Pienyrityksen tietoturvaopas
– varaudu ja vältä uhkat

Lataa maksuton opas ja vie yrityksesi tietoturva entistä paremmalle tasolle!

Tietoturvaa ja sen tärkeyttä korostetaan joka käänteessä, mutta usein voi olla epäselvää, mitä kaikkea se pitää sisällään. Tässä oppaassa tutustutaan tietoturvaan kokonaisvaltaisesti erityisesti pien- ja pk-yritysten näkökulmasta. Opas on suunnattu etenkin sellaisille yrittäjille ja yrityksille, joilla ei ole yrityksen sisällä varsinaista tietoturvasta vastaavaa henkilöä.

Opas kertoo tietoturvan keskeisimmät termit, hyvät käytänteet sekä vinkit erilaisilta verkossa piileviltä uhkilta suojautumiseen. Paneudumme myös etätyön ja mobiililaitteiden tietoturvaan sekä selvitämme, miten ohjelmistojen päivitys auttaa tietoturvan ylläpitoon.

Lataamalla oppaan saat käytännön vinkkejä yrityksen tietoturvan varmistamiseen:

Tietoturva ja sen termit tulevat sinulle tutuiksi

Mitkä ovat yleisimpiä tietoturvatermejä, ja mitä niistä tulee tietää? Mitä tarkoitetaan tiedon luottamuksellisuudella, eheydellä ja saatavuudella?

Opit tavallisimmista tietoturvauhkista ja niiltä suojautumisesta

Mihin huijaus- ja tietojenkalasteluviestit pyrkivät? Entä kuinka suuri rooli on salasanoilla ja laitteiden päivittämisellä?

Tutustut tärkeimpiin käytännön tietoturvatoimiin

Mitä palomuurin, virustorjunnan ja palvelunestohyökkäysten torjunnan lisäksi on muistettava? Mikä todella on se suurin tietoturvariski?

Hahmotat, mitä kaikkea tietoturvallisessa etätyössä on otettava huomioon

Miten etätyö eroaa läsnätyöstä tietoturvan kannalta? Onko työntekijöillä edellytykset työskennellä tietoturvallisesti myös etänä?

Tunnistat mobiililaitteiden tietoturvauhkat ja opit turvallisimmat käytännöt

Miten mobiililaitteiden tietoturva eroaa tietokoneen tietoturvasta? Entä kuinka käsitellä sähköposteja ja asiakkaiden tietoja turvallisesti kännykällä?

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.