Mitä kannattaa katsoa juuri nyt:

Poimi tästä TV- ja viihdevinkit. Tiesitkö, että DNA:n asiakkaana
saat valitut kanavapaketit jopa 20% edullisemmin DNA Asiakasetuhintaan

C More

C More Total - Penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti.

C More Total tarjoaa huippu-urheilun lisäksi runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta; draamasarjoista komediaan, leffoista lastenohjelmiin. Tilaukseen sisältyvästä C More -suoratoistopalvelusta voit katsoa ohjelmia silloin, kun haluat koko EU:n alueella, myös ilman nettiyhteyttä. Katso vaikka suosikkisarjasi koko tuotantokausi yhdellä kertaa tai urheilun huippu-hetket livetapahtumien jälkeen.

Tilaa C More Total

Jääkiekon MM-kisat C Moressa
Jääkiekon MM-kisat C Moressa

Urheilua

Huippu-urheilua joka lähtöön! Tutustu C Moren ajankohtaisiin urheiluvinkkeihin.

JÄÄKIEKKO

cmore-jaakiekon-mm-kisat.jpg

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon miesten MM-kilpailut pelataan 12.–28. toukokuuta Suomessa ja Latviassa. Luvassa on toiset peräkkäiset kotikisat, sillä Tampereen Nokia Arena toimii näyttämönä Leijonien A-lohkolle sekä kisojen ratkaisuotteluille. C More välittää kotikatsomoihin myös B-lohkon kamppailut Arena Rigalta, missä pelaa myös viime kevään finaalitrillerissä Leijonille taipunut Kanada.  

MM-kisojen koti C More lähettää suorana kaiken MM-kisoista. Yhteensä 64 ottelun lisäksi C More esittää runsaasti ottelustudioita sekä oheisohjelmia, maalikoosteita ja otteluiden huippuhetkiä. C More Sport 1 on MM-kiekon pääkanava ja kiekko-ohjelmaa on tiedossa lähes kellon ympäri. C More Sport 2 esittää valtaosan samaan aikaan pelattavista otteluista.

Tarkemmat tiedot C Moren MM-kisaohjelmistosta sekä asiantuntijaryhmä julkaistaan keskiviikkona 19. huhtikuuta.

Suomen otteluohjelma
Pe 12.05. klo 16.20 Suomi – USA
La 13.05. klo 20.20 Saksa – Suomi
Ma 15.05. klo 20.20 Suomi – Ruotsi
Ke 17.05. klo 20.20 Suomi – Ranska
Pe 19.05. klo 16.20 Unkari – Suomi
La 20.05. klo 16.20 Itävalta – Suomi
Ti 23.05. klo 20.20 Suomi – Tanska

Ratkaisuottelut
To 25.05. puolivälierät
La 27.05. välierät
Su 28.05. klo 15.20 pronssiottelu ja klo 20.20 loppuottelu


Liiga

Uusi jääkiekon Suomen mestari kohottaa Kanada-maljaa viimeistään toukokuun alussa. Tapparan ja Pelicansin finaalisarja käynnistyy 19. huhtikuuta, ja paras seitsemästä -mallilla pelattavien finaalien mahdollinen seitsemäs ottelu on kalenterissa toukokuun 2. päivä. Pelin toteutuminen varmistuu finaalisarjan edetessä. C More esittää kaikki finaaliottelut paikan päältä tehtävän ottelustudion kera.

 

JALKAPALLO

manchester-city-v-fc-bayern-munchen-quarterfinal-first-leg-uefa-champions-league.jpg

Mestarien liiga

Jäljellä on enää Euroopan neljä kovinta seurajoukkuetta, kun Mestarien liigan kaksiosaiset välierät pelataan toukokuussa. Välierien voittajille aukeaa tie 10. kesäkuuta Istanbulissa pelattavaan finaaliotteluun.

C Moren jalkapallostudio tarttuu Peetu Pasasen ja asiantuntijoiden johdolla jokaiseen otteluiltaan tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 21.00 alkaen. Lähetykset esitetään C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More Sport 1- ja C More Sport 2 -kanavilla.

9.-10.5. Välierien 1. osaottelut
16.-17.5. Välierien 2. osaottelut

Välierien otteluparit vahvistuvat keskiviikkona 19.4., puolivälierien jälkeen.

La Liga

Toukokuu on täynnä espanjalaista huippufutista. C More lähettää kesäkuun alussa huipentuvan La Ligan kauden kaikki ottelut suorana suoratoistopalvelussa, minkä lisäksi otteluita välitetään läpi kauden myös C Moren kanavilla. Joka kierrokselta suomeksi selostetaan mielenkiintoisimmat ottelut, joihin lukeutuvat aina myös Barcelonan ja Real Madridin ottelut.

Serie A

Serie A:ssa Napoli on matkalla kohti mestaruutta yli 30 vuoden tauon jälkeen. Toukokuussa luvassa on vielä tuhti kattaus italialaista jalkapalloa, ja kauden viimeinen kierros pelataan touko-kesäkuun vaihteessa. C More esittää suorana kaikki Serie A:n ottelut, joista jokaiselta kierrokselta valikoidut suomeksi selostettuna myös C Moren kanavilla.

Primeira Liga

C More esittää viikoittain myös valikoituja Portugalin Primeira Ligan otteluita.

 

MOOTTORIURHEILU

meksikon-mm-ralli-rovanpera.jpg

MM-ralli

Kauden viides MM-ralli ajetaan Portugalissa 11.–14. toukokuuta. Vuosi sitten Kalle Rovanperä nappasi Portugalista täyden pistepotin ja lähtee nyt puolustamaan voittoaan.

C More lähettää suorana ja suomeksi selostettuna kaikki kauden erikoiskokeet. Lisäksi ralliviikon käynnistää torstai-illan Rallisirkus-makasiini ja viikonlopun huipentaa Power Stage, jota seurataan studiolähetyksen kera. Lähetykset esitetään C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More Max -kanavalla.

EM-ralli

Toukokuussa ajetaan rallin EM-sarjaa kahden kisan verran. Kuun alussa kisataan Kanariansaarten asfaltilla, kun taas loppukuusta vuorossa ovat Puolan soratiet. Sinivalkoista seurattavaa sarjaan tuo Mikko Heikkilä. Kauden avauskisassa Heikkilä oli jo kiinni voitossa, mutta ykköspaikka karkasi viimeisen erikoiskokeen rengasrikon myötä.

C More lähettää kaikki EM-rallin pätkät suorana ja englanninkielisellä selostuksella. Lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelusta sekä C More Max -kanavalta.

5.–6.5. EM-ralli: Kanaria
20.–21.5. EM-ralli: Puola

Extreme E

Äärimmäisissä olosuhteissa ajettavan Extreme E:n kausi jatkuu tuplakisalla Skotlannissa 13.–14. toukokuuta. Mukana sarjassa on myös entinen F1-kuljettaja Heikki Kovalainen. C More lähettää kauden kaikista kilpailuista molempien päivien aika-ajot, semifinaalit ja finaalit englanniksi selostettuna. Lähetykset esitetään C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Max -kanavalla.

MXGP

Motocrossin MM-sarja tarjoilee toukokuussa kaksi kisaa. C More lähettää kauden kaikista kisoista tunnin mittaisen suoran lähetyksen, jossa seurataan MXGP:n viimeistä kilpailua. Lähetykset on selostettu englanniksi ja ne esitetään sekä C Moren suoratoistopalvelussa että C More Max -kanavalla.

7.5. MXGP: Espanja
21.5. MXGP: Ranska

YLEISURHEILU

Timanttiliiga

Maailman kovin yleisurheilusarja alkaa jälleen toukokuussa. Yleisurheiluhuiput ottavat toisistaan mittaa yksipäiväisissä kisoissa tavoitellen muhkeita rahapotteja sekä paikkoja kauden huipentaviin finaaleihin. Avauskilpailu käydään Dohassa 5. toukokuuta. Kauden aikana Timanttiliigan kilpailuissa nähdään taatusti myös kovassa nosteessa olevia suomalaisurheilijoita. Osallistujalistat vahvistuvat lähempänä kisoja.

5.5. Timanttiliiga: Doha
28.5. Timanttiliiga: Rabat

World Athletics Continental Tour

Maailmanluokan yleisurheilua on luvassa myös Continental Tourin yksipäiväisissä kilpailuissa. C More lähettää kauden aikana suorana korkeimman kultatason kisoja sekä valikoituja hopea- ja pronssitason kisoja. Suomalaisurheilijoita nähdään kauden aikana myös näissä kilpailuissa.

13.5. Continental Tour Gold: Nairobi
21.5. Continental Tour Gold: Yokohama
21.5. Continental Tour Gold: Devonshire
27.5. Continental Tour Gold: Los Angeles

Maraton

C More seuraa suorana 7.5. juostavaa Prahan maratonia.

 

TENNIS

WTA

Toukokuun tennistarjonnassa seurataan huipputason WTA 1000 -kisaa Roomasta.

9.-20.5. WTA 1000, Rooma
24.-27.5. WTA 250, Strasbourg
24.-27.5. WTA 250, Rabat

RAVIT

Raveja seurataan C Moressa vuoden ympäri ja lähes päivittäin.

Tilaa C More Total

Laitapuolen hyökkääjä | C More
Laitapuolen hyökkääjä C Moressa

Elokuvat

C More Total tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta.

Elokuvat

C More Total tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. TV-kanavilla esitettävien elokuvien lisäksi C More -suoratoistopalvelu sisältää runsaan valikoiman elokuvia - katso silloin, kun haluat. Poimi tästä parhaat ajankohtaiset vinkit C Moren elokuvatarjonnasta:


Laitapuolen hyökkääjä -elokuva kertoo Marko Jantusen tarinan.

The Good House 
1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Hildy Good (Sigourney Weaver) on suorapuheinen kiinteistönvälittäjä, joka pitää viinistä ja omista salaisuuksistaan. Hildyn elämää ravistelee kouluaikainen ihastus Frank Getchell (Kevin Kline), johon hän alkaa tuntea taas vetoa. Jälleennäkeminen pakottaa Hildyn kohtaamaan menneisyytensä, jonka hän luuli haudanneensa jo kauan sitten. Elokuva perustuu Ann Learyn menestysromaaniin. USA 2021. 

After Ever Happy 
1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

After-elokuvasarjan neljännessä elokuvassa Tessa ja Hardin ovat tienhaarassa: yrittääkö Tessa edelleen pelastaa Hardinin ja heidän suhteensa, vai onko hänen aika pelastaa itsensä? Hardin jää Lontooseen äitinsä häiden jälkeen ja vajoaa yhä syvemmälle synkkyyteen, ja Tessa palaa Seattleen ja kohtaa tragedian. Jotta Tessan ja Hardinin rakkaus voisi säilyä, heidän on ensin selvitettävä omat ajatuksensa. Johtavatko heidän polkunsa heidät jälleen yhteen? USA 2022. 

Easter Sunday 
1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Stand up -sensaatio Jo Koy esittää miestä, joka palaa pääsiäisjuhliin äänekkään, riitaisan, syöminkeihin ja juominkeihin taipuvaisen, nauravaisen ja rakastavan perheensä luokse. Elokuva on Jo Koyn rakkauskirje koko filippiiniläisamerikkalaiselle yhteisölle. 

White Elephant 
1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Gabriel Tancredin (Michael Rooker) menestyksekäs mafiaura on tulossa päätökseensä. Hän perehdyttää seuraajaansa ja valmistautuu ansaittuihin eläkepäiviin. Viimeisenä keikkana on helppo homma. Tämän Gabriel on tehnyt lukemattomia kertoja: vaientanut todistajan lopullisesti. Tällä kertaa kaikki ei kuitenkaan mene aivan odotetusti. Aina käskyjä noudattanut Gabriel päättää kerrankin rikkoa sääntöjä. Hän ei murhaa todistajaa, vaan pelastaa hänet. Pian Gabriel saa huomata olevansa elinikäisen työnantajansa tähtäimessä itse. Elokuvassa näyttelevät myös Bruce Willis, John Malkovich ja Olga Kurylenko. USA 2022. 

Paradise City 
1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Bruce Willisin viimeisimpiin töihin lukeutuva Paradise City kertoo palkkionmetsästäjä Ryan Swannista, jonka poliisi-isä on murhattu Mauilla jahdatessaan palkkionmetsästäjää. Ryan lentää saarelle ja saa tietää, että isän ruumis on häpäisty. Ryan etsii käsiinsä isänsä entisen parin, Robbie Colen ja Havaijin poliisin palveluksessa olevan Savannahin. He saavat selville, että paikallinen yrittäjä ja poliitikko Arlo “Buck" Buckley on 15 vuotta pakosalla elänyt huumeparoni. Kun Robbie on vankina, Ryan ja Savannah ovat valinnan edessä. Jos he paljastavat Buckin henkilöllisyyden, Robbien henki on vaarassa. Vai pitäisikö tehdä yhteistyötä alamaailman kanssa, jotta Buck saadaan syöstyä vallasta? USA 2022.  

Arthur: A Life with the Royal Family 
3.5. vain suoratoistopalvelussa 

Arthur: A Life with the Royal Family -dokumentissa tutustutaan legendaariseen hovikuvaajaan, Arthur Edwardsiin. Edwards tarkkaillut ja kuvannut Ison-Britannian kuninkaallisten elämää yli 40 vuoden ajan. Lauantaina 6. toukokuuta 2023 hän toteuttaa elinikäisen unelmansa ja valokuvaa kuningas Charles III:n kruunajaiset. Dokumenttielokuvassa Arthur Edwards kertoo oman henkilökohtaisen tarinansa sekä paljastaa, kuinka hän kehitti kestävän ja luottamukseen pohjautuvan suhteen brittikuninkaallisiin. Dokumentti kuuluu BritBoxin sisältöihin. Iso-Britannia 2023. 

Yves Saint Laurent 
4.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Elämäkerrallinen elokuva muodinluoja Yves Saint Laurentista ja hänen suhteestaan liikekumppani ja rakastaja Pierre Bergéhen. Belgia/Ranska 2014. 

King Charles III: The Coronation 
6.5. vain suoratoistopalvelussa 

Kuningas Charles III ja kuningatar Camilla kruunataan lauantaina 6. toukokuuta Westminster Abbeyn kirkossa Lontoossa. BritBoxin erikoisohjelmassa tapahtumaa seurataan Lontoon Canada Gatessa, josta on näkymä Buckinghamin palatsin parvekkeelle, jossa kuningaspari näyttäytyy kansalaisille. Lauantai-iltapäivällä julkaistavaa erikoisohjelmaa isännöivät Tom Bradby ja Julie Etchingham. Sunnuntaina 7.5. julkaistaan myös tunnin mittainen erikoisohjelma kruunajaisten kohokohdista.  

Pavarotti 
18.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Dokumentissa kuvataan oopperalegenda Luciano Pavarottia, niin hänen uskomatonta uraansa kuin elämää lavan ulkopuolellakin. Dokumentissa ääneen pääsevät nimihenkilön lisäksi mm. Bono, José Carreras, Placido Domingo ja Angela Gheorghiu. Iso-Britannia 2019.  

Winchester – House of Ghosts 
24.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Kauhuelokuva, jossa asetehtailija Winchesterin varakas perijätär rakentaa jättimäisen talon niiden haamuille, jotka on tapettu perheen aseilla. Pääosissa Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook ja Bruce Spence. Australia 2018. 

Laitapuolen hyökkääjä 
26.5. vain C More -suoratoistopalvelussa 

Laitapuolen hyökkääjä kertoo jääkiekkoilija Marko Jantusen fiktiivisen selviytymistarinan. Elokuva alkaa Lahdesta vuonna 2015, hetkestä, jolloin koditon Jarna on ajautunut elämänsä syvimpään ahdinkoon. Velkojat tulevat perimään huumerahoja ja Jarnalle annetaan vuorokausi aikaa maksaa velkansa, mistä alkaa hurja piripäinen taistelu aikaa vastaan. Maaninen vauhti, pelko perässä vaanivista tappajista, vainoharhat ja itseinho vanhoista vääryyksistä johtavat lopulta liikenneonnettomuuteen. Jarna ei jaksa enää paeta, vauhti hidastuu ja hän on luovuttamaisillaan. Ohjauksesta vastaa Aleksi Mäkelä. Pääosissa Severi Saarinen, Katariina Havukainen, Jorma Tommila ja Tommi Eronen. Suomi 2022. 

PIKAVINKIT


Kummelin Jackpot on tarina ahneudesta ja ystävyydestä.

Side Effects (jännitys, USA 2013) 
2.5. suoratoistopalvelussa 

Moneyball (draama, USA 2011) 
3.5. suoratoistopalvelussa 

Kummelin Jackpot (komedia, Suomi 2006) 
5.5. suoratoistopalvelussa 

Margin Call (draama, USA 2011) 
9.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

The Program (urheiludraama, Iso-Britannia/Ranska 2015) 
10.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Regression (trilleri, USA 2015) 
16.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

The Space Between Us (tieteisdraama, USA 2017) 
17.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

The Company You Keep (jännitysdraama, USA/Kanada 2012) 
23.5. suoratoistopalvelussa 

Terminator 3: Koneiden kapina (orig. Terminator 3: Rise of the Machines, USA 2003) 
25.5. suoratoistopalvelussa 

 

Tutustu ja tilaa C More Total

Sarjat

Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita.

TV-sarjoja

Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita, tilaukseen sisältyvästä suoratoistopalvelusta voit katsoa useista sarjoista vaikka koko tuotantokauden kerralla. Sisältökattauksen kruunaavat C Moren alkuperäissarjat. Tutustu vaikka näihin ajankohtaisiin vinkkeihin:


C More -alkuperäisdokumenttisarjassa Uros – mobiiliruhtinaan tarina Susani Mahadura matkaa Kemin kautta Sveitsiin selvittämään, kuka on teknologiayhtiö Uroksen takaa löytyvä Jyrki Hallikainen. 

Niklas ja todellisuus, kausi 1 
2.5. suoratoistopalvelussa 

Toimittaja Niklas Källner tutkii aikamme ilmiöitä tuoreessa TV4:n kolmiosaisessa alkuperäisdokumenttisarjassa. Ensimmäisessä jaksossa Källner tapaa ilmastoaktivisteja, toisessa jaksossa tutustutaan huumeidenkäyttäjiin ja päätösjaksossa Källner vierailee salaisissa huoneissa, joissa käydään verisiä amatööritappeluita. Sarjaa julkaistaan yksi jakso viikossa. 

American Auto, kausi 2 
4.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

American Auto on työpaikkakomedia autofirma Payne Motorsista ja sen työntekijöistä. Toisella tuotantokaudella Katherine (Ana Gasteyer) joutuu arvostelumyrskyn silmään. Tiimi tekee kaikkensa puhdistaakseen Katherinen imagon. Viime vuonna valmistuneen toisen tuotantokauden jaksoissa on yhteiskunnallinen ote. Jaksojen tapahtumissa sivutaan muun muassa Yhdysvaltain aborttilakia ja painitaan aktivismin ja kyberrikollisuuden kanssa. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kolme jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa.  

Charles: Uusi kuningas 
4.5. suoratoistopalvelussa 

Kuningatar Elisabet II hallitsi Isoa-Britanniaa yli 63 vuotta. Kuningattaren kuoltua valtaistuimelle nousi uusi hallitsija, kuningas Charles III. Kaksiosaisessa brittiläisessä dokumenttisarjassa kuljetaan Charlesin rinnalla lapsuus- ja nuoruusvuosista repivään avioliittoon ja skandaaleihin. Charles on puhunut paljon julkisuudessa muun muassa ilmastonmuutoksesta, luonnonsuojelusta ja arkkitehtuurista. Muuttuvatko hänen tapansa nyt kuninkaana? Sarjassa nähdään ennennäkemätöntä arkistomateriaalia Charlesin elämästä. Sarjan kaksi jaksoa julkaistaan kerralla. 

Ruotsalainen C More -alkuperäissarja 

Top Dog, kausi 2 
8.4. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Suosittu ruotsalainen C More -alkuperäissarja Top Dog saa odotettu jatkoa. Ensimmäisen kauden tapahtumista on ehtinyt kulua jo kaksi vuotta, ja Alex Manvelovin esittämä Teddy on palannut rikolliseen elämään. Emilylle (Josefin Asplund) aukeaa huikea mahdollisuus liike-elämässä. Eteen työntyvä moraalinen pulma kuitenkin muuttaa heidän elämänsä. Sarjan toinen kausi on itsenäinen tarina eikä se pohjaudu Jens Lapiduksen kirjoihin. Jaksoja on yhteensä kuusi, ja niitä julkaistaan jakso viikossa. 

Le Monstre, kausi 1 
8.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla

Nuori opiskelija Sophie rakastuu palavasti karismaattiseen mieheen ja aloittaa suhteen muiden varoituksista piittaamatta. Tästä alkaa kolmen vuoden painajainen. Walter Presents -laatusarjoihin lukeutuva Le Monstre pohjautuu Ingrid Falaisen omaelämäkerralliseen kirjaan. Kuusiosaisen sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla. 

From, kausi 2 
10.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Kiehtovan kauhu-mysteerisarjan toinen kausi esitetään Suomessa tuoreeltaan. Sarja kertoo metsän keskellä sijaitsevasta kylästä, josta kellään ei ole poispääsyä. Pimeän laskeuduttua kyläläisten on lukittauduttava taloihinsa, sillä silloin hirviöt tulevat esiin piiloistaan etsimään ruokaa. Ja ruoaksi kelpaa kuka tahansa, joka on yhä ulkosalla tai päästää olennot sisään taloonsa. Toisella kaudella bussilla saapuvat uudet tulokkaat aiheuttavat kylässä kaaosta. Sarjan taustalta löytyy menestyssarja Lostin tekijöitä. Kymmenosaisen kauden jaksoja julkaistaan jakso viikossa. 

Blindspotting, kausi 2 
17.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Humoristisessa draamasarjassa Ashleyn elämä on mennyt sekaisin hänen poikaystävänsä Milesin linnatuomion takia. Edelliskauden päätösjaksossa Ashley marssi vankilaan häämekossa kosiakseen Milesia. Nyt toisella kaudella hääseremoniasta on vierähtänyt puoli vuotta ja Ashley totuttelee elämäänsä yksinhuoltajana. Jaksoja on kahdeksan, ja niitä julkaistaan kaksi jaksoa viikossa. 

McDonald & Dodds, kausi 3 
17.5. vain suoratoistopalvelussa 

Ujo rikosylikonstaapeli Dodds ja suorapuheinen ja kunnianhimoinen rikosylikomisario McDonald täydentävät taas toisiaan ratkoessaan rikoksia historiallisessa Bathin kaupungissa. Tällä kaudella he saavat ratkaistavakseen puistosta löytyneen nuoren naisen, harjoituksissa menehtyneen kilpa-autoilijan ja vainajienpäivänä haudasta löytyneen liikemiehen kuolemantapaukset. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin. Jaksoja on yhteensä kolme, ja ne julkaistaan kerralla. 

Floodland, kausi 1 
22.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Walter Presents -laatusarjoihin lukeutuva Floodland (orig. Grenslanders) on Hollannin ja Belgian yhteistyössä tuottama rikossarja, jossa selvitellään maiden rajalta löytyvän traumatisoituneen tytön tapausta. Psykiatri Bert Dewulf saa tehtäväkseen kuulustella tyttöä, ja samaan aikaan Hollannin poliisi alkaa tutkia mystistä ampumista merellä. Pian käykin ilmi, että tapaukset liittyvät toisiinsa. Kauden kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla. 

RHS Chelsea Flower Show 2023 
22.5. vain suoratoistopalvelussa  

Mary Berryn, Monte Donin ja muiden puutarha-alan kuninkaallisten juontama RHS Chelsea Flower Show on maailman arvostetuin puutarhatapahtuma, joka on järjestetty vuosittain Lontoon Chelseassa jo vuodesta 1912 asti. BritBoxin tarjoamassa ohjelmassa on yhteensä 15 jaksoa. 

C More -alkuperäisdokumenttisarja 

Uros – mobiiliruhtinaan tarina 
25.5. yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa 

Teknologiayhtiö Uros nousi parissa vuodessa miljardiliikevaihtoon liki tyhjästä. Siitä povattiin uutta Nokiaa tai Supercelliä, mutta kaikki ei ollut sitä miltä näytti. Yhtiö ajautui nopeasti konkurssiin. Vain hetkeä aikaisemmin yhtiön perustaja ja pääomistaja Jyrki Hallikainen oli myynyt osakkeitaan kymmenillä miljoonilla euroilla kokeneille suomalaisille ja ulkomaisille sijoittajille. C More -alkuperäisdokumenttisarjassa toimittaja Susani Mahadura lähtee Kemin kautta Sveitsiin selvittämään, kuka on salaperäinen mobiiliruhtinas Jyrki Hallikainen, ja mitä on oikein tapahtunut? Sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa. Jaksoja on yhteensä kolme. 

Ruotsalainen C More -alkuperäissarja 
Fake Patient, kausi 1 
25.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Näyttelijänurasta haaveileva Albin tekee lisätöitä Norrlandin yliopistollisessa sairaalassa lääketieteen opiskelijoiden harjoituspotilaana, kun hän saa tietää olevansa oikeasti sairas. Samaan aikaan Albin saa urallaan elämänsä tilaisuuden, mutta hänen sairautensa pahenee. Sarjan päärooleissa nähdään Einar Bredefeldt (White Wall, Knutby), Celie Sparre (Pietarin kapellimestari), Helmon Solomon (Beck, Ennen kuolemaa) ja Ann Petrén (Sjölyckan, Bonusperhe). Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Jon Blåhed. Sarja nähdään Suomessa tuoreeltaan. Jaksoja on yhteensä kahdeksan ja niitä esitetään kahden jakson viikkotahdilla. 

Hope Street, kausi 2 
31.5. vain suoratoistopalvelussa 

Fiktiiviseen Port Devinen rannikkokaupunkiin sijoittuvassa sarjassa on seurattu pienen kyläyhteisön elämää paikallispoliisin näkökulmasta. Toisella tuotantokaudella edellisen kauden tapahtumista on kulunut puoli vuotta. Kylään on saapunut uusi etsivä, Al Quinn (Stephen Hagan, Larkinin perhe), joka yrittää pärjätä parhaansa mukaan niin työssään kuin vahvatahtoisen tytön kasvattajana. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin. Kauden kaikki kymmenen jaksoa julkaistaan kerralla. Myös ensimmäisen kauden jaksot ovat katsottavissa C Moressa.  

Tutustu ja tilaa C More Total

V premium
 

V premium ja Elisa Viihde Viaplay täyttävät koko perheen toiveet.

V premium tarjoaa katsottavaa koko perheelle; huippu-urheilua, suosikkielokuvia, dokumentteja, lastenohjelmia sekä TV-sarjoja. Perheen penkkiurheilijat pääsevät mukaan mm. Formula 1, NHL-jääkiekon tunnelmaan, jalkapallon Valioliigan, Bundesliigan sekä muiden jalkapallon huippuliigojen otteluihin, golfia unohtamatta. Eikä siinä vielä kaikki: kanavapakettia täydentää Elisa Viihde Viaplay Total, josta katsot sarjoja, elokuvia ja urheilua koko EU:n alueella aina, kun haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Tarkista saatavuus aina osoitehaun kautta.

Tilaa V premium

Lumilautailu | Viaplay
All rights reserved. Chandan Khanna/AFP/Ritzau Scanpix

Urheilu

V premium ja Viaplay-sovelluksen urheilutarjonnassa ajankohtaista juuri nyt

Urheilua

Valikoidut ottelut ja tapahtumat V sport -kanavilla. Kaikki katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa. 

NHL 

Stanley Cup -finaalit pelataan heti kesäkuun alussa, mestari on selvillä viimeistään 19. kesäkuuta.

FORMULA 1 

2.-4.6. Espanjan Grand Prix
16.-18.6. Kanadan Grand Prix
30.6.-2.7. Itävallan Grand Prix

MOTOGP

9.-11.6. Italian GP 
16.-18.6. Saksan GP
23.-25.6. Hollannin GP

Formula 2 ja Formula 3

2.-4.6. Espanjan Grand Prix
30.6.-2.7. Itävallan Grand Prix

NASCAR Cup Series

su 4.6. Enjoy Illinois 300
su 11.6. Toyota / Save Mart 350
su 25.6. Ally 400

IndyCar

su 4.6. Detroit
su 18.6. Road America

FA CUP

Lauantaina 3.6. loppuottelussa Wembley-stadionilla kohtaavat Manchester United ja Manchester City.

Saksan Cup

la 3.6. loppuottelu

UEFA Europa Conference League

7.6. loppuottelu Damallsvenskan
9.6. Linköping - Vittsjö
25.6. Vittsjö - Hammarby

GOLF

 

THE U.S. OPEN

Kauden kolmas golfin major-turnaus pelataan tänä vuonna Californiassa Los Angeles Country Clubilla 15.-18.6.

DP World Tour

1.-4.6. European Open
8.-11.6. Scandinavian Mixed
22.-25.6. BMW International Open
29.6.-2.7. British Masters

DARTS

2.-3.6. US Darts Masters
15.-18.6. World Cup of Darts 

BEACH VOLLEY
Beach Volley Pro Tour

31.5.-4.6. Ostrava
15.-18.6. Jurmala

PADEL
World Padel Tour

2.-4.6. Marbella Masters
16.-18.6. French Open

FIGHTING

la 3.6. KSW 84
su 4.6. UFC Fight Night
su 11.6. UFC 289: Nunes vs. Aldana
la 24.6. UFC Fight Night

 

Tutustu ja tilaa V premium

YSTÄVÄNI KROKOTIILI
Ystäväni Krokotiili Viaplayssa

Elokuvat

V premium ja Elisa Viihde Viaplay tarjoavat laajan kattauksen elokuvia

ELOKUVAT

V premium ja Elisa Viihde Viaplay tarjoavat laajan kattauksen elokuvia - uusimmat Hollywood-leffat, koko perheen elokuvia ja eniten kotimaisia elokuvia. Uusia elokuvia ilmestyy palveluun joka viikko. Ajankohtaisia uutuuksia esimerkiksi nyt nämä:

UUTUUSELOKUVIA

YSTÄVÄNI KROKOTIILI

Katsottavissa V film -kanavilla ja Elisa Viihde Viaplayssa pe 23.6. alkaen.

Kun Primmit muuttavat New York Cityyn, Josh-pojalla on vaikeuksia sopeutua uuteen kouluun ja löytää uusia ystäviä. Kaikki muuttuu, kun hän tapaa uuden kotinsa ullakolla asuvan Lylen (äänenä Shawn Mendes), laulavan krokotiilin, joka rakastaa kylpyjä, kaviaaria ja hyvää musiikkia. Kaksikko ystävystyy nopeasti, mutta kun ilkeä naapuri, herra Grumps, uhkaa Lyleä, Primmien täytyy lyöttäytyä yhteen Lylen karismaattisen omistajan Hector P. Valentin (Javier Bardem) kanssa ja osoittaa maailmalle, että perheen voi löytää mitä odottamattomimmista paikoista, ja ettei suuressa laulavassa krokotiilissa, jolla on kokoaan suurempi persoonallisuus, ole mitään väärää.

AFTER WE FELL

Katsottavissa V film -kanavilla ja Elisa Viihde Viaplayssa pe 2.6. alkaen.

Suositun After-elokuvasarjan kolmannessa osassa Tessa saa unelmatyön ja valmistautuu muuttoon, mutta Hardinin mustasukkainen käytös nousee uusiin korkeuksiin ja alkaa uhata heidän suhdettaan.

HYVÄVELI

Katsottavissa vain Elisa Viihde Viaplayssa pe 9.6. alkaen.

Kotimaisessa draamassa järjestyspoliisi Loyan yrittää löytää paikkaansa uudella poliisilaitoksella ja pitää samalla vankilasta juuri vapautuneen ystävänsä Warsamen kaidalla tiellä. Yksinoikeudella Elisa viihteessä.

 

Tutustu ja tilaa V premium

Sipoon Herttua | Viaplay
Sipoon Herttua Viaplayssa

Sarjat

Kaikki kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat ja Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat

Sarjauutuuksia

Elisa Viihde Viaplay tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä menestyssarjoja, sekä kaikki kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat ja Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Palvelu tarjoaa myös TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet, pidä sarjamaraton silloin, kun haluat. Uutta katsottavaa ilmestyy palveluun joka viikko – tutustu esimerkiksi näihin ajankohtaisiin uutuuksiin:

SIPOON HERTTUA 

Elisa Viihteen alkuperäissarjan 3. kausi su 11.6. alkaen.

Sipoon herttuan kolmannella kaudella liikemies Pasi Kovalainen (Kari Hietalahti) on jälleen talousahdingossa, eikä perhe-elämäkään kukoista. Sipoon kunnanvaltuustossa Kovalaisen vanhat arkkiviholliset Pirkko Haavisto (Miitta Sorvali) ja Tapani Maskula (Ville Myllyrinne) päättävät, että Sipooseen ryhdytään rakentamaan golfkenttää, ja pelastaakseen itsensä Kovalainen haluaa projektin itselleen. Kunnanvaltuuston ainoa tavoite puolestaan on, että Kovalaiselle hanketta ei anneta — missään olosuhteissa.

Sarjan kaksi aiempaa kautta ovat myös katsottavissa vain Elisa Viihde Viaplayssa.

LUCKY HANK 

Uusi sarja ti 20.6. alkaen.

Lucky Hank kertoo professori Hank Devereaux Jr:sta, hänen vaimostaan Lilystä ja Hankin johtaman englannin laitoksen itsekeskeisestä opettajakunnasta. Hank tuntee jääneensä loukkuun Pennsylvanian pahasti alirahoitettuun yliopistoon. Pääosassa Breaking Bad -sarjasta tuttu Bob Odenkirk.

LOVE ME 

Autralialainen versio suositusta ruotsalaisesta Viaplay-sarjasta. Toinen kausi 7.6. alkaen

Rakkaus voi ilmaantua mitä sopimattomimpina hetkinä, kuten Claralle, Glenille ja Aaronille, jotka kaikki joutuvat tienhaaraan odottamattoman ja elämää muuttavan tapahtuman jälkeen. Pääosissa mm. Hugo Weaving (Matrix, Taru sormusten herrasta).

Lapsille

MIAN MAAGINEN MAAILMA

Uusi, 4. kausi Viaplay-sarjasta la 3.6. alkaen Elisa Viihde Viaplayssa. 

Miia ja hänen parhaat kaverinsa, Oskar ja Tilde, seikkailevat mielikuvitusmaailmoissaan löytääkseen luovia ratkaisuja ja oppiakseen tärkeitä asioita, joita he voivat soveltaa tosimaailmaan.

Dokumenttisarjat

JÄÄKAUSI: JÄÄTYNYT MAAILMA

Kanadalainen dokumenttisarja (2022) la 10.6. alkaen Viasat Nature -kanavalla.Luontotutkija Steve Backshall ja luonto-ohjelmien juontaja Michaela Strachan vievät katsojat matkalle keskelle jääkautta.

KIROTUT AARTEET

Brittiläinen dokumenttisarja (2023) to 15.6 alkaen Viasat History -kanavalla.Alansa asiantuntijat ratkovat mysteereitä, jotka kätkeytyvät sellaisiin kiehtoviin, mutta kirottuihin kohteisiin kuten Tutankhamonin hauta, terrakotta-armeija, Hope-timantti ja Meripihkahuone.

 

Tutustu ja tilaa V premium

Netflix

Netflix - Rajattomasti elokuvia, sarjoja ja paljon muuta.

Katso niin paljon kuin haluat, milloin haluat, ilman yhtäkään mainosta. Netflix tarjoaa laajan valikoiman palkittuja tv-sarjoja, elokuvia, animea, dokumentteja ja paljon muuta. Uusia sarjoja ja elokuvia lisätään palveluun joka viikko. Katso missä tahansa puhelimella, tabletilla, tietokoneella, älytelevisiolla tai DNA Hubi -laitteella. Tilaa mikä tahansa Netflix-tuote DNA:n kautta ja maksat kätevästi samalla laskulla muiden DNA:n palveluiden kanssa.

Tutustu ja tilaa Netflix

Urheilun vuosikalenteri

Katso milloin alkavat sinulle tärkeimmät kisat. Kalenterista näet milloin suosikkilajisi kausi on käynnissä.

DNA TV Viihdekirjasto

DNA TV Viihdekirjasto on veloituksetta käytössäsi, jos sinulla on DNA TV -tilaus. Voit katsoa Viihdekirjaston sisältöjä DNA Hubi -laitteella, DNA TV -mobiilisovelluksella ja tietokoneella osoitteessa dnatv.dna.fi

Body Brokers
Body Brokers

Body Brokers | Ensi-ilta 1.5.2023

Narkomaanit Utah (Jack Kilmer) ja hänen tyttöystävänsä Opal (Alice Englert) värvää ruumiskauppias Wood (Michael K. Williams), ja heille tarjotaan hoitoa hienolla klinikalla Los Angelesissa. Hoidon aikana Utah esitellään keskuksen johtajalle Vinille (Frank Grillo), ja hän pääsee mukaan tuottoisiin ja laittomiin puuhiin, joissa henkien pelastaminen jää ahneuden jalkoihin.

Body Brokers | Ensi-ilta 1.5.2023

Narkomaanit Utah (Jack Kilmer) ja hänen tyttöystävänsä Opal (Alice Englert) värvää ruumiskauppias Wood (Michael K. Williams), ja heille tarjotaan hoitoa hienolla klinikalla Los Angelesissa. Hoidon aikana Utah esitellään keskuksen johtajalle Vinille (Frank Grillo), ja hän pääsee mukaan tuottoisiin ja laittomiin puuhiin, joissa henkien pelastaminen jää ahneuden jalkoihin.

A Royal Night Out | Ensi-ilta 1.5.2023
A Royal Night Out

A Royal Night Out | Ensi-ilta 1.5.2023

Ihmiset juhlivat sodan päättymistä joka puolella maailmaa. Kaksi teini-ikäistä siskosta saa ensimmäistä kertaa elämässään luvan lähteä viettämään iltaa kaupungille voidakseen osallistua juhlintaan. He lähtevät uskomattomalle seikkailulle; ihan kuin ensimmäisille treffeille. Ja he palaavat kotiin aivan liian myöhään. Heidän kotinsa on Buckinghamin palatsi.

A Royal Night Out | Ensi-ilta 1.5.2023

 

Ihmiset juhlivat sodan päättymistä joka puolella maailmaa. Kaksi teini-ikäistä siskosta saa ensimmäistä kertaa elämässään luvan lähteä viettämään iltaa kaupungille voidakseen osallistua juhlintaan. He lähtevät uskomattomalle seikkailulle; ihan kuin ensimmäisille treffeille. Ja he palaavat kotiin aivan liian myöhään. Heidän kotinsa on Buckinghamin palatsi.

Pelimiehet – paluu | Ensi-ilta 1.6.2023
Pelimiehet – paluu | Ensi-ilta 1.6.2023

Pelimiehet – paluu | Ensi-ilta 1.6.2023

Entinen pankkiryöstäjä Hoffa ajautuu rantaan Virossa pakoveneen räjähdettyä. Hän yrittää aloittaa maassa uuden elämän, mutta kaipaa myös Ruotsissa asuvaa perhettään, jossa häntä pidetään kuolleena.

Pelimiehet – paluu | Ensi-ilta 1.6.2023

Entinen pankkiryöstäjä Hoffa ajautuu rantaan Virossa pakoveneen räjähdettyä. Hän yrittää aloittaa maassa uuden elämän, mutta kaipaa myös Ruotsissa asuvaa perhettään, jossa häntä pidetään kuolleena.

The Kids Are All Right
The Kids Are All Right

The Kids Are All Right | Ensi-ilta 1.6.2023

Sydämellisessä elokuvassa elämänjanoinen spermanluovuttaja Paul saa mahdollisuuden astua Nicin ja Julesin perheeseen kolmikon yhteisten lasten kautta. Vain rakkaus ja yhteiset tavoitteet voivat luotsata suhteet uomilleen ja tuoda ihmiset yhteen.

The Kids Are All Right | Ensi-ilta 1.6.2023

 

Sydämellisessä elokuvassa elämänjanoinen spermanluovuttaja Paul saa mahdollisuuden astua Nicin ja Julesin perheeseen kolmikon yhteisten lasten kautta. Vain rakkaus ja yhteiset tavoitteet voivat luotsata suhteet uomilleen ja tuoda ihmiset yhteen.


 

Take Care
Take Care

Take Care | Ensi-ilta 1.6.2023

Kun Frannie palaa kotiin sairaalasta jouduttuaan autokolarin uhriksi, hän tarvitsee sänkylepoa ja apua. Mutta hänen siskonsa, paras ystävänsä ja naapurinsa kieltäytyvät.

Take Care | Ensi-ilta 1.6.2023

Kun Frannie palaa kotiin sairaalasta jouduttuaan autokolarin uhriksi, hän tarvitsee sänkylepoa ja apua. Mutta hänen siskonsa, paras ystävänsä ja naapurinsa kieltäytyvät.

Some Freaks
Some Freaks

Some Freaks | Ensi-ilta 1.6.2023

Yksisilmäistä lukiolaista Mattia pidetään friikkinä. Tämä muuttuu, kun hän tapaa koulussa uuden oppilaan Jillin. Jill on juuri sitä, mitä Matt tarvitsee - rohkea, fiksu ja hauska.

Some Freaks | Ensi-ilta 1.6.2023

Yksisilmäistä lukiolaista Mattia pidetään friikkinä. Tämä muuttuu, kun hän tapaa koulussa uuden oppilaan Jillin. Jill on juuri sitä, mitä Matt tarvitsee - rohkea, fiksu ja hauska.

Hope Gap | Ensi-ilta 1.6.2023
Hope Gap

Hope Gap | Ensi-ilta 1.6.2023

Grace ja Edward ovat olleet naimisissa 29 vuotta. Kun heidän poikansa Jamie saapuu viikonloppuvierailulle parin merenrantahuvilalle, Edward kertoo aikovansa jättää Gracen. Seuraavana päivänä.

Hope Gap | Ensi-ilta 1.6.2023

Grace ja Edward ovat olleet naimisissa 29 vuotta. Kun heidän poikansa Jamie saapuu viikonloppuvierailulle parin merenrantahuvilalle, Edward kertoo aikovansa jättää Gracen. Seuraavana päivänä.

Stay Cool
Stay Cool

Stay Cool | Ensi-ilta 1.6.2023

Menestynyt kirjailija Henry palaa kotikaupunkiinsa vuosien jälkeen auttaakseen vanhaa kouluaan uuden vuosikurssin valmistautujaisissa. Tutut paikat, vanhat kaverit ja yhä kytevä rakkaus vanhan ihastuksen perään pistävät Henryn pään sekaisin nostalgiasta ja tunteet ajamaan vuoristorataa..  Stay Cool on onnistunut ja raikas feel good -komedia, jonka tähtikaarti on elokuvan tyyliin varsin värikäs: kaksikertainen Oscar-ehdokas Winona Ryder (Vuosi nuoruudestani, Dracula), Lost-sarjan komistus Josh Holloway, teini-idoli Hilary Duff (Tuhkimotarina), ja kiistaton kasarikomediakunkku Chevy Chase (Latvasta laho, Fletch, Faijalla homma hanskassa).

Stay Cool | Ensi-ilta 1.6.2023

 

Menestynyt kirjailija Henry palaa kotikaupunkiinsa vuosien jälkeen auttaakseen vanhaa kouluaan uuden vuosikurssin valmistautujaisissa. Tutut paikat, vanhat kaverit ja yhä kytevä rakkaus vanhan ihastuksen perään pistävät Henryn pään sekaisin nostalgiasta ja tunteet ajamaan vuoristorataa..  Stay Cool on onnistunut ja raikas feel good -komedia, jonka tähtikaarti on elokuvan tyyliin varsin värikäs: kaksikertainen Oscar-ehdokas Winona Ryder (Vuosi nuoruudestani, Dracula), Lost-sarjan komistus Josh Holloway, teini-idoli Hilary Duff (Tuhkimotarina), ja kiistaton kasarikomediakunkku Chevy Chase (Latvasta laho, Fletch, Faijalla homma hanskassa).


 

Jungle
Jungle

Jungle | Ensi-ilta 1.6.2023

Nuori israelilaismies Yossi Ghinsberg hylkää turvallisen tulevaisuuden ja lähtee jahtaamaan unelmaansa Amazonin sademetsän salaperäisissä syvyyksissä. Vuoden ajan hän kulkee tunnettuja reittejä, mutta kun hän ja kaksi uutta matkakumppania, Kevin Gale ja Marcus Stamm, seuraavat synkän karismaattista Karl Ruchprecteriä  viidakkoon, unelman toteutus muuttuu psyykkiseksi voimien ja rohkeuden mittelöksi.

Jungle | Ensi-ilta 1.6.2023

 

Nuori israelilaismies Yossi Ghinsberg hylkää turvallisen tulevaisuuden ja lähtee jahtaamaan unelmaansa Amazonin sademetsän salaperäisissä syvyyksissä. Vuoden ajan hän kulkee tunnettuja reittejä, mutta kun hän ja kaksi uutta matkakumppania, Kevin Gale ja Marcus Stamm, seuraavat synkän karismaattista Karl Ruchprecteriä  viidakkoon, unelman toteutus muuttuu psyykkiseksi voimien ja rohkeuden mittelöksi.

Stockholm
Stockholm

Stockholm | Ensi-ilta 1.6.2023

Tukholma-syndrooma: Tila, jossa panttivanki suhtautuu myötämielisesti kaappaajaansa. Nimitys tulee historiallisesta, Tukholman Norrmalmstorgin vuoden 1973 pankkiryöstöä seuranneesta panttivankitilanteesta. ”Stockholm” on musta komedia näistä dramaattisista tositapahtumista. Larsilla (Ethan Hawke) on suunnitelma - ryöstä pankki, vapauta ystävä vankilasta ja kaasuta paikalta tyylikkäällä pakoautolla. Normiryöstö eskaloituu kuitenkin panttivankifarssiksi, jonka aikana perheenäiti Biancan (Noomi Rapace) ja Larsin välille kehittyy ainutlaatuinen yhteys.

Stockholm | Ensi-ilta 1.6.2023

 

Tukholma-syndrooma: Tila, jossa panttivanki suhtautuu myötämielisesti kaappaajaansa. Nimitys tulee historiallisesta, Tukholman Norrmalmstorgin vuoden 1973 pankkiryöstöä seuranneesta panttivankitilanteesta. ”Stockholm” on musta komedia näistä dramaattisista tositapahtumista. Larsilla (Ethan Hawke) on suunnitelma - ryöstä pankki, vapauta ystävä vankilasta ja kaasuta paikalta tyylikkäällä pakoautolla. Normiryöstö eskaloituu kuitenkin panttivankifarssiksi, jonka aikana perheenäiti Biancan (Noomi Rapace) ja Larsin välille kehittyy ainutlaatuinen yhteys.

Journey's End
Journey's End

Journey's End | Ensi-ilta 1.6.2023

Aisnessa käyty taistelu vuonna 1918. Brittisotilaiden ryhmää johtaa upseeri, jonka mielenterveys rakoilee. He odottavat kohtaloaan juoksuhaudassa, mutta koittavat pitää toivoa ja rohkeutta yllä.

Journey's End | Ensi-ilta 1.6.2023

 

Aisnessa käyty taistelu vuonna 1918. Brittisotilaiden ryhmää johtaa upseeri, jonka mielenterveys rakoilee. He odottavat kohtaloaan juoksuhaudassa, mutta koittavat pitää toivoa ja rohkeutta yllä.


 

Son of a Gun
Son of a Gun

Son of a Gun | Ensi-ilta 1.6.2023

Son of a Gun | Ensi-ilta 1.6.2023

Pikkurikoksesta linnaan joutunut 19-vuotias JR oppii hyvin äkkiä vankilan karskit realiteetit. Pelastussuunnitelmaa ei ole. Pidä pääsi matalana, lusi aikasi ja vapaudu. Linnansisäinen suojelu on ensisijaisen tärkeää, ja sattumanvaraisen kohtaamisen myötä JR on Australian pelätyimpiin rikollisiin lukeutuvan Brendan Lynchin valvovan silmän alla. Suojelulla on kuitenkin hintansa.

Son of a Gun | Ensi-ilta 1.6.2023

 

Pikkurikoksesta linnaan joutunut 19-vuotias JR oppii hyvin äkkiä vankilan karskit realiteetit. Pelastussuunnitelmaa ei ole. Pidä pääsi matalana, lusi aikasi ja vapaudu. Linnansisäinen suojelu on ensisijaisen tärkeää, ja sattumanvaraisen kohtaamisen myötä JR on Australian pelätyimpiin rikollisiin lukeutuvan Brendan Lynchin valvovan silmän alla. Suojelulla on kuitenkin hintansa.

So Undercover
So Undercover

So Undercover | Ensi-ilta 1.6.2023

Teini-ikäinen Molly saa FBI:lta tehtäväkseen suojella tulevan oikeudenkäynnin avaintodistajaa. Onnistuakseen siinä hänen pitää ensin muuttua ja soluttautua yliopisto-osakuntaan.

 

So Undercover | Ensi-ilta 1.6.2023

 

Teini-ikäinen Molly saa FBI:lta tehtäväkseen suojella tulevan oikeudenkäynnin avaintodistajaa. Onnistuakseen siinä hänen pitää ensin muuttua ja soluttautua yliopisto-osakuntaan.


 

Hotel Artemis
Hotel Artemis

Hotel Artemis | Ensi-ilta 1.6.2023

Räiskyvässä toimintatrillerissä mellakat ja ennätyksellinen rikollisuus jylläävät tulevaisuuden Los Angelesissa, missä alamaailmaa palvelee huippusalainen, vain jäsenille tarkoitettu sairaala nimeltä Hotelli Artemis. Hotellia johtaa sairaanhoitaja Jean, joka ei vähästä säikähdä, apunaan henkivartija Everest.

Hotel Artemis | Ensi-ilta 1.6.2023

Räiskyvässä toimintatrillerissä mellakat ja ennätyksellinen rikollisuus jylläävät tulevaisuuden Los Angelesissa, missä alamaailmaa palvelee huippusalainen, vain jäsenille tarkoitettu sairaala nimeltä Hotelli Artemis. Hotellia johtaa sairaanhoitaja Jean, joka ei vähästä säikähdä, apunaan henkivartija Everest.

Tully
Tully

Tully | Ensi-ilta 1.6.2023

Marlo, kolmen lapsen äiti, saa veljeltään lahjan: lastenhoitajan auttamaan vauvan kanssa öisin. Aluksi järjestely epäilyttää Marloa, mutta lopulta hänen ja ajattelevaisen, yllättävän ja joskus myös aika hankalan hoitaja Tullyn välille syntyy ainutlaatuinen side.

 

Tully | Ensi-ilta 1.6.2023

 

Marlo, kolmen lapsen äiti, saa veljeltään lahjan: lastenhoitajan auttamaan vauvan kanssa öisin. Aluksi järjestely epäilyttää Marloa, mutta lopulta hänen ja ajattelevaisen, yllättävän ja joskus myös aika hankalan hoitaja Tullyn välille syntyy ainutlaatuinen side.


 

Näin käytät DNA TV Viihdekirjastoa

Näin käytät DNA TV Viihdekirjastoa

DNA TV -tilaukseen kuuluva Viihdekirjastoa voit käyttää DNA Hubi -laitteella, DNA TV -sovelluksella sekä tietokoneella Chrome-selaimella.

Mitä kannattaa katsoa juuri nyt?

Tulevan viikon kaikki ohjelmat ja DNA TV -palvelun kattavan ohjelmaoppaan löydät osoitteesta tvopas.dna.fi.

Ohjelmaoppaassa on kootusti niin peruskanavat kuin kanavapakettienkin ohjelmat, mukana koko DNA TV -palvelun ohjelmatarjonta.

 

Tutustu ohjelmatarjontaan

Tuhansia sovelluksia televisioon

Maksuttomia ja maksullisia viihde- ja hyötysovelluksia sekä pelejä. Esim. Areena, MTV Katsomo, Ruutu, Disney+, Paramount+.
Kaikki nämä ja tuhannet muut maksuttomat ja maksulliset Android TV -sovellukset ovat ulottuvillasi DNA Hubi -laitteella.

 

Yle Areena

 

Spotify

C More

YouTube

viaplay

Red Bull TV

Twitch

Singa

Singa

Usein kysyttyä

Voinko katsoa Amazon Prime -palvelun ohjelmia DNA TV Hubilla?

Kyllä voit. Amazon Prime -tilaus tehdään suoraan palveluntarjoajalle ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV Hubi -palvelun tilaajana voit ladata sovelluksen laitteen Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Voinko ladata HBO Max -sovelluksen DNA TV Hubille?

Kyllä voit. HBO Max -palvelu tilataan suoraan palveluntarjoajalta ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV Hubi -palvelun tilaajana voit ladata sovelluksen DNA Hubi -laitteen Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Mistä löydän ajankohtaiset tarjoukset?

Kanavapakettien ja suoratoistopalveluiden ajankohtaiset tarjoukset löydät kanavapaketin hinnan yhteydessä.

DNA:n puhelinliittymä- tai netti-asiakkaana saat tv-ja suoratoistopalveluita edullisemmin asiakasetuhintaan; C More Total, C More, V premium, DNA Mix 4, 8 tai 12, DNA S, DNA M, DNA L. Kun kirjaudut DNA:n sivuille (oikea yläkulma), näet asiakasetuhinnat kanavapakettien hinnoissa.

Muut DNA:n tarjoamat edut näet täältä: Asiakasedut

Voinko tilata Paramount+ -palvelun DNA:lta?

Paramount+ -palvelu tilataan suoraan palveluntarjoajalta ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV Hubi -palvelun tilaajana voit ladata Paramont+ -sovelluksen laitteen Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Mikä on seuraava Kuukauden kanava?

Kuukauden kanava on joka kuukausi vaihtuva maksullinen kanava, jonka tarjoamme ilmaiseen katseluun asiakkaillemme. Tiedotamme Kuukauden kanavasta kaikille asiakkaillemme sähköpostitse jokaisen kuukauden vaihteessa ja siihen voi käydä tutustumassa myös osoitteessa https://www.dna.fi/kuukaudenkanava. Kuukauden kanava vaihtuu aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä.

Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta