Yrittäjä, ota joustava työ haltuun tehokkaalla puhelimella!

Hyvä työpuhelin tekee työnteosta monin verroin tehokkaampaa ja vaivattomampaa. Se on lyömätön apu silloin, kun työtä tehdään aikaan ja paikkaan katsomatta kotoa, konttorilta tai vaikkapa mökiltä käsin. Ei ihme, että moderni älypuhelin on yrittäjän paras kaveri ja kullanarvoinen työväline, sillä soittamisen lisäksi hoidat luurilla yhtä sun toista muutakin.

 • Nykyisin monet tahot tarjoavat palveluitaan sovellusten muodossa. Puhelimella voi hoitaa esimerkiksi tuntikirjanpidon, kuittien toimituksen kirjanpitäjälle, ajanvarauksen työterveyshuoltoon tai pysäköintimaksun asiakkaalla käydessä.
   
 • Oli toimiala mikä tahansa, arvostavat asiakkaat sujuvaa yhteydenpitoa. Monikanavainen asiakaspalvelu, joka käsittää niin sähköpostin, sosiaalisen median kuin pikaviestit, on useimmilla asiakkailla jo automaattisena oletuksena. Ajantasaisilla laitteilla yhteydenpito asiakkaisiin on vaivatonta.
   
 • Hyvästä kamerasta on hyötyä useissa tilanteissa. Tasokkaista kuvista on iloa yrityksen sosiaalisen median tilien lisäksi myös silloin, kun analoginen dokumentti, esimerkiksi lasku tai kuitti, on pikaisesti saatava digitaaliseen muotoon.
   
 • Videoita kulutetaan nyt enemmän kuin koskaan. Videopuheluiden ja valokuvien lisäksi hyvällä kameralla saa helposti nauhoitettua myös laadukkaita videoita, joita voi hyvillä mielin hyödyntää niin yrityksen markkinoinnissa, sosiaalisen median päivityksissä kuin muissakin taltiointitarpeissa.

Työpuhelimen hankinnan kohdalla kannattaa pysähtyä pohtimaan, mitä hyötyjä astetta parempi puhelin mahdollisesti tarjoaisi. Vaikka usein tulee ensimmäisenä katsottua puhelimen hintaa, saattaa pienikin lisäpanostus tuoda mukanaan ominaisuuksia, jotka voivat pitkässä juoksussa maksaa itsensä moninkertaisena takaisin.

Puhelimen vaihto puolestaan on tänä päivänä varsin vaivatonta. Uuteen laitteeseen siirtyvät puhelunnumerot, valokuvat, sovellukset ja tiedostot löytävät tiensä perille puhelimesta löytyvien sovellusten avulla. Ne aktivoituvat yleensä automaattisesti, kun otat uuden puhelimen käyttöön.

Jos näin ei käy, voit siirtää tiedot manuaalisesti. Siihen kannattaa etsiä ohjeet esimerkiksi Googlesta hakusanoilla ”tietojen siirto uuteen puhelimeen [puhelimen malli]”. Voimme kopioida yhteystiedot, kuvat ja muut tiedostot myös DNA Kaupoissa, jolloin työstä veloitetaan palveluhinnaston mukainen maksu.

Kolme vinkkiä puhelinostoksille

 • Näytön koko ja kirkkaus ilahduttavat lähes kaikissa mobiililaitteella tehtävissä askareissa. Videoiden katselu, dokumenttien lukeminen ja muokkaaminen, sekä sähköpostiin vastaaminen helpottuvat näkymän ollessa muutamankin millin isompi.
   
 • Kun puhelimessa on riittävästi keskusmuistia, toimii laite nopeammin. Sen käyttöikä on myös pidempi, kun puhelinta ei tarvitse laittaa vaihtoon heti muistin loppuessa kesken.
   
 • Akun kesto on varsin käytännönläheinen, mutta sitäkin merkittävämpi tekijä työpuhelinta valitessa. Kestävä akku ja nopea latautuminen parantavat puhelimen käyttömukavuutta huomattavasti. Kukapa haluaa, saati pystyy, jatkuvasti roikottaa luuriaan johdon päässä.

Onko puhelimen vaihto ajankohtaista? Edullista peruspuhelinta etsivälle suurella näytöllä varustettu Honor 10 Lite on nappivalinta. Ammattitason kuvaaminen puolestaan ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin Huawei nova 5T:n peräti viiden tekoälyohjatun kameran voimin. Runsaasti tallennustilaa etsivälle Samsung Galaxy S10 Lite tarjoilee paljon mahdollisuuksia, sillä erillisen MicroSD-muistikortin avulla tallennat jopa 1000 Gt:n edestä kuvia, videoita ja muita tiedostoja.

Olet sitten perusluurin tarpeessa, kaipaat huippukameraa tai haluat kaiken kattavan tehopakkauksen, katso kaikki ajankohtaiset suositukset ja parhaat tarjoukset yrittäjille!

Avainsanat:

Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

11/2022 DNA Business

Miten metaversumiin pääsee, Marja Konttinen?

Metaversumiin pääsee helposti: siihen tarvitsee vain nettiyhteyden ja hyvän tietokoneen.
11/2022 DNA Business

Itse ja automaatiolla – yritykset haluavat vapautta valita miten ja milloin asiansa hoitavat

Yritysratkaisuilta odotetaan yhä enemmän yhtä sujuvaa käyttöä kuin kuluttajien verkkopalveluilta.
11/2022 DNA Business

ZTNA: Turvaa, tukea ja varmuutta – missä ja milloin vain

Työnantajan tavoitteena on tarjota toimivat digitaaliset työvälineet, mutta myös suojella yrityksen dataa.
11/2022 DNA Business

Vain paranoidit pärjäävät? Hybridityö vaatii tujumpaa tietoturvaa

Etätyöskentely on yleistynyt, mutta toimistollakin täytyy käydä.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.