Lataa maksuton opas: Tee ja johda tuloksellista etätyötä

Tee ja johda tuloksellista etätyötä

Maksuton opas yrityksille

Joustavat työskentelytavat parantavat palvelua, tehostavat työtä ja motivoivat henkilöstöä kaiken kokoisissa yrityksissä. Joustava työ myös lisää organisaation resilienssiä erilaisissa poikkeustilanteissa.

Kun lataat tämän oppaan, saat hyödyllisiä vinkkejä etätyöhön työskentelitpä sitten yrittäjänä tai isossa organisaatiossa. Aihetta käsitellään niin yksilön, tiimin kuin johtajankin näkökulmasta.

Lisäksi mukana on myös DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissasen haastattelu, jossa hän kertoo, kuinka DNA:n organisaatio siirtyi joustavaan työhön ja miten erilaisista haasteista selvittiin.

 

Lataa nyt maksuton opas käyttöösi!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.