VERKOT JA YHTEYDET

Yhdistä toimipisteiden lähiverkot – kiinteästi tai langattomasti

DNA Yritysverkko yhdistää erilliset toimipisteet suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin verkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä.

Jos yrityksellänne on monta toimipistettä, DNA Yritysverkko (WAN, Wide Area Network) muodostaa korkeatasoiset datayhteydet (MPLS, Multi-Protocol Label Switching) näiden välille.

Tekniikkavaihtoehtoja ovat kuitu-, kupari ja mobiilitekniikat. Mobiilitekniikat kattavat 3G ja 4G teknologioiden lisäksi 5G-verkot vaiheittain alkaen 2019. Luotettavat tietoliikenneyhteydet perustuvat DNA:n moderniin runkoverkkoon Suomessa, luotettavien ulkomaisten kumppaniemme verkkoihin, kattavaan verkonvalvontaan sekä asiantuntevaan henkilöstöön.

Palvelun monipuoliset lisä- ja liitännäispalvelut mahdollistavat vaativimmatkin asiakasverkkototeutukset. 

DNA Yritysverkko skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan:

  • Toteutukset muutaman työaseman verkosta vaativiin verkkoratkaisuihin
  • Käyttöönottopalvelut ja IP-osoitteiden hallinta
  • Useita liittymätekniikoita (kiinteä, langaton)
  • Vikasietoisuusvaihtoehdot (varayhteydet ja kahdennus)
  • Mahdollisuus liittää etäyhteydet suljettuun yritysverkkoon 
  • Mahdollisuus liikenteen luokitteluun ja priorisointiin
  • Käyttäjäryhmien hallinnointiprofiilit sekä eriytetyt verkot

 

Asiakashyödyt

Luotettavat ja tietoturvalliset suljetut yhteydet liiketoimintakriittiseen käyttöön.

Sujuvaa työntekoa korkean kapasiteetin verkkoyhteyksillä.

Joustavuus yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin: monipuoliset yhteysvaihtoehdot, lisäpalvelut ja vikasietoisuusratkaisut.

Täydentävät tuotteet

Palomuuri mahdollistaa verkon segmentoinnin tietoturvallisesti ja suojaa tehokkaasti yrityksenne palvelimet, tietokannat, sovellukset ja työasemat verkon uhkilta ja antaa mahdollisuuden verkon sisällön sekä kapasiteetin valvontaan ja hallintaan.

Internet-yhteydet yhdessä yritysverkon kanssa mahdollistavat sisäverkon ja julkisen pilven palveluiden käytön tehokkaasti hybridiverkossa.

DNA:n konesalit Suomessa sekä DNA Pilvikytkentä julkisiin pilvipalveluihin liittävät liiketoiminnan keskeiset palvelut yritysverkkoon.

Pääsynhallinta- ja Etäyhteys-palvelut rajaavat pääsyn sisäverkkoon ja sen palveluihin asianmukaisille käyttäjäryhmille. Yrityskohtainen mobiilidataverkko yhdistää mobiilikäyttäjät sisäverkkoon.

Verkon uusi muoto - lue lisää!

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.