Lataa maksuton opas: Tee ja johda tuloksellista etätyötä

Tee ja johda tuloksellista etä- ja hybridityötä

Maksuton opas yrityksille

Joustavat työskentelytavat parantavat palvelua, tehostavat työtä ja motivoivat henkilöstöä kaiken kokoisissa yrityksissä. Joustava työ myös lisää organisaation resilienssiä erilaisissa poikkeustilanteissa.

Työ on yhä harvemmin sidottu paikkaan tai aikaan. Moni yritys haluaa tarjota yhä paremmat työskentelyolosuhteet työntekijöilleen yksilölliset tarpeet huomioiden. Tämä opas sukeltaa hybridityön maailmaan ja tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille. Aihetta käsitellään niin yksilön, tiimin kuin johtajankin näkökulmasta. 

Oppaassa paneudumme myös DNA:n työkulttuuriin henkilöstöjohtaja Marko Rissasen johdolla. DNA:lla hybridityötä on tehty jo vuosikymmen, jonka aikana kokemusta ja oppeja on kertynyt paljon.

 

Lataa nyt maksuton opas käyttöösi!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.