Webinaari: Yhteydet kuntoon – verkko yritystoiminnan tukena

Webinaari:
Yhteydet kuntoon – verkko yritystoiminnan tukena

22.10.2020

Tässä webinaarissa keskustelemme siitä, millaiset yhteydet sopivat toimistolle ja mitkä etätyöhön, mitä uutta 5G-yhteys tuo yrityksille sekä millaisia ovat verkon virhetilanteet ja miten niitä voi välttää. Webinaari keskittyy erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten verkkotarpeisiin.

Lähdemme liikkeelle erilaisten verkkovaihtoehtojen esittelystä, josta siirrymme pilvikytkentöihin ja hybridipilviratkaisuihin. Tämän lisäksi selviää, mitä ovat MPLS ja SD-WAN, milloin kuitu on paras yhteysratkaisu, mitä tietoturvaratkaisuja erilaiset yhteydet vaativat sekä milloin verkon ja sen resurssien optimointi on tarpeen

Webinaari antaa vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä tulee huomioida verkkoyhteyksiä valittaessa? 
  • Mitä eroa on 4G- ja 5G-yhteyksillä? 
  • Miksi pienenkin yrityksen kannattaa tutustua SD-WAN:iin ja MPLS:ään? 
  • Mikä on hybridiverkko? 
  • Milloin pilvikytkennät tulevat tarpeeseen? 
  • Miksi turvalliseen ja toimivaan yritysverkkoon kannattaa panostaa? 

Verkkoasiantuntijana toimii DNA:n Toni Laaksonen ja mukana on myös Aalto-yliopiston tietoverkkotekniikan professori Jukka Manner. Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Toni Laaksonen,
DNA

Jukka Manner,
Aalto-yliopisto

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi nyt!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.