Kattava ohjelmaopas osoitteessa tvopas.dna.fi

Parhaat ohjelmavinkit juuri nyt

Leffat ja sarjat

Once Upon A Time… In Hollywood
Once Upon A Time… In Hollywood Viasatilla © 2019 Visiona Romantica, Inc. All Rights Reserved.

Once Upon A Time… In Hollywood

Tv-tähti – joka asuu Sharon Taten naapurissa – ja hänen stuntmiehensä koittavat navigoida muuttuvassa Hollywoodissa.

Once Upon A Time… In Hollywood

pe 26.6. klo 22 Viasat Film Premiere ja Viaplay

Tv-tähti – joka asuu Sharon Taten naapurissa – ja hänen stuntmiehensä koittavat navigoida muuttuvassa Hollywoodissa. Vuosi on 1969, kulta-aika on pian ohitse ja Manson-perhe aiheuttaa häiriötä.

BlacKkKlansman
BlacKkKlansman C Morella

BlacKkKlansman

Tositapahtumiin perustuva 1970-luvulle sijoittuva uskomaton tarina mustan poliisin soluttautumisesta Ku Klux Klaniin puhelimen ja valkoisen kollegan avulla.

BlacKkKlansman

pe 1.5. klo 22.30 C More First ja C More -suoratoistopalvelu

Tositapahtumiin perustuva 1970-luvulle sijoittuva uskomaton tarina mustan poliisin soluttautumisesta Ku Klux Klaniin puhelimen ja valkoisen kollegan avulla. Jasper Pääkkönen loistaa merkittävässä sivuosassa punaniskaisena rasistina Hollywood-debyytissään. Spike Leen ohjaama rikosdraamaelokuva sai 6 Oscar-ehdokkuutta, mm. parhaan elokuvan ja ohjauksen ehdokkuudet. 

Ohjaaja: Spike Lee. Yhdysvallat 2018.
Pääosissa: Adam Driver, John David Washington, Topher Grace, Jasper Pääkkönen, Laura Harrier. 

Cold Courage, 1. kausi
Cold Courage, 1. kausi Viaplayssa

Cold Courage, 1. kausi

Kaksi erilaista naista ja joukko spesialisteja jahtaavat rikollisia, jotka luulevat rahan ja vallan asettavan heidät lain yläpuolelle.

Cold Courage, 1. kausi

su 3.5.    

Kaksi erilaista naista ja joukko spesialisteja jahtaavat rikollisia, jotka luulevat rahan ja vallan asettavan heidät lain yläpuolelle. Mutta matkalla heidän erilaiset ihanteensa törmäävät yhteen. 

A Viaplay Original.

Salatut elämät: Pihlajasatu, 3. kausi
Salatut elämät: Pihlajasatu, 3. kausi C Morella

Salatut elämät: Pihlajasatu, 3. kausi

Uudella 3. kaudella on mahdollisuus nähdä millaisia Dahlian ja Helenan elämät olisivat voineet olla, jos asiat olisivat menneet toisin.

Salatut elämät: Pihlajasatu, 3. kausi

pe 26.6. C More -suoratoistopalvelu

On jälleen aika kurkistaa Ulla Taalasmaan kristallipalloon Salattujen elämien vaihtoehtotodellisuutta kuvaavassa sarjassa. Uudella 3. kaudella on mahdollisuus nähdä millaisia Dahlian ja Helenan elämät olisivat voineet olla, jos asiat olisivat menneet toisin. Sarjaa julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 5 jaksoa 26.6., ja loput 5 jaksoa 3.7.

Lastenohjelmat

Late Lammas -elokuva: Farmageddon
Late Lammas -elokuva: Farmageddon C Morella

Late Lammas -elokuva: Farmageddon

Maatilalle saapuu herttainen ja villi avaruusolio, joka tarvitsee apua päästäkseen takaisin kotiin.

Late Lammas -elokuva: Farmageddon 

pe 5.6. C More -suoratoistopalvelu
la 6.6. klo 20.35 C More First

Late Lammas palaa vastaanottimiin uudessa koko perheen elokuvassa. Maatilalle saapuu herttainen ja villi avaruusolio, joka tarvitsee apua päästäkseen takaisin kotiin. 

Ohjaaja: Will Becher & Michael Phelan. Iso-Britannia 2019.
Pääosissa: John Sparkes, Justin Fletcher, Kate Harbour.

Lemmikkien salainen elämä 2
Lemmikkien salainen elämä 2 Viasatilla © 2019 Universal City Studios Production LLLP. All Rights Reserved.

Lemmikkien salainen elämä 2

Max ja ystävät ovat täällä taas. Tällä kertaa Max lähtee maaseudulle, jossa hän kohtaa koiria vihaavia eläimiä.

Lemmikkien salainen elämä 2

pe 22.5. klo 20 Viasat Film Premiere ja Viaplay

Max ja ystävät ovat täällä taas. Tällä kertaa Max lähtee maaseudulle, jossa hän kohtaa koiria vihaavia eläimiä. Max koittaa päästä peloistaan ylitse Rooster-nimisen koiran avustuksella.

Penny on Mars
Penny on Mars © Disney

Penny on Mars

M.A.R.S.:llä odottaa uusi haaste: siellä on uusi 2-Good-niminen kilpailu, joka johtaa todelliseen kykynäyttelyyn.

Penny on Mars

la 6.6. alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin Disney Channel

Sen jälkeen, kun The Big One -tapahtumassa tapahtui, Pennyn on palautettava ystäviensä luottamus, mutta enimmäkseen Sebastianin. M.A.R.S.:llä odottaa uusi haaste: siellä on uusi 2-Good-niminen kilpailu, joka johtaa todelliseen kykynäyttelyyn. Penny joutuu ryhtymään yhteistyöhön Sashan kanssa, ja Seb työskentelee Lucyn kanssa. Tämä johtaa uusiin odottamattomiin ystävyyksiin ja ongelmiin. Sillä välin Penny rakentaa kauan odotetun suhteen isänsä kanssa ja hänestä tulee ystäviä myös Peten kanssa, nuoren pojan kanssa, jonka hän tapasi sairaalassa.

Bubble Guppies
Bubble Guppies

Bubble Guppies

Sarjassa seikkaillaan Mollyn, Gilin, Nonnyn kanssa vedenalaisessa maailmassa.

Bubble Guppies

ma 15.6. alkaen arkisin klo 12 Nick Jr.

Sarjassa seikkaillaan Mollyn, Gilin, Nonnyn kanssa vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat uusia ja ihmeellisiä asioita maailmasta.

Dokumentit

Wildest Europe
Wildest Europe

Wild Week

Sarjassa valokeilaan pääsee Euroopan villi luonto ja häkellyttävät luonnonmuodostelmat.

Wild Week

ma 8.6. klo 10.05 alkaen Animal Planet

Viikon mittainen ohjelmajakso ylistää luonnon ja villieläinten monimuotoisuutta sekä erilaisten elinympäristöjen ja maisemien kauneutta. Keeping Up With The Kruger -ohjelma antaa kaunistelemattoman kuvan Etelä-Afrikan Krugerin kansallispuiston arkipäivästä ja sen toiminnasta vastaavien työntekijöiden moninaisista tehtävistä. Päivän mittaan puistossa hoidetaan loukkaantuneita eläimiä, jäljitetään sarvikuonojen salametsästäjiä, valvotaan kävijöitä ja vedetään paikallisille tarkoitettuja opetustuokioita. Wildest Middle East -ohjelmassa tutustutaan Lähi-idän vaikuttavaan luonnonhistoriaan ja mystisiin eläimiin aina Turkista Egyptiin ja Turkmenistanista Jordaniin. Wild Africa: Rivers Of Life -ohjelmassa tutkitaan Afrikan jokimaisemia ja niissä asuvia eläimiä, aina kuivilta aavikoilta ja pensasaroilta ruohikkoisille savanneille ja syviin viidakoihin. Wildest Europe -ohjelma kulkee Euroopan viimeisissä kesyttömissä maisemissa vuoristosta merelle ja yllättää valtavalla villieläinten kirjolla.

Megapolis: Muinaisen maailman salat, 1. kausi
Megapolis: Muinaisen maailman salat, 1. kausi

Megapolis: Muinaisen maailman salat, 1. kausi

Ateena, Aleksandria, Tikal ja Rooma ovat legendaarisia kaupunkeja ja maailman tunnetuimpia arkeologisia kohteita.

Megapolis: Muinaisen maailman salat, 1. kausi

ma 8.6. klo 23.05 alkaen Viasat History

Ateena, Aleksandria, Tikal ja Rooma ovat legendaarisia kaupunkeja ja maailman tunnetuimpia arkeologisia kohteita. Miten kaupungeista tuli niin mahtavia opinkeskuksia ja keksintöjen keskittymiä?

Koiraryhmä - koiranpennut koulussa, 1. kausi
Koiraryhmä - koiranpennut koulussa, 1. kausi

Koiraryhmä - koiranpennut koulussa, 1. kausi

Seuraa koiranpentujen opintietä avustaja- ja opaskoiriksi.

Koiraryhmä - koiranpennut koulussa, 1. kausi

ma 15.6. klo 18.30 alkaen Viasat Nature

Seuraa koiranpentujen opintietä avustaja- ja opaskoiriksi. Hyötykoiraroduilta vaaditaan omaa persoonaa, taitoja ja joskus jopa vastakkaisia ominaisuuksia, jotta ne pystyvät toimimaan eri tehtävissä.

Whale Wars: Captain Watson’s Story
Whale Wars: Captain Watson’s Story

World Ocean Day

Kansainvälisen valtameripäivän kunniaksi koottu dokumenttielokuvien ilta sukeltaa maailman meriin ja seuraa niiden kallisarvoisten ekosysteemien suojelua.

World Ocean Day

su 7.6. klo 20 alkaen Discovery Channel

Kansainvälisen valtameripäivän kunniaksi koottu dokumenttielokuvien ilta sukeltaa maailman meriin ja seuraa niiden kallisarvoisten ekosysteemien suojelua. Whale Wars: Captain Watson’s Story -dokumentti kertoo Sea Shepherd -järjestön perustaja kapteeni Paul Wilsonin elämäntarinan. Oman turvallisuutensa uhalla hän on tehnyt väsymätöntä työtä maailman valtamerien ja niissä asuvien eläinlajien hyväksi. Dokumentissa nähdään Wilsonin haastatteluja, arkistomateriaalia Sea Shepherdin dramaattisista tilanteista sekä vaikuttavaa vedenalaista luontokuvaa. The Story of Plastic -dokumentti paljastaa muovin elinkaaren aikaansaamat ympäristövahingot ja ihmisoikeusloukkaukset. Etulinjassa työskentelevien asiantuntijoiden ja aktivistien haastattelut kertovat muovitulvan tuhoisista seurauksista, siitä miten se tukahduttaa ekosysteemejä ja myrkyttää yhteisöjä sekä miten tätä vastaan on nousemassa maailmanlaajuinen vastaliike.

Katso lisää ohjelmavinkkejä osoitteesta dna.fi/ohjelmavinkit

Näin pääset alkuun

Voit katsella DNA TV:tä puhelimesta, tabletilla tai televisiosta. Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.