LIV TV-ohjelmat tänään

LIV on kanava, joka tarjoaa viihteen ja elämänmakuisen sisällön ystäville monipuolisen kattauksen ohjelmia. Kanavalla on keskeinen rooli arjen piristäjänä, tuoden katsojilleen keveyttä, iloa ja inspiraatiota. LIV:n ohjelmisto koostuu pääasiassa tosi-tv-sarjoista, lifestyle-ohjelmista, kotimaisista draamoista ja ulkomaisista sarjoista, jotka kaikki on valittu tarjoamaan katsojille viihdyttäviä hetkiä ja mielenkiintoisia elämäntarinoita.

Katso kaikki kanavat
Katso kanavan tarkemmat tiedot

Katso tarkemmat kanavakuvaukset

YLE TV 1YLE TV 2MTV3TV Nelonen MTV Sub  TV5  LIVJimKutonenTLC

LIV:n suosituimmat ohjelmat

LIV tarjoaa katsojilleen laajan valikoiman ohjelmia, jotka keskittyvät ihmisten arkeen ja elämäntarinoihin. Ohjelmat kuten "Unelmien poikamies" ja "Unelmien poikamiestyttö" vievät katsojat rakkauden ja romantiikan maailmaan, kun taas "Kotoisa" ja "Remppa vai muutto" tarjoavat inspiraatiota ja ideoita kodin sisustukseen ja remontointiin. Lisäksi LIV esittää kiinnostavia dokumentteja, jotka antavat syvällisempiä näkemyksiä eri aiheista ja tarjoavat uutta tietoa.

DNA:n TV-opas ja LIV

DNA:n TV-opas ja LIV

DNA:n TV-opas on ihanteellinen väline LIV-kanavan ohjelmien seuraamiseen. Olipa mielessäsi sitten sydäntä lämmittävä tosi-tv-sarja, kotiin ja perhe-elämään liittyvä lifestyle-ohjelma tai mukaansatempaava draamasarja, DNA:n TV-opas tarjoaa sinulle ajantasaiset tiedot kanavan ohjelmistosta. TV-oppaan avulla voit helposti suunnitella katseluaikasi ja varmistaa, että et jää paitsi yhdestäkään suosikkiohjelmastasi tai uudesta, mielenkiintoisesta tulokkaasta. Tutustu LIV-kanavan tarjontaan DNA:n TV-oppaan avulla ja löydä uusia suosikkeja joka päivä.