Yrityskaista

Yrityskohtainen APN

Yhdistä mobiilikäyttäjäsi helposti sisäverkkoon

DNA Yrityskaista on yrityskohtainen APN-palvelu, joka avaa eriytetyn ja turvallisen yhteyden suoraan yrityksesi käytössä olevien mobiililaitteiden ja yritysverkon välille.

Yrityskaistalla voit käyttää mobiilipäätelaitteilla tehokkaasti sisäverkon palveluja, kuten intranetiä, CRM:ää, toiminnanohjausta, sähköpostia tai kalenteria ilman, että sinun tarvitsee asentaa laitteeseesi erillistä VPN-ohjelmistoa. Vastaavasti voit yhdistää Yrityskaistalla tietoturvallisesti yrityksesi verkkoon esimerkiksi mobiiliverkkoa hyödyntävän valvontakameran tai mittalaitteen. Kaikki viestintä matkapuhelinverkon tukiaseman ja mobiililaitteen välillä on salattua ja yhteys muodostuu käyttäjän näkökulmasta täysin automaattisesti.

Yrityskaista-palvelun avulla yrityksen määrittelemien matkapuhelinliittymien mobiilidataliikenne ohjataan suoraan yrityksen omaan suljettuun Yritysverkkoon, ilman että tietoliikenne kulkee julkisen internetin kautta. Mobiililiittymä on tietoliikenteen kannalta samalla tavalla yrityksen sisäverkossa kuin toimistolla oleva tietokone. Yritys voi itse päättää palomuurillaan, minne se sallii mobiililiittymän liikennöidä.

"DNA on ollut hienosti apuna, kun tehtaalla oli ongelmia kuuluvuuden kanssa. Korkealle materiaalisiiloihin asennettiin signaalivahvistimet ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä ratkaisuun."

- Joni Hakula, toimitusjohtaja, MuoviTech

Mutkaton pääsy käyttäjille mobiililaitteilla yritysverkkoon

Turvalliset ja luotettavat yhteydet ilman vaivannäköä

Helposti hallittavat kustannukset

DNA Yrityskaista – näin se skaalautuu tarpeidesi mukaan:

 • Yritykselle oma asiakaskohtainen APN-palvelu, jolla yrityksen DNA mobiililiittymien dataliikenne ohjataan yrityksen verkkoon tietoturvallisesti.
 • Yhteyden avaava liittymän tunnistus tapahtuu automaattisesti joko DNA:n matkapuhelinverkon tilaajarekisteristä tai haluttaessa yrityksen oman käyttäjätunnistuksen kautta.
 • Kiinteät kuukausihinnat.
 • Palvelu toimii DNA:n matkapuhelinliittymillä niin Suomessa kuin ulkomailla (käytöstä ulkomailla veloitetaan erikseen).
 • Käyttöönotto tapahtuu ilman laite- tai ohjelmistoinvestointeja.
 • Kiinteät IP-osoitteet päätelaitteille määriteltävissä lisäpalveluna.

Yritysverkot kuntoon

Yritysverkko menestyvän liiketoiminnan veturina – kotimaassa ja kansainvälisesti

Liiketoiminnan ja työelämän uudet vaatimukset, pilvipalvelujen yleistyminen ja uudet verkkoteknologiat vaativat yritysverkon mukautumista.

Mikä on APN-palvelu?

 • APN (Access Point Name) on matkapuhelinoperaattorin toteuttama yrityskohtainen ratkaisu.
 • Mahdollistaa sisäverkon palveluiden käytön mobiilipäätelaitteilla suoraviivaisesti ja tietoturvallisesti ilman erillisen VPN-ohjelmiston tarvetta.
 • Palvelu tunnistaa yrityksen määrittelemät liittymät automaattisesti operaattorin tilaajarekisteristä tai haluttaessa yrityksen omalla käyttäjätunnistuksella.
 • Kaikki viestintä matkapuhelinverkon tukiaseman ja mobiililaitteen välillä on salattua.
 • Lisäksi palvelulla voi liittää yrityksen verkkoon esimerkiksi mobiiliverkkoa hyödyntävän valvontakameran tai mittalaitteen tietoturvallisesti.

Täydentävät palvelut

DNA Business Rajaton -liittymillä voit käyttää mobiilidataa huoletta Pohjolassa, Baltiassa ja EU-alueella.

DNA Yritysverkko -palvelut käytettävissä myös mobiilikäyttäjille.

Päätelaitteen tietoturva suojaa mobiililaitteet ja työasemat.

Varmista toimivat tietoliikenneyhteydet

Ota yhteyttä ja hanki yrityksellesi huippuluokan verkot kokonaispalveluna.

Jätä yhteydenottopyyntö SOITA 0800 30 20 30