Pk-yrityksen 5G-opas

Pk-yrityksen 5G-opas
– mobiiliverkko liiketoiminnan tukena

Joko tiedät, miten yrityksesi voi hyötyä 5G:stä?

Vuoden 2020 aikana 5G-verkot avautuivat Suomessa laajasti käyttöön ja vuonna 2021 tahti sen kuin kiihtyy. Monessa yrityksessä on herännyt kiinnostus hyödyntää 5G-verkkoa, mutta harvat ovat vielä päässeet käyttöönotossa liikkeelle. Epäselvää saattaa esimerkiksi olla, mitä uusi verkkoteknologia tarkoittaa yrityksen näkökulmasta ja mitä hyötyä siitä olisi odotettavissa.

Hyvin toimivat verkkoyhteydet ovat modernin liiketoiminnan perusedellytys toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta. Siksi myös pk-yrityksen päättäjän täytyy pysyä ajan tasalla siitä, mitä uusia mahdollisuuksia uudet verkkoteknologiat tuovat.

Mitä siis tulisi tietää itse 5G-tekniikasta, saatavilla olevista tuotteista ja palveluista? Mistä kannattaa lähteä liikkeelle?

Tämä tiivis opas antaa käytännönläheisen kuvan 5G-teknologiasta ja siitä, miten se palvelee liiketoimintaa ja miten sen kanssa pääsee vauhtiin. Mukana on myös esimerkkejä 5G:n lukemattomista käyttömahdollisuuksia eri toimialoilla!

Oppaasta löydät pk-yrityksille räätälöidyt vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin:

  • Miksi kannattaa hypätä 5G-junaan?
  • Mitä pitää tietää 5G:stä?
  • Mitä hyötyä 5G:stä on?
  • Miten 5G:n saa käyttöön?

Lataa maksuton oppaamme ja harppaa mukaan 5G-kelkkaan!

Haluatko tietää lisää 5G:stä?

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.