JIM TV-ohjelmat tänään

JIM tarjoaa viihdettä aikuisempaan makuun, keskittyen toiminnantäyteisiin sarjoihin, ajankohtaisiin asiaohjelmiin, dokumentteihin ja elämäntyyliin liittyviin sisältöihin. Kanava on omiaan niille, jotka kaipaavat syvempää sisältöä ja tiivistä toimintaa, tarjoten katsojille sekä jännitystä että hyödyllistä tietoa.

Katso kaikki kanavat
Katso kanavan tarkemmat tiedot

Katso tarkemmat kanavakuvaukset

YLE TV 1YLE TV 2MTV3TV Nelonen MTV Sub  TV5  LIVJimKutonenTLC

JIM:n huippuohjelmat

JIM erottuu monipuolisella ohjelmatarjonnallaan, joka sisältää niin jännittäviä toimintasarjoja kuin kiehtovia dokumentteja. "Rikospaikka" ja "Poliisit" ovat esimerkkejä suosituista kotimaisista sarjoista, jotka tarjoavat kurkistuksen rikostutkinnan ja poliisin arkeen. Ulkomaiset sarjat, kuten "Top Gear" ja "Myytinmurtajat", puolestaan vievät katsojat seikkailuihin ja testaavat uskomuksia tieteen ja tekniikan avulla. JIM tarjoaa myös ajankohtaisia asiaohjelmia, jotka käsittelevät yhteiskunnallisia ilmiöitä ja tuovat esiin mielenkiintoisia näkökulmia.

DNA:n TV-opas ja JIM

DNA:n TV-opas ja JIM

DNA:n TV-opas on loistava työkalu JIM-kanavan ohjelmiston seuraamiseen ja suunnitteluun. Etsitpä sitten tietoa tulevista jaksoista, haluatko tutustua uusiin sarjoihin tai dokumentteihin, tai etsitkö inspiraatiota illan ohjelmistoon, DNA:n TV-opas tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot helposti saataville. TV-oppaan avulla voit varmistaa, että pysyt ajan tasalla JIM-kanavan tarjonnasta ja löydät juuri ne ohjelmat, jotka kiinnostavat sinua eniten. Anna DNA:n TV-oppaan johdattaa sinut JIM-kanavan jännittävän ja informatiivisen ohjelmiston pariin.