Lataa maksuton opas: Tee ja johda tuloksellista etätyötä

Tee ja johda tuloksellista etä- ja hybridityötä

Maksuton opas yrityksille

Joustavat työskentelytavat parantavat palvelua, tehostavat työtä ja motivoivat henkilöstöä kaiken kokoisissa yrityksissä. Joustava työ myös lisää organisaation resilienssiä erilaisissa poikkeustilanteissa.

Työ on yhä harvemmin sidottu paikkaan tai aikaan. Moni yritys haluaa tarjota yhä paremmat työskentelyolosuhteet työntekijöilleen yksilölliset tarpeet huomioiden. Tämä opas sukeltaa hybridityön maailmaan ja tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille. Aihetta käsitellään niin yksilön, tiimin kuin johtajankin näkökulmasta. 

Oppaassa paneudumme myös DNA:n työkulttuuriin henkilöstöjohtaja Marko Rissasen johdolla. DNA:lla hybridityötä on tehty jo vuosikymmen, jonka aikana kokemusta ja oppeja on kertynyt paljon.

Joustava työ tarjoaa kilpailuetuja

Joustavat työnteon mahdollisuudet lisäävät työhyvinvointia, mutta tuovat useimmiten yrityksille myös selkeää kilpailuetua. Tänä päivänä vapaus vaikuttaa omaan työskentelytapaan lisää niin työntekijöiden viihtyvyyttä kuin parantaa yrityksen työnantajakuvaa rekrytoinneissa.

Toimiva hybridityö on yhteispeliä

Yhdellä konttori on kotona, toinen viihtyy toimiston sykkeessä ja kolmas johtaa kymmenien ihmisten hybriditiimiä. Tuloksellinen hybridityö edellyttää hyvää johtamista ja yhteisiä pelisääntöjä. Hybridityössä myös yksilön rooli tavoitteiden saavuttamisessa ja itsensä johtamisessa korostuvat.

Työkalut onnistumisen tukena

Luotettava verkko ja toimivat mobiiliratkaisut mahdollistavat ajasta ja paikasta riippumattomat työskentelytavat. Oppaasta löydät työskentelyä tukevia työkaluja sekä tärkeitä vinkkejä hybridityön tietoturvaan.

 

Lataa nyt maksuton opas käyttöösi!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.