Nelonen TV-ohjelmat tänään

TV-kanava Nelonen on suosittu suomalainen televisiokanava, joka tarjoaa monipuolista viihdettä ja ohjelmistoa. Neloselta voit löytää erilaisia ohjelmia, kuten elokuvia, urheilua, ajankohtaisohjelmia, dokumentteja ja paljon muuta. Ohjelmisto vaihtelee viikosta toiseen, joten kannattaa tarkistaa DNA TV-oppaasta tai ajantasainen ohjelmatieto.

Katso kaikki kanavat
Katso kanavan tarkemmat tiedot

Katso tarkemmat kanavakuvaukset

YLE TV 1YLE TV 2MTV3TV Nelonen MTV Sub  TV5  LIVJimKutonenTLC

Nelonen kanavana ja sen katsotuimmat ohjelmat

Nelonen esittää useita suosittuja kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja. Esimerkiksi draamasarjat kuten "Salkkarit" (Salatut elämät), "Putous" ja "Paratiisihotelli" ovat olleet suosittuja katsojien keskuudessa. Lisäksi Nelosella nähdään komediasarjoja, kuten "Klikkaa mua" ja "Roba".

Urheilun ystäville Nelonen tarjoaa laajan valikoiman urheilulähetyksiä, kuten jalkapalloa, jääkiekkoa, moottoriurheilua ja golfia. Nelonen näyttää esimerkiksi UEFA Champions League -otteluita.

Nelosella on myös erilaisia reality-ohjelmia, kuten "Diili", "Temptation Island" ja "Huuma". Näiden ohjelmien avulla pääset seuraamaan ihmisten elämää ja seikkailuja erilaisissa tilanteissa.

DNA:n TV-opas ja Nelonen

DNA TV-opas ja Nelonen

Tietoa TV-kanava Nelosen ohjelmista ja ohjelmatiedoista löydät kätevästi DNA TV-oppaasta. DNA TV-ohjelmaopas tarjoaa kattavan ja helppokäyttöisen tavan löytää kaikki Nelosen kanavan tarjoamat ohjelmat ja niiden tiedot. DNA TV-oppaan avulla voit selata päivittäistä ohjelmatarjontaa helposti ja nopeasti. Voit valita haluamasi päivän ja kellonajan, jolloin haluat tarkastella Nelosen kanavan ohjelmia. Oppaasta näet selkeästi, mitä ohjelmia Nelosella on tarjolla kyseisenä päivänä ja aikana.