PRADA 36th America’s Cup Highlights

Kuukauden kanava: Nautical Channel

DNA TV -asiakkaana saat kotitelevisioosi teräväpiirtokanavia sekä Kuukauden kanavan − ilman eri veloitusta. Toukokuun Kuukauden kanava on Nautical Channel.

DNA TV Suosittelukone

Löydä uutta mielenkiintoista katsottavaa DNA:n tarjoamilta maksukanavilta.

Kattava ohjelmaopas osoitteessa tvopas.dna.fi

DNA Netti Netflix - Täydelliset yhdessä 

Parhaat ohjelmavinkit juuri nyt

Leffat ja sarjat

Roba, 5. kausi C Moresta

Roba, 5. kausi

Kultaisella Venlalla palkittu rakastettu draamasarja Roba singahtaa viidennen kautensa myötä Suomen pitkäkestoisimmaksi poliisisarjaksi eikä suosio osoita laantumisen merkkejä!

Roba, 5. kausi

to 13.5. C More -suoratoistopalvelu

Kultaisella Venlalla palkittu rakastettu draamasarja Roba singahtaa viidennen kautensa myötä Suomen pitkäkestoisimmaksi poliisisarjaksi eikä suosio osoita laantumisen merkkejä! C More -alkuperäissarjan ehdottomia vahvuuksia ovat poikkeuksellisen näyttävä näyttelijäkaarti, ajankohtaiset, yhteiskunnassa esillä olevat teemat sekä koskettavat tarinat, jotka ovatkin pitäneet suomalaiset otteessaan jo vuodesta 2012 alkaen. Uudella kaudella poliisi joutuu maalitauluksi ja kuohuttava tilanne luo ylitsepääsemättömältä näyttävän särön Roban poliisiaseman arkeen. Tarina alkaa sekasortoisesta terrori-iskusta, jonka seuraukset ovat robalaisille paitsi raskaat, myös henkilökohtaiset.
Sarjaa tähdittää aikaisemmilta kausilta tuttu eturivin näyttelijäkaarti: Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Andrei Alén, Tiina Lymi, Mimosa Willamo, Mari Perankoski, Ilari Johansson, Rauno Ahonen ja Linnea Skog. Keskelle kovaa toimintaa astelee myös kaksi uutta poliisia, joita näyttelevät Annika Aapalahti (M/S Romantic) ja Alex Anton (Karppi). Sarjasta julkaistaan 13.5. kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa. 

Downton Abbey C Moresta

Downton Abbey

Rakastettu suosikkisarja saa jatkoa elokuvan muodossa!

Downton Abbey

pe 7.5. C More -suoratoistopalvelu
la 8.5. klo 22 C More First

Rakastettu suosikkisarja saa jatkoa elokuvan muodossa! Elokuva sijoittuu vuoteen 1927 ja sukukartanon väkeen tulee vipinää, kun kuningaspari ilmoittaa tulevansa vierailulle. Draamalta ei vierailun aikana tietenkään vältytä. Leffassa nähdään sarjasta tutut kasvot, muun muassa Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern ja Maggie Smith.

Iso-Britannia/Yhdysvallat 2019.

Viimeiset

Lappi-westernissä nuori kaivosmies Rupi pyrkii raapimaan tarpeeksi rahaa kasaan, jotta voisi jättää karun kaivoskylän taakseen.

Viimeiset

to 13.5. Elisa Viihde Viaplay

Lappi-westernissä nuori kaivosmies Rupi pyrkii raapimaan tarpeeksi rahaa kasaan, jotta voisi jättää karun kaivoskylän taakseen. Rupin poromies-isä ei suostu myymään maitaan laajentavalle kaivosyhtiölle.

Pääosissa: Tommi Korpela, Laura Birn, Pääru Oja, Elmer Bäck ja Samuli Edelmann
Draama, western - Suomi, Viro 2020

Blindspot , 5. kausi

Rikosdraama, jonka keskiössä ovat salaliittoteoriat ja Times Squarelta löytyvä, yltä päältä tatuoitu muistinsa menettänyt nainen.

Blindspot , 5. kausi

ma 10.5.      

Yksi vuoden lupaavimmista sarjoista, joka yltää Blacklistin tasolle. Rikosdraama, jonka keskiössä ovat salaliittoteoriat ja Times Squarelta löytyvä, yltä päältä tatuoitu muistinsa menettänyt nainen.

Rikos, draama

Lastenohjelmat

Vili Vilperi -elokuva

Seikkailunhaluinen koala Vili Vilperi lähtee Australian syrjäseuduille löytääkseen kadonneen isänsä ja tapaa matkalla uusia ystäviä.

Vili Vilperi -elokuva

la 1.5. C More -suoratoistopalvelu

Seikkailunhaluinen koala Vili Vilperi lähtee Australian syrjäseuduille löytääkseen kadonneen isänsä ja tapaa matkalla uusia ystäviä.

Australia 2015.

Transformers – Prime, 1. kausi

la 8.5. 
Liity seuraan kun sankarilliset Autobot lähtevät taistelemaan pahoja Decepticonsia vasten.

Fixi Playlandissa, 3. kausi

Fixi asuu Playlandissa Elis-nimisen dronen kanssa.

Fixi Playlandissa, 3. kausi 

la 1.5.

Fixi asuu Playlandissa Elis-nimisen dronen kanssa. He estävät leffabugeja häiriköimästä ja varmistavat, että leffat ja sarjat näkyvät kuten pitääkin.

PAW Patrol

PAW Patrol on esikouluikäisten sarja , jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10 vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder.

PAW Patrol

ma 3.5. alkaen klo 7.55, 13.45 ja 18 Nick Jr.

PAW Patrol on esikouluikäisten sarja , jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10 vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder.

Dokumentit

Story of the Songs

Story of the Songs

Tässä vaikuttavassa dokumenttisarjassa käsitellään artistien henkilökohtaista ja musiikillista kehitystä aina Madonnasta Stingiin ja Whitney Houstonista Rod Stewartiin.

Story of the Songs

ti klo 22 Paramount Network

Tässä vaikuttavassa dokumenttisarjassa käsitellään artistien henkilökohtaista ja musiikillista kehitystä aina Madonnasta Stingiin ja Whitney Houstonista Rod Stewartiin. Paljastamme kiehtovat tarinat heidän kolmen suurimman hittinsä takana.

Once Were Brothers: Robbie Robertson and the Band

Dokumenttielokuva Robbie Robertsonista ja hänen vaikutusvaltaisesta rockbändistään The Band, joka tunnetaan oman musiikkinsa lisäksi Bob Dylanin säestäjänä.

Once Were Brothers: Robbie Robertson and the Band

ke 5.5. klo 22 C More First ja C More -suoratoistopalvelu

Dokumenttielokuva Robbie Robertsonista ja hänen vaikutusvaltaisesta rockbändistään The Band, joka tunnetaan oman musiikkinsa lisäksi Bob Dylanin säestäjänä. Elokuvaa on ollut tuottamassa Martin Scorsese ja haastatteluissa kuullaan muun muassa Bruce Springsteeniä ja Eric Claptonia.

Kanada/Yhdysvallat 2019.

Blowing Up History

Blowing Up History

Miten muinaisen maailman ja keskiajan tunnetuimmat historialliset rakennukset on rakennettu?

Blowing Up History

su 2.5. alkaen klo 21 Discovery Channel

Miten muinaisen maailman ja keskiajan tunnetuimmat historialliset rakennukset on rakennettu? Tietokoneavusteinen räjäytystekniikka paljastaa uskomattomien rakennelmien rakennustavat. Uusimpien arkeologisten löytöjen sekä röntgen- ja LiDar-kuvausteknologioiden avulla tässä sarjassa valotetaan muinaisiin sivilisaatioihin ja rakennuksiin liittyviä myyttejä. Mitä tapahtui todella O.K. Corralin pahamaineisessa asetaistelussa? Miten muinaiset rakentajat olisivat pystyneet pystyttämään legendaarisen Baabelin tornin? Joko Troijan kadonneeseen kaupunkiin ja sen muinaisiin myytteihin liittyvä totuus on vihdoin selvinnyt? Tutkijat tekevät historiallisista rakennuksista mullistavia löytöjä.

The Food that Built the World

The Food that Built the World

Sukupolvien ajan ruoka-titaanit, kuten Henry Heinz, Milton Hershey, John ja Will Kellogg, C.W.Post and the McDonaldin veljet ovat olleet tunnettuja nimiä kotitalouksissa, mutta et ehkä tiedä heidän tarinoitaan.

The Food that Built the World

su 2.5. alkaen klo 22 HISTORY

Sukupolvien ajan ruoka-titaanit, kuten Henry Heinz, Milton Hershey, John ja Will Kellogg, C.W.Post and the McDonaldin veljet ovat olleet tunnettuja nimiä kotitalouksissa, mutta et ehkä tiedä heidän tarinoitaan. Ennen kuin nimet olivat tuotemerkkejä, ne olivat loistavia, joskus häikäilemättömiä visionäärejä, jotka mullistivat ruokamaailmaa. Tämä minisarja kertoo kiehtovista tarinoitsa tuotemerkkien takana olevista ihmisistä.

Katso lisää ohjelmavinkkejä osoitteesta dna.fi/ohjelmavinkit

Näin pääset alkuun

Voit katsella DNA TV:tä puhelimesta, tabletilla tai televisiosta. Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.