Jouhevampaa yritystoimintaa 5G:n avulla

Ota 5G haltuun uuden oppaamme avulla

5G tekee tuloaan, ja palveluiden saatavuus Suomessa laajenee jatkuvasti. Tässä oppaassa kerromme, mitä yritysten tulee tietää uuden sukupolven 5G-teknologiasta. Selvitämme lukijalle, millaisia etuja 5G tarjoaa eri kokoisille ja eri aloilla toimiville yrityksille aina yhden henkilön toimipisteistä massiivisiin tuotantolaitoksiin. Lisäksi käymme läpi 5G-verkkojen kehityksen aikataulua.

5G:tä on kuvattu mullistavaksi teknologiaksi, joka tulee vauhdittamaan neljättä teollista vallankumousta. Lukemalla oppaamme saat hyvän käsityksen siitä, miksi moninkertaistuvat datanopeudet ja äärimmäisen lyhyt viive ovat ratkaisevia yritysmaailman muutoksen tekijöitä. Oppaassamme avaamme myös 5G-keskustelussa usein viliseviä termejä, kuten reunalaskenta ja viipalointi, ja kerromme, millaisia ratkaisuja ne tarjoavat yrityksiä riivaaviin tietoturvaongelmiin ja ruuhkautuviin kaistoihin.

Haluatko oppia lisää?

Lataa maksuton oppaamme ja hyppää mukaan kehityksen kelkkaan!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.