TV-opas

TV-ohjelmat tänään

TV-ohjelmat tänään kaikilta kanavilta: katso ohjelmatiedot helposti DNA:n TV-oppaasta. Selaa TV-ohjelmia helposti ja löydä suosikkisarjat, kiinnostavimmat dokumentit ja viihdyttävimmät elokuvat. Suunnittele koti-ilta etukäteen ja varmista, että et jää mistään mielenkiintoisesta paitsi. DNA TV-opas tekee TV-ohjelmien seuraamisesta helppoa ja vaivatonta.

TV-opas puhelimessa

Viihde yhdessä paikassa, siellä missä sinäkin

DNA TV -mobiilisovelluksella ja siihen kuuluvalla selainkäyttöliittymällä lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

0,00 €/kk
Ei määräaikaa

Puhelimella DNA TV -mobiilisovelluksen kautta

Lue lisää

Katso DNA TV -mobiilisovelluksella

DNA TV kulkee mukanasi myös puhelimessa. Tallenna ja katso tallenteiden lisäksi vapaiden kanavien ja tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset. Voit seurata lempiohjelmiasi aina, kun haluat, koko EU:n alueella.  

Halutessasi voit peilata suosikkisi - tallenteet, maksukanavat, suorat lähetykset sekä Vuokraamon ohjelmat myös isolle ruudulle, Googlen Chromecastin tai Apple TV:n kautta. Tällöin puhelin toimii kaukosäätimenä.  

Tallenteet-osio näkyy vain, jos tallennusominaisuus sisältyy tilaukseesi.  

 

Tabletilla DNA TV -mobiilisovelluksen kautta

Lue lisää

Katso DNA TV -mobiilisovelluksella

Voit ladata DNA TV -mobiilisovelluksen myös tabletillesi. Tallenna ja katso tallenteiden lisäksi vapaiden kanavien ja tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset. Voit seurata lempiohjelmiasi aina, kun haluat, koko EU:n alueella.  

Halutessasi voit peilata suosikkisi - tallenteet, maksukanavat, suorat lähetykset sekä Vuokraamon ohjelmat myös isolle ruudulle, Googlen Chromecastin tai Apple TV:n kautta. Tällöin puhelin toimii kaukosäätimenä.  

Tallenteet-osio näkyy vain, jos tallennusominaisuus sisältyy tilaukseesi.  

 

Selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi

Lue lisää

Katso selaimessa dnatv.dna.fi

Voit katsoa ja tallentaa ohjelmia myös tietokoneen Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi, koko EU:n alueella. Selainversiossa on kaikki samat toiminnallisuudet kuin mobiilisovelluksessakin.  

 

TV-ohjelmat tänään: Sarjat, dokumentit ja elokuvat

Etsitkö päivän ajankohtaisimpia TV-ohjelmia? DNA:n TV-opas tarjoaa kattavan listauksen TV-ohjelmista kaikilta kanavilta. Haluatpa sitten seurata suosikkisarjojasi, syventyä kiinnostaviin dokumentteihin tai nauttia elokuvista, löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. DNA:n TV-opas tekee TV-ohjelmien selailusta helppoa ja kätevää. Saat päivittäisen listauksen suosituimmista sarjoista, ajankohtaisista dokumenteista ja viihdyttävimmistä elokuvista. TV-oppaamme avulla voit valita juuri ne ohjelmat, jotka vastaavat kiinnostuksesi kohteita. Valmistaudu viihtymään kotisohvalla ja nauttimaan päivän parhaasta TV-viihteestä DNA:n TV-oppaan avulla. TV-ohjelmat kaikilta kanavilta löytyvät kätevästi yhdestä paikasta, joten et jää mistään paitsi!

TV-ohjelmat kätevästi TV-oppaassa

Päivän TV-ohjelmat kätevästi DNA:n TV-oppaasta

Löydä päivän parhaat TV-ohjelmat kaikilta kanavilta. Olitpa sitten etsimässä suosikkisarjaasi, kiinnostavia asiaohjelmia tai viihdyttäviä elokuvia, DNA TV-opas auttaa sinua löytämään juuri ne ohjelmat, joita haluat katsoa. TV-opas tarjoaa kattavan yleiskatsauksen eri kanavien ohjelmatarjonnasta. Enää ei tarvitse käydä läpi useita eri kanavia saadakseen selville päivän tarjonnan – DNA:n TV-opas kokoaa kaiken yhteen paikkaan. Voit tutkia eri kanavien tarjontaa, ja valita juuri sinua kiinnostavat ohjelmat. Opas näyttää myös yksityiskohtaiset tiedot kunkin ohjelman kestosta, näyttelijöistä ja ohjaajista.

kattava TV-opas

TV-opas auttaa suunnittelemaan koti-illan

Haluatko viettää rennon koti-illan TV:n äärellä? DNA:n TV-opas tarjoaa sinulle kattavan yleiskatsauksen päivän ohjelmatarjonnasta. Voit selata eri kanavien tarjontaa, tarkistaa tulevat elokuvat, urheilutapahtumat, sarjat ja paljon muuta. Suunnittele illan ohjelma etukäteen ja varmista, ettei sinulta jää huomaamatta mitään kiinnostavaa. Yksi TV-oppaan keskeisistä eduista on sen helppokäyttöisyys. Näet helposti koko viikon TV-ohjelmat, mikä mahdollistaa suunnitelmallisen TV-katselun. Onko suosikkisarjasi uusi jakso tulossa tänään tai haluatko löytää viikonlopun viihdyttävimmän elokuvan? DNA:n TV-opas auttaa sinua pysymään ajan tasalla ja tekemään oikeat valinnat.

Usein kysyttyä

Mikä on TV-opas?

DNA:n TV-opas tarjoaa käyttäjille helpon ja selkeän tavan pysyä ajan tasalla televisio-ohjelmista. Se on kattava palvelu, joka esittelee päivittäiset TV-ohjelmat ja niiden tiedot yhdessä käyttäjäystävällisessä näkymässä. Olipa kyseessä elokuvailta, tärkeä urheilutapahtuma tai suosikkisarjasi uusin jakso, TV-opas on luotettava työkalu, joka auttaa sinua suunnittelemaan katselukokemuksesi.

Kuinka usein TV-ohjelmatiedot päivitetään?

Ohjelmatietoja päivitetään säännöllisesti. Tämä varmistaa, että saat aina käyttöösi ajan tasalla olevat tiedot siitä, mitä televisiossa tapahtuu. Olipa kyseessä viime hetken muutokset ohjelmistoissa tai uusien jaksojen lisäys, voit luottaa siihen, että DNA:n TV-opas tarjoaa sinulle kaikkein ajankohtaisimmat tiedot.

Voinko saada kaikki urheilukanavat yhteen näkymään?

TV-oppaassa on erityinen näkymä, joka on suunniteltu nimenomaan urheilun ystäville. Osoitteessa https://www.dna.fi/viihde/dna-viihde/tvopas/urheilu voit tarkastella kaikkia urheilutapahtumia keskitetysti yhdestä paikasta. Tämä helpottaa suosikkiurheilutapahtumiesi seuraamista ja varmistaa, että et jää paitsi mistään jännittävästä hetkestä.

Onko palvelu ilmaiseksi käytettävissä?

Kyllä, DNA TV-opas on täysin maksuton palvelu. Voit vapaasti käyttää sitä suunnitellaksesi TV-katselusi ilman lisämaksuja. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä tapaa pysyä ajan tasalla televisiotarjonnasta.

Kuinka löydän tietyn päivän ohjelmatiedot?

TV-oppaasta löydät kätevästi tietyn päivän ohjelmatiedot. Käyttämällä yläreunan suodatinta voit valita katsottavaksi tämän päivän tai jopa viiden seuraavan päivän ohjelmiston. Tämä toiminto on suunniteltu helpottamaan ohjelmien selaamista etukäteen, jotta voit suunnitella katselusi paremmin.

Onko TV-opas saatavilla mobiililaitteille?

Kyllä, TV-opas on suunniteltu toimimaan saumattomasti myös mobiililaitteilla. Sivustomme on responsiivinen, mikä tarkoittaa, että voit nauttia samasta käyttäjäkokemuksesta riippumatta siitä, käytätkö tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta. Mene vain osoitteeseen https://www.dna.fi/viihde/dna-viihde/tvopas millä tahansa laitteella, ja pääset heti käsiksi kaikkiin tarvitsemiisi ohjelmatietoihin.
 

Mistä löydän yksittäisen kanavan ohjelmiston?

Voit tutustua yksittäisen kanavan ohjelmistoon siirtymällä suoraan haluamasi kanavan sivulle. Alla on linkit suosituimpien kanavien ohjelmistoihin: