SUB TV-ohjelmat tänään

MTV Sub on energinen ja nuorekas televisiokanava, joka tarjoaa viihdettä, jännitystä ja naurua. Kanava keskittyy erityisesti nuoreen aikuisväestöön suunnattuun sisältöön, esitellen uusimpia hittisarjoja, elokuvia ja reality-ohjelmia. MTV Sub on tunnettu sen rennosta otteesta ja kyvystä napata kiinni uusimmista trendeistä, tuoden ruutuun tuoreita tuulia ja viihdettä.

 

Katso kaikki kanavat
Katso kanavan tarkemmat tiedot

Katso tarkemmat kanavakuvaukset

YLE TV 1YLE TV 2MTV3TV Nelonen MTV Sub  TV5  LIVJimKutonenTLC

MTV Subin suosikkiohjelmat

MTV Sub tarjoaa kattavan valikoiman ohjelmia, jotka resonoi erityisesti nuoremman sukupolven kanssa. MTV Sub näyttää hittisarjoja kuten Simpsonit ja Frendit. Lisäksi kanava tarjoaa jännittäviä reality-sarjoja ja lifestyle-ohjelmia, jotka kurkistavat nuorten aikuisten elämään ja heidän kiinnostuksen kohteisiinsa. MTV Sub näyttää myös elokuvia myöhäisilllassa.

DNA:n TV-opas ja Sub

DNA TV-opas ja Subi

DNA:n TV-opas tarjoaa täydellisen työkalun MTV Subin ohjelmiston seuraamiseen. Olitpa sitten etsimässä tietoa suosikkisarjasi seuraavasta jaksosta, haluat tietää milloin lempielokuvasi esitetään, tai etsit uutta ohjelmaa, joka vastaa juuri sinun makusi, DNA:n TV-opas on apunasi. Käyttämällä TV-oppaata voit helposti suunnitella omat katseluajankohtasi ja pysyä ajan tasalla kanavan tarjonnasta. TV-opas varmistaa, että löydät juuri ne ohjelmat, jotka kiinnostavat sinua, ja että et koskaan jää paitsi kanavan tarjoamista viihde-elämyksistä.