YLE 1, YLE 2 ja YLE Teema & Fem TV-ohjelmat tänään

YLE on suomalaisen televisiotarjonnan kulmakivi, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman ohjelmia, keskittyen kulttuuriin, tieteeseen, historiaan ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Kanava on tunnettu korkeatasoisesta sisällöstään, joka houkuttelee ajattelevaa ja tietoa arvostavaa yleisöä. YLE:n ohjelmisto on suunniteltu tarjoamaan katsojille syvällistä tietoa ja ymmärrystä maailmasta, herättäen samalla keskustelua ja tarjoten uusia näkökulmia.

Katso kaikki kanavat
Katso kanavan tarkemmat tiedot

Katso tarkemmat kanavakuvaukset

YLE TV 1YLE TV 2MTV3TV Nelonen MTV Sub  TV5  LIVJimKutonenTLC

YLE 1:n kärkiohjelmat

YLE 1 tarjoaa laadukkaita dokumentteja, ajankohtaisohjelmia, kulttuurisisältöjä ja klassisia draamasarjoja, jotka kiinnostavat laajaa yleisöä. Kanavan tunnettuja ohjelmia ovat esimerkiksi "A-studio", joka tarjoaa syvällisiä keskusteluja ja analyysejä päivänpolttavista aiheista, ja "Prisma", joka vie katsojat tieteen ja teknologian kiehtovaan maailmaan. Lisäksi YLE 1 esittää arvostettuja ulkomaisia ja kotimaisia elokuvia, sekä erikoisohjelmia, kuten "Kulttuuricocktail", joka tarjoaa katsauksen kulttuurin eri ilmiöihin.

YLE 2: Monipuolista viihdettä ja urheilua

YLE 2 on tunnettu dynaamisena ja monipuolisena kanavana, joka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia kaikenikäisille. Kanava yhdistää viihteen, urheilun, nuorisolle suunnatut ohjelmat ja lastenohjelmat ainutlaatuisella tavalla, tarjoten jotakin jokaisen makuun. YLE 2 on erityisesti tunnettu suorista urheilulähetyksistään, jotka kattavat kansalliset ja kansainväliset tapahtumat, sekä kotimaisten ja ulkomaisten sarjojen ja elokuvien laadukkaasta valikoimasta.

Yle Teema & Fem: Kulttuurin ja kansainvälisyyden kohtaamispaikka

Yle Teema & Fem on ainutlaatuinen yhdistelmäkanava, joka tarjoaa kattavan ja monipuolisen ohjelmiston, keskittyen kulttuuriin, taiteeseen, historiaan, musiikkiin sekä pohjoismaiseen ja kansainväliseen sisältöön. Kanava yhdistää Yle Teeman syvällisen kulttuuritarjonnan ja Yle Femiin keskittyneen pohjoismaisen näkökulman, tarjoten katsojille rikkaan ja monitahoisen katselukokemuksen. Yle Teema & Fem on ikkuna maailmaan ja kulttuurien kirjoon, joka rohkaisee oppimaan uutta ja laajentamaan näkökulmia.