Pienyrityksen tietoturvaopas
– varaudu ja vältä uhkat

Lataa maksuton opas ja vie yrityksesi tietoturva entistä paremmalle tasolle!

Tietoturvaa ja sen tärkeyttä korostetaan joka käänteessä, mutta usein voi olla epäselvää, mitä kaikkea se pitää sisällään. Tässä oppaassa tutustutaan tietoturvaan kokonaisvaltaisesti erityisesti pien- ja pk-yritysten näkökulmasta. Opas on suunnattu etenkin sellaisille yrittäjille ja yrityksille, joilla ei ole yrityksen sisällä varsinaista tietoturvasta vastaavaa henkilöä.

Opas kertoo tietoturvan keskeisimmät termit, hyvät käytänteet sekä vinkit erilaisilta verkossa piileviltä uhkilta suojautumiseen. Paneudumme myös etätyön ja mobiililaitteiden tietoturvaan sekä selvitämme, miten ohjelmistojen päivitys auttaa tietoturvan ylläpitoon.

Lataamalla oppaan saat käytännön vinkkejä yrityksen tietoturvan varmistamiseen:

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.