VAV:n asukas, kodissasi on nopea DNA Netti ja kaapeli-tv

DNA toimittaa netti- ja kaapeli-tv -palvelut kaikkiin VAV:n asuntoihin.
DNA Netti perusnopeudella sisältyy vuokraasi.

Käytössäsi on DNA Netti perusnopeudella

DNA toimittaa netti- ja kaapeli-tv -palvelut kaikkiin VAV:n asuntoihin. DNA Netin perusnopeus on 25 Mbit/s. Netin perusnopeus sisältyy vuokraasi. Suosittelemme DNA Netin käyttöönottoa, koska se sisältyy taloyhtiösi palveluihin.

Ota netti käyttöön tästä. Katso ohjeet tästä.

Voit halutessasi tilata nettiisi lisää nopeutta edulliseen hintaan. Soita DNA Myyntipalveluun puh. 0800 550 044 ma-pe klo 9-20, la 10-18. Numero on maksuton. Tai käy lähimmässä DNA Kaupassa dna.fi/dnakaupat
Lue lisää nopeushinnastosta.

DNA Netti on niin helppo, että saat sen Helppoustakuulla

Teimme DNA Netin käyttöönotosta taatusti helppoa ja käytöstä huoletonta. Otat sen käyttöösi helposti itse tai halutessasi voit antaa Asennusmestarimme auttaa.

Hinnasto lisänopeuksille

Liittymä Hinta    
DNA Netti perusnopeus 25 Mbit/s Sisältyy vuokraan
DNA Netti 50M 3,95 €/kk
DNA Netti 100M 5,99 €/kk
DNA Netti 200M 15,90 €/kk
DNA Netti 400M 19,90 €/kk
DNA Netti 600M 24,90 €/kk
DNA Netti 1G (1000M)  34,90 €/kk

Liittymän avaus 6,90 €, perusnopeus avaus 0 €.

Modeemit ja reitittimet

Ethernet-kohteessa et tarvitse kaapelimodeemia. Saat internet-yhteyden toimimaan liittämällä tietokoneesi suoraan nettipistorasiaan ethernet-kaapelilla (RJ-45). Jos haluat jakaa nettiyhteyden useammalle laitteelle, suosittelemme ethernet-talouksiin DNA:n reititintä. Lue lisää reitittimistä.

Kaapelitaloudessa tarvitset nettiyhteyden muodostamiseen kaapelimodeemin. Suosittelemme DNA:n kaapelimodeemia. Lue lisää kaapelimodeemeista.

DNA:n modeemeissa on tehokas langaton verkko (WiFi) ja testattu toimintavarmuus, joiden ansiosta netin käyttö on helppoa ja nopeaa.

DNA Netti tuntuvalla hintaedulla

Taloyhtiölaajakaistan perusnopeus sisältyy automaattisesti vastikkeeseesi. Nopeutta on helppo nostaa niin suureksi kuin itse tarvitset. Samalla saat kotiisi DNA:n monipuolisen kaapeli-tv -kanavien valikoiman ja DNA:n asiakasedut.

Muista tietoturva kaikille laitteille

Turvapaketilla saat huolettoman tietoturvan lähes kaikille kodin älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille. 

DNA Turvapaketti Plus 3 kk puoleen hintaan alk. 2,45 €/kk (norm. 4,90 €/kk).
Tilaa DNA tietoturvapakettisi soittamalla maksutta myyntipalveluun 0800 550 044 (ma–pe 9–20, la 10–16) tai lähimmästä DNA Kaupasta.

DNA TV Hubi. Koko perheen viihdekeskus, kotona ja mukana.

DNA Hubi -laite ja DNA TV -sovellus yhdistävät tutun television, kanavapaketit ja suoratoistopalvelut sekä tuhannet Android TV -sovellukset samaan palveluun. Tilaukseen sisältyvällä DNA TV -mobiilisovelluksella voit katsoa ohjelmia missä haluat, kaikkialla EU:ssa.

DNA TV Hubi sis. DNA TV Hubi -palvelu, DNA TV -mobiilisovellus, Vuokraamo.
DNA Hubi -laite
6 €/kk DNA Netti taloyhtiöille -lisänopeus tai DNA-puhelinliittymä -asiakkaille 24 kk määräaikainen sopimus (24 kk/6 €/kk yhteensä 144 €) jonka jälkeen palvelun hinta 5 €/kk (norm. 8 €/kk). 
Tallennus + 6,90 €/kk
Tallenna ja katso ohjelmia silloin, kun sinulle sopii. Rajaton verkkotallennus peruskanavilta.

DNA Netti + Matkanetti

DNA:n nopea netti kotiin ja mukaan. Kaksi nettiä edullisesti yhdessä paketissa. Kodin nettiliittymän lisäksi 4G-liittymä esim. tablettiin tai matkamokkulaan.

Netin lisänopeuden tilaajalle Matkanetti edulliseen taloyhtiöasiakkaan hintaan tablettiin tai matkamokkulaan.
Matkanetti 4G 10 €/kk/12kk, jonka jälkeen 15 €/kk.
DNA Matkanetti 4G-liittymän nopeus on 100 Mbit/s.

WiFi-puhelu

WiFi-puhelulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita paikoissa, joissa muuten ei olisi kuuluvuutta. Esimerkiksi kellarit ja uudet matalaenergiatalot ovat kuuluvuuden kannalta usein haastavia paikkoja. Uudet energiatehokkaat ikkunat myös usein huonontavat kuuluvuutta kotona. WiFi-puhelut käsitellään aina DNA:n verkossa soitettuina puheluina riippumatta siitä, missä WiFi-verkko sijaitsee. Lue lisää.

DNA Netti taloyhtiölle usein kysytyt kysymykset vastauksineen