Tunnusta väriä!

Mestarien liiga ja muut eurofutiksen huippuliigat alkavat.

Kattava ohjelmaopas osoitteessa tv.dna.fi

Parhaat ohjelmavinkit juuri nyt

Urheilu

Suorat Formula 1 -lähetykset C Morella
Suorat F1-lähetykset C Morella

Formula 1

C Morella jännität koko kauden kaikki tapahtumat suorina.

Kisakalenteri

31.8.-2.9. Italia
14.-16.9. Singapore
28.-30.9. Venäjä
5.-7.10. Japani
19.-21.10. Yhdysvallat
26.-28.10. Meksiko
9.-11.11. Brasilia
23.-25.11. Abu Dhabi

KHL Viasatilla
KHL Viasatilla

KHL

Jokerit aloittaa KHL-kauden kotiottelulla Kiinan Kunlunia vastaan. Jokaista kotiottelua edeltää puolen tunnin KHL-studio, joka kuvataan suorana Hartwall Arenalta.

ma 3.9. Jokerit - Kunlun Red Star
ke 5.9. Jokerit - Amur
ke 12.9. SKA Pietari - Jokerit
ke 19.9. Jokerit - Metallurg

Mestarien liiga (UEFA Champions League) C Morella
Mestarien liiga C Morella

Mestarien liiga

18.-19.9. Lohkovaiheen 1. kierroksen ottelut

Valioliiga Viasatilla
Valioliiga Viasatilla

Valioliiga

la 15.9. Tottenham - Liverpool
la 22.9. Arsenal - Everton
la 29.9. Chelsea - Liverpool

la 15.9. Tottenham - Liverpool
la 22.9. Arsenal - Everton
la 29.9. Chelsea - Liverpool

Tutustu urheilukalenteriin

Leffat ja sarjat

C Moren alkuperäissarja: RATAMO C Morella
C Moren alkuperäissarja: RATAMO C Morella

C Moren alkuperäissarja: RATAMO

Ratamo käynnistyy, kun Supo saa tutkittavakseen räjähdysherkän jutun. Suomen valtion turvallisuus vaarantuu tietovuodon myötä, ja epäiltyä etsitään kuumeisesti.

C Moren alkuperäissarja: RATAMO

to 6.9. C More -ohjelmakirjasto

Ratamo, uusin tulokas C Moren alkuperäissarjojen perheeseen, käynnistyy, kun Supo saa tutkittavakseen räjähdysherkän jutun. Suomen valtion turvallisuus vaarantuu tietovuodon myötä, ja epäiltyä etsitään kuumeisesti. Onko Suomen pääministeri luovuttanut valtion turvallisuuden kannalta salassa pidettäviä tietoja eteenpäin vai kiristetäänkö häntä? Tietovuotoepäilyyn vaikuttaa sekaantuneen myös venäläinen oligarkki. Vyyhtiin kietoutuneen murhan vuoksi tutkinnassa on Supon etsivä Arto Ratamon (Samuli Vauramo) sekä Supon johtaja Jussi Ketosen (Jukka Puotila) lisäksi mukana myös Keskusrikospoliisin komisario (Saara Kotkaniemi). Juttu kiihtyy hyvin nopeasti johtaen etsivät vaarallisiin tilanteisiin.

Toiminnantäyteisen vakoilutrillerin on ohjannut Veikko Aaltonen (Helppo elämä) ja käsikirjoittanut Timo Varpio (Roba, Isänmaan toivot). Ratamo perustuu Taavi Soininvaaran Arto Ratamo -kirjasarjan maailmaan ja hahmoihin. Sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa torstaisin 6.9. alkaen.

Pääosissa: Samuli Vauramo, Saara Kotkaniemi, Jukka Puotila, Andrei Tsumak, Jon-Jon Geitel, Marjaana Maijala, Alina Tomnikov, Linnea Skog. Suomi 2018.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat
Ihmeotukset ja niiden olinpaikat C Morella

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

Taikaeläinten tutkija Newt Scamander on juuri saanut taikaotusten kokoelman dokumentoinnin päätökseen 1920-luvun New Yorkissa. Kun jästi Jacob vahingossa päästää vapaaksi muutaman Newtin otuksista, täytyy koko omituisen sankariporukan ryhtyä toimiin saadakseen karkulaiset takaisin kiinni.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

pe 28.9. C More -ohjelmakirjasto
la 29.9. klo 22 C More First

Taikaeläinten tutkija Newt Scamander on juuri saanut taikaotusten kokoelman dokumentoinnin päätökseen 1920-luvun New Yorkissa (70 vuotta ennen Harry Potter -kirjojen tapahtumia). Kun jästi Jacob vahingossa päästää vapaaksi muutaman Newtin otuksista, täytyy koko omituisen sankariporukan ryhtyä toimiin saadakseen karkulaiset takaisin kiinni. Elokuva perustuu J.K. Rowlingin kirjaan.

Ohjaaja: David Yates. Iso-Britannia 2016.
Pääosissa: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Jon Voight.

Fifty Shades Darker C Morella
Fifty Shades Darker C Morella

Fifty Shades Darker

Anan ja Christianin myrskyinen ja intohimoinen rakkaustarina jatkuu E.L. Jamesin kiistellyn trilogian toisessa osassa.

Fifty Shades Darker

pe 14.9. C More -ohjelmakirjasto
la 15.9. klo 22 C More First

Anan ja Christianin myrskyinen ja intohimoinen rakkaustarina jatkuu E.L. Jamesin kiistellyn trilogian toisessa osassa. Kun haavoittunut Christian Grey yrittää saavuttaa Anaa uudelleen, asettaa tämä vaatimukseksi, että tällä kertaa heidän järjestelynsä pitää olla erilainen. Juuri kun pari on hitaasti alkanut löytää takaisin toistensa luokse, Christianin menneisyydestä ilmestyy epäilyttäviä henkilöitä sekoittamaan pakkaa.

Ohjaaja: James Foley. USA 2017.
Pääosissa: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson.

Coco Viasatilla
Coco Viasatilla

Coco

Nuori muusikonalku Miguel uhmaa perheensä musiikkikieltoa ja joutuu kirotuksi. Kirouksen poistamiseksi hänen on matkattava kuolleiden valtakuntaan anomaan anteeksiantoa esivanhempien hengiltä.

Coco

pe 28.9. klo 20 Viasat Film Premiere ja Viasat-ohjelmakirjasto

Nuori muusikonalku Miguel uhmaa perheensä musiikkikieltoa ja joutuu kirotuksi. Kirouksen poistamiseksi hänen on matkattava kuolleiden valtakuntaan anomaan anteeksiantoa esivanhempien hengiltä.

Animaatioseikkailu - USA 2017

Lastenohjelmat

Big Hero 6: TV-sarja
Big Hero 6: TV-sarja © 2018 Disney.

Big Hero 6: TV-sarja

Hiro ja Baymax, sekä heidän ystävänsä Wasabi, Honey Lemon, Go Go ja Fred, muodostavat legendaarisen Big Hero 6 – supersankariryhmän, jonka tehtävänä on suojella kotikaupunkiaan nerokkailta pahiksilta.

Big Hero 6: TV-sarja

la 8.9. alkaen klo 9 Disney Channel

Uudet jaksot! Hiro ja Baymax, sekä heidän ystävänsä Wasabi, Honey Lemon, Go Go ja Fred, muodostavat legendaarisen Big Hero 6 – supersankariryhmän, jonka tehtävänä on suojella kotikaupunkiaan nerokkailta pahiksilta.

Riku Haikara C Morella
Riku Haikara C Morella

Riku Haikara

Orpo varpunen Riku kasvaa haikaraperheessä ja luulee siksi olevansa yksi heistä.

Riku Haikara

ke 1.8. C More –ohjelmakirjasto
la 4.8. klo 20.35 C More First 

Orpo varpunen Riku kasvaa haikaraperheessä ja luulee siksi olevansa yksi heistä. Kun haikarat syksyllä muuttavat etelään, niiden on jätettävä Riku kotiin - pieni varpunen ei koskaan selviäisi hengissä pitkästä matkasta. Mutta rohkea Riku päättää seurata perhettään. 

Ohjaaja: Toby Genkel, Reza Memari. Saksa 2016.
Pääosissa: Cooper Kelly Kramer, Shannon Conley, Marc Thompson. 

Pokémon, kaudet 10-13

Japanilainen piirrossarja Ash Ketchumista, joka uneksii tulevansa maailman parhaaksi pokémonkouluttajaksi. Diamond & Pearl -kausien alussa Ashin ja Brockin mukaan liittyy uusi kouluttaja Dawn. 

Pokémon, kaudet 10-13

ke 1.8. C More -ohjelmakirjasto

Japanilainen piirrossarja Ash Ketchumista, joka uneksii tulevansa maailman parhaaksi pokémonkouluttajaksi. Diamond & Pearl -kausien alussa Ashin ja Brockin mukaan liittyy uusi kouluttaja Dawn. Yhdessä Ash ja Dawn harjoittelevat ja kilpailevat edelleen tullakseen paremmiksi ja kohtaavat Pokémon-metsästäjä J:n ja Galactic-tiimin nousevan uhkan. Viimeisellä kaudella Ashin, Dawnin ja Brockin matka Sinnoh-alueen halki lähestyy loppuaan, ja heidän on valmistauduttava kohtaamaan sen lopulliset haasteet. 

Japani 2006-2010.

Milo Murphyn laki
Milo Murphyn laki © 2018 Disney

Milo Murphyn laki

Uusi tuttavuus Zack tapaa Milo Murphyn ja toteaa, että koulumatka voi olla täynnä seikkailuja. Milon kanssa kaikki, mikä voi mennä pieleen, myös menee pieleen.

Milo Murphyn laki

arkisin 10.9.-20.9. klo 17.30 Disney XD

2. kausi! Uusi tuttavuus Zack tapaa Milo Murphyn ja toteaa, että koulumatka voi olla täynnä seikkailuja. Milon kanssa kaikki, mikä voi mennä pieleen, myös menee pieleen.

Dokumentit

Extinct Or Alive
Extinct Or Alive

Extinct Or Alive

Mitä jos sukupuuttoon kuolleita lajeja onkin edelleen olemassa? Villieläimiin erikoistunut biologi Forrest Gallante kiertää maapalloa etsimässä lajeja, jotka muu maailma on jo unohtanut.

Extinct Or Alive

pe 7.9. alkaen klo 19.15 Animal Planet

Mitä jos sukupuuttoon kuolleita lajeja onkin edelleen olemassa? Villieläimiin erikoistunut biologi Forrest Gallante kiertää maapalloa etsimässä lajeja, jotka muu maailma on jo unohtanut. Työvälineinään hänellä on huipputeknologiaa sekä kaikkiin eläimiin kohdistuva syvä tiedonjano. Etsinnät vievät Forrestin kaukaisiin ja joskus vaarallisiinkin paikkoihin. Hän etsii todisteita ja silminnäkijöitä avukseen jäljittämään lajeja ja tuodakseen virheellisesti sukupuuttoon kuolleiksi julistetut lajit takaisin elävien kirjoihin. Taiwanin viidakoissa Forrest jäljittää formosanpuuleopardia, ja Kanadan jäisellä tundralla hän etsii Newfoundlandin valkoista sutta. Löytyykö niiden olemassaolosta tarpeeksi todisteita?

Inside El Chapo’s Cartel
Inside El Chapo’s Cartel

Inside El Chapo’s Cartel

Siitä asti kun huumelordi “El Chapo” saatiin uudelleen kiinni, kartellin jäsenet ja jengit ovat käyneet reviirisotaa laajan laittoman valtakunnan herruudesta.

Inside El Chapo’s Cartel

ti 4.9. alkaen klo 23 Discovery Channel

Tutkiva journalisti David Beriain tutkii Meksikon pahamaineisen Sinaloa-kartellin toimintaa. Siitä asti kun huumelordi “El Chapo” saatiin uudelleen kiinni, kartellin jäsenet ja jengit ovat käyneet reviirisotaa laajan laittoman valtakunnan herruudesta. Dokumentti selvittää valtavia huumelasteja mm. Yhdysvaltoihin salakuljettavan järjestön monimutkaista hierarkiaa. Beriain tapaa kartellin jäseniä ja seuraa ensi kädeltä kartellin ja maan hallituksen välistä taistelua, sekä todistaa sen todellista inhimillistä hintaa, eli väkivallassa ja murhissa menetettyjä ihmishenkiä.

Atlantis Found
Atlantis Found

Atlantis Found

Kadonnutta Atlantiksen tarukaupunkia on yritetty turhaan löytää vuosisatoja.

Atlantis Found

ma 3.9. alkaen klo 22 HISTORY

Kadonnutta Atlantiksen tarukaupunkia on yritetty turhaan löytää vuosisatoja. Seikkailija ja geologi Martin Pepper päättää nyt todistaa teoriansa, jonka mukaan Atlantis oli kreikkalaisella Santorinin saarella ja tuhoutui ihmiskunnan historian suurimmassa tulivuoren purkauksessa. Käyttämällä lähtökohtana merenpohjan kaikuluotauksilla kerättyjä tieteellisiä tietoja ja antiikin maisema-analyyseja hän yhdistää Santorinin kreikkalaisen filosofin Platonin kuvaamaan Atlantikseen, kuten kaupungin mystiseen rengasmuotoon, ja egyptiläisten pappien kuvaukseen legendasta. Matka vie Pepperin Välimeren halki ja aina Atlantin valtamerelle. Onnistuuko hän paikantamaan Atlantiksen ja näyttämään, millainen se oli?

Uusi dokumentti HISTORY-kanavalla

Lemmikkinä petoeläin
Lemmikkinä petoeläin

Lemmikkinä petoeläin

Meneekö villieläinten lemmikkinä pitäminen liian pitkälle? Äärimmäiset lemmikit tuovat elämään riskitekijän, jota omistajat pitävät positiivisena.

Lemmikkinä petoeläin

ma 10.9. alkaen klo 22 Viasat Nature

Meneekö villieläinten lemmikkinä pitäminen liian pitkälle? Äärimmäiset lemmikit tuovat elämään riskitekijän, jota omistajat pitävät positiivisena.

Dokumenttisarja - Kanada 2017

Katso lisää ohjelmavinkkejä osoitteesta dna.fi/ohjelmavinkit