Yrittäjä, ota joustava työ haltuun tehokkaalla puhelimella!

Hyvä työpuhelin tekee työnteosta monin verroin tehokkaampaa ja vaivattomampaa. Se on lyömätön apu silloin, kun työtä tehdään aikaan ja paikkaan katsomatta kotoa, konttorilta tai vaikkapa mökiltä käsin. Ei ihme, että moderni älypuhelin on yrittäjän paras kaveri ja kullanarvoinen työväline, sillä soittamisen lisäksi hoidat luurilla yhtä sun toista muutakin.

 • Nykyisin monet tahot tarjoavat palveluitaan sovellusten muodossa. Puhelimella voi hoitaa esimerkiksi tuntikirjanpidon, kuittien toimituksen kirjanpitäjälle, ajanvarauksen työterveyshuoltoon tai pysäköintimaksun asiakkaalla käydessä.
   
 • Oli toimiala mikä tahansa, arvostavat asiakkaat sujuvaa yhteydenpitoa. Monikanavainen asiakaspalvelu, joka käsittää niin sähköpostin, sosiaalisen median kuin pikaviestit, on useimmilla asiakkailla jo automaattisena oletuksena. Ajantasaisilla laitteilla yhteydenpito asiakkaisiin on vaivatonta.
   
 • Hyvästä kamerasta on hyötyä useissa tilanteissa. Tasokkaista kuvista on iloa yrityksen sosiaalisen median tilien lisäksi myös silloin, kun analoginen dokumentti, esimerkiksi lasku tai kuitti, on pikaisesti saatava digitaaliseen muotoon.
   
 • Videoita kulutetaan nyt enemmän kuin koskaan. Videopuheluiden ja valokuvien lisäksi hyvällä kameralla saa helposti nauhoitettua myös laadukkaita videoita, joita voi hyvillä mielin hyödyntää niin yrityksen markkinoinnissa, sosiaalisen median päivityksissä kuin muissakin taltiointitarpeissa.

Työpuhelimen hankinnan kohdalla kannattaa pysähtyä pohtimaan, mitä hyötyjä astetta parempi puhelin mahdollisesti tarjoaisi. Vaikka usein tulee ensimmäisenä katsottua puhelimen hintaa, saattaa pienikin lisäpanostus tuoda mukanaan ominaisuuksia, jotka voivat pitkässä juoksussa maksaa itsensä moninkertaisena takaisin.

Puhelimen vaihto puolestaan on tänä päivänä varsin vaivatonta. Uuteen laitteeseen siirtyvät puhelunnumerot, valokuvat, sovellukset ja tiedostot löytävät tiensä perille puhelimesta löytyvien sovellusten avulla. Ne aktivoituvat yleensä automaattisesti, kun otat uuden puhelimen käyttöön.

Jos näin ei käy, voit siirtää tiedot manuaalisesti. Siihen kannattaa etsiä ohjeet esimerkiksi Googlesta hakusanoilla ”tietojen siirto uuteen puhelimeen [puhelimen malli]”. Voimme kopioida yhteystiedot, kuvat ja muut tiedostot myös DNA Kaupoissa, jolloin työstä veloitetaan palveluhinnaston mukainen maksu.

Kolme vinkkiä puhelinostoksille

 • Näytön koko ja kirkkaus ilahduttavat lähes kaikissa mobiililaitteella tehtävissä askareissa. Videoiden katselu, dokumenttien lukeminen ja muokkaaminen, sekä sähköpostiin vastaaminen helpottuvat näkymän ollessa muutamankin millin isompi.
   
 • Kun puhelimessa on riittävästi keskusmuistia, toimii laite nopeammin. Sen käyttöikä on myös pidempi, kun puhelinta ei tarvitse laittaa vaihtoon heti muistin loppuessa kesken.
   
 • Akun kesto on varsin käytännönläheinen, mutta sitäkin merkittävämpi tekijä työpuhelinta valitessa. Kestävä akku ja nopea latautuminen parantavat puhelimen käyttömukavuutta huomattavasti. Kukapa haluaa, saati pystyy, jatkuvasti roikottaa luuriaan johdon päässä.

Onko puhelimen vaihto ajankohtaista? Edullista peruspuhelinta etsivälle suurella näytöllä varustettu Honor 10 Lite on nappivalinta. Ammattitason kuvaaminen puolestaan ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin Huawei nova 5T:n peräti viiden tekoälyohjatun kameran voimin. Runsaasti tallennustilaa etsivälle Samsung Galaxy S10 Lite tarjoilee paljon mahdollisuuksia, sillä erillisen MicroSD-muistikortin avulla tallennat jopa 1000 Gt:n edestä kuvia, videoita ja muita tiedostoja.

Olet sitten perusluurin tarpeessa, kaipaat huippukameraa tai haluat kaiken kattavan tehopakkauksen, katso kaikki ajankohtaiset suositukset ja parhaat tarjoukset yrittäjille!

Avainsanat:

Yrittäjille
 

Lue lisää uudesta työstä

6/2022 Jaana-Liisa Malin

Palveluntarjoaja vai aito kumppani? Yritysten väliset suhteet vaativat työtä, mutta palkitsevat onnistuessaan

Yritysten välinen vuorovaikutus on vahvaa suhdetoimintaa – omine ylä- ja alamäkineen.
Kalastelu ja heikot kotipalomuurit nakertavat nyt tietoturvaa.
6/2022 DNA Business

Kalastelu ja heikot kotipalomuurit nakertavat nyt tietoturvaa

Kyberrikolliset manipuloivat vastaanottajaa mielellään pelolla.
6/2022 DNA Business

Kuinka helpottaa asiakaspalvelijan arkea, kun viestitulvaan tahtoo hukkua? DNA:n ratkaisu on Genesys

Genesys-pilvipalvelu helpottaa asiakaspalvelijoiden arkea, tehostaa työskentelyä ja helpottaa tasalaatuisen monikanavaisen asiakaspalvelun toteuttamista. Yhteydenottoihin vastaaminen onnistuu yhdessä kanavassa eikä asiakaspalvelu ole enää ohjelmien välillä poukkoilua.
6/2022 DNA Business

Kesällä voi taas keskittyä – mitä kaikkea johtajan tulisi tietää tekkimaailman menosta?

Johtajat ovat taas saaneet paahtaa täysillä koko kevään ja lähestyvä kesäloma lupailee hetken helpotusta.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.