Blogit

DNA Cloud LAN on täysin pilvihallittu verkkototeutus, joka perustuu Aruba Central -pilvipalveluun.

DNA Cloud LAN takaa lähiverkon turvallisuuden ja toimivuuden

DNA Cloud LAN on yritysasiakkaille suunniteltu helposti käyttöönotettava ja korkealaatuinen kiinteän ja langattoman lähiverkon kokonaisratkaisu. Palvelu sisältää keskitetyn, pilvipohjaisen hallinnan ja se kokoaa koko verkkonäkymän yhteen paikkaan. Cloud LAN on end-to-end palvelukokonaisuus, jota on mahdollisuus täydentää muun muassa tietoturvapalveluilla.

Jos organisaatiosi pohtii tällä hetkellä lähiverkkoratkaisuiden päivittämistä tai olet juuri hankkimassa lähiverkkopalveluita, DNA Cloud LAN on näihin tarpeisiin toimiva vaihtoehto. Se on yrityksille tarkoitettu lähiverkkopalvelu, jonka avulla voidaan rakentaa verkkokokonaisuus. Lisäksi palvelu tuo kaikki verkot yhteen näkymään, mikä helpottaa verkkojen hallintaa ja ylläpitoa.

Kyseessä on palveluratkaisu, eli palvelut osaavista ylläpitäjistä suunnittelijoihin ja verkkoarkkitehteihin sisältyvät DNA Cloud LAN -ratkaisuun.

”DNA Cloud LAN tarjoaa yhden, keskitetyn hallinnan koko verkkoratkaisukokonaisuudelle, sisältäen niin langattomat kuin langallisetkin verkot. Palvelussa on yksi ja ainoa raportointikanava, josta saa reaaliaikaisen tilannekuvan sekä käsityksen siitä, mitä on tapahtunut aiemmin”, kertoo DNA:n tietoturvapalveluiden Business Manager Juho Saarinen.

”Asiakas ei siis jää missään kohtaa palvelua yksin, vaan sertifioidut huippuosaajat ovat tukena koko ajan. Palveluun kuuluu myös Zero touch deployment, eli toimitamme laitteet asiakkaalle ja kun ne kytketään verkkoon, niin konfigurointikin tapahtuu automaattisesti”, täydentää Vili Hamarila, DNA:n Technical Architect.  

DNA Cloud LAN on täysin pilvihallittu verkkototeutus, joka perustuu Aruba Central -pilvipalveluun. Ratkaisu pohjautuu Aruban teknologiaan, mutta se on toteutettu yhteistyössä DNA:n ja Aruban välillä.

”Pilvi hallinta-alustana mahdollistaa sen, että asiakas saa laajemman määrän ominaisuuksia käyttöönsä. Palveluun rakennettu tekoäly puolestaan sujuvoittaa tikettien ratkaisua palvelukerroksessa. Tekoäly auttaa myös laajemmin erilaisten ongelmien havaitsemisessa”, Hamarila kuvailee.

Tiivistetysti DNA Cloud LAN tuo asiakkaalle lisää näkyvyyttä omaan verkkoon, tietoturvallisen toimintaympäristön sekä aiempaa enemmän joustavuutta. Palvelu skaalautuu helposti yhdestä toimipisteestä organisaation kaikki toimipisteet kattavaksi kokonaisratkaisuksi.

”Cloud LANin avulla asiakkaat saavat yhtenäisen ja helposti laajennettavissa olevan lähiverkkoratkaisun, joka mahdollistaa käyttäjille nopean, turvallisen ja vaivattoman verkkokokemuksen”, Saarinen summaa. 

 

Mietityttävätkö lähiverkot? Lue täältä lisää! 

Avainsanat:

Verkko Yhteydet Digitalisaatio Tietoturva Pilvipalvelut Kyberturvallisuus

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.