Edulliset puhelut ja puhelimen käyttö ulkomailla

Soitat sitten Suomesta ulkomaille tai käytät puhelintasi Suomen ulkopuolella, hinta ei saa yllättää. Maakohtaiset hinnat löydät käyttämällä hintahakua.

EU:n ulkopuolella kannattaa muistaa myös edulliset WiFi-puhelut, jotka laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Lue lisää WiFi-puheluista.

 

Ulkomaan hintahaku ⬇

EU-roaming - Ulkomaanpuhelut ja netinkäyttö ulkomailla

Matkapuhelimen käyttö voi olla vaivatonta myös reissussa. DNA:n kuluttajatuotteissa on kohtuullisen käytön politiikka EU-alueella.

DNA Reissudata tuo netin kaukomaille

Kun puhelimessasi on DNA Reissudata, vältyt yllättäviltä roaming-maksuilta ja käytät nettiä huoletta silloinkin, kun reissaat EU:n ulkopuolella. Reissudatan tilaat kätevästi tekstiviestillä!

Ulkomaan hintahaku

Valitettavasti hintatietoja ei ole juuri nyt saatavilla. Maiden välille ei löydy tuloksia kyseisillä valinnoilla. Maan hintatietoja ei ole saatavilla. Tietoja ei ole saatavilla
Katso tarkemmat liittymäkohtaiset tiedot EU-datapaketeista sekä ajoittaisesta ja kohtuullisesta käytöstä: www.dna.fi/EUroaming

Varmistathan puhelimesi asetuksista, että puhelimessa on 4G/VoLTE-puhelut sallittu.

Hintahaun esittämät hinnat koskevat normaalihintaisia puheluita ja tekstiviestejä matkapuhelin- ja lankapuhelinnumeroihin sekä tiedonsiirtoa. Hinnat eivät koske erityishinnoiteltuja puheluita, puheluita satelliittiverkoissa (ml. laivat ja lentokoneet), videopuheluita, viestejä eikä soittoja palvelunumeroihin (huom. myös ulkomaisiin palvelunumeroihin soittaminen). Veloitus puheluista on alkavalta 30 sekunnin jaksolta. Suomesta ulkomaille soitettuja puheluita ja viestejä lukuun ottamatta EU-/ETA-maiden sisällä soitetut puhelut ja viestit veloitetaan kuten kotimaanpuhelut ja viestit. Suomesta ulkomaille soitetut puhelut ja viestit veloitetaan aina ulkomaan hinnaston mukaisesti. Yksi tekstiviesti vastaa 160 merkkiä.

Soittaessasi Suomesta ulkomaisiin puhelinnumeroihin hintoihin lisätään matkapuhelimesta soittaessa matkapuhelinmaksu (mpm) ja lankapuhelimesta soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Suomesta EU/ETA-maihin soitettavien puheluiden hintaan ei lisätä matkapuhelinmaksua (mpm) eikä paikallisverkkomaksua (pvm). Hinnaston ulkomaanpuheluiden hinnat pätevät, kun maakoodin edessä käytetään + tai 00-etuliitteitä.

Huom! Hinnat eivät koske yritysliittymiä.

Yritysliittymien käyttö ulkomailla

Puhelimen käyttö ulkomailla

Usein kysyttyä

Tukifoorumilta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Ja jos et löydä, kysy! Vastaamme nopeasti.