättä teollista vallankumousta. Lukemalla oppaamme saat hyvän käsityksen siitä, miksi moninkertaistuvat datanopeudet ja äärimmäisen lyhyt viive ovat ratkaisevia yritysmaailman muutoksen tekijöitä. Oppaassamme avaamme myös 5G-keskustelussa usein viliseviä termejä, kuten reunalaskenta ja viipalointi, ja kerromme, millaisia ratkaisuja ne tarjoavat yrityksiä riivaaviin tietoturvaongelmiin ja ruuhkautuviin kaistoihin.

Haluatko oppia lisää?

Lataa maksuton oppaamme ja hyppää mukaan kehityksen kelkkaan!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.