Mesh-verkko: 

Toimiva netti koko kotiin

Nopea verkko koko kotiin ilman katvealueita! Jos kodissasi on useampi huone tai vankat seinänrakenteet, ei yhden modeemin tai mokkulan tuottama WiFi-verkko välttämättä kanna asunnon joka nurkkaan. Ratkaisu tähän on Mesh Wifi -laajennin.

Mikä on Mesh-verkko?

Yksi lamppu ei riitä valaisemaan koko kotia - samalla tavalla yksi netin päätelaite, kuten modeemi tai mokkula, ei aina riitä koko kodin kattavan verkon muodostamiseen. Tällöin sisäverkkoa voidaan laajentaa linkittämällä modeemiin yksi tai useampi Mesh-reititin. Mesh-verkko on siis usean Mesh WiFi -laitteen muodostama kokonaisuus joka luo kotiin yhtenäisen langattoman sisäverkon ilman katvealueita.

Toimiva sisäverkko syntyy Mesh WiFi -järjestelmällä

Hyvä nyrkkisääntö on, että usein yli 70 neliöiset tai monikerroksiset asunnot tarvitsevat useamman Mesh WiFi -tukiaseman. Kun tukiasemia on sopiva määrä, netti kantaa kodin joka nurkkaan! Yksinkertaisimmillaan Mesh-verkon voi luoda kahdella Mesh-reitittimellä. Tärkeää on, että laitteet sijoitetaan oikein, jotta esimerkiksi rakennusmateriaalit eivät estä signaalin kulkua. Monikerroksisessa kodissa jokaiseen kerrokseen tulisi sijoittaa vähintään yksi reititin.

Mesh WiFi -laitteet

DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi WiFi 6 F-266

DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi WiFi 6 F-266

84
Tuotetta hyvin saatavilla.
DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi WiFi 6 K562

DNA Ethernet- ja Mesh-modeemi WiFi 6 K562

63
Tuotetta hyvin saatavilla.

Usein kysyttyä Mesh-verkosta