Pk-yrityksen 5G-opas

Pk-yrityksen 5G-opas
– mobiiliverkko liiketoiminnan tukena

Joko tiedät, miten yrityksesi voi hyötyä 5G:stä?

Vuoden 2020 aikana 5G-verkot avautuivat Suomessa laajasti käyttöön ja vuonna 2021 tahti sen kuin kiihtyy. Monessa yrityksessä on herännyt kiinnostus hyödyntää 5G-verkkoa, mutta harvat ovat vielä päässeet käyttöönotossa liikkeelle. Epäselvää saattaa esimerkiksi olla, mitä uusi verkkoteknologia tarkoittaa yrityksen näkökulmasta ja mitä hyötyä siitä olisi odotettavissa.

Hyvin toimivat verkkoyhteydet ovat modernin liiketoiminnan perusedellytys toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta. Siksi myös pk-yrityksen päättäjän täytyy pysyä ajan tasalla siitä, mitä uusia mahdollisuuksia uudet verkkoteknologiat tuovat.

Mitä siis tulisi tietää itse 5G-tekniikasta, saatavilla olevista tuotteista ja palveluista? Mistä kannattaa lähteä liikkeelle?

Tämä tiivis opas antaa käytännönläheisen kuvan 5G-teknologiasta ja siitä, miten se palvelee liiketoimintaa ja miten sen kanssa pääsee vauhtiin. Mukana on myös esimerkkejä 5G:n lukemattomista käyttömahdollisuuksia eri toimialoilla!

Oppaasta löydät pk-yrityksille räätälöidyt vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin:

  • Miksi kannattaa hypätä 5G-junaan?
  • Mitä pitää tietää 5G:stä?
  • Mitä hyötyä 5G:stä on?
  • Miten 5G:n saa käyttöön?

Lataa maksuton oppaamme ja harppaa mukaan 5G-kelkkaan!

Haluatko tietää lisää 5G:stä?

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.