Tervetuloa DNA Kauppaan!

Mitä etsit? Uusimpia laitteita, palveluita, tarjouksia tai myymälän yhteystietoja?

Valitse oikopolku.

Rahanarvoinen vaihtohyvitys

Kun on aika päivittää puhelin tai tabletti uudempaan, kierrätä vanha! DNA Kauppa ottaa vastaan nykyisen ehjän ja toimivan laitteesi ja hyvittää siitä vaihdossa uuteen. Tee arvio netissä tai tule suoraan DNA Kauppaan.

Tutustu

Tee löytöjä poistohintaan

Nopeimmille on tarjolla esittelylaitteita ja valikoimista poistuvia malleja DNA Kaupan myymälöissä todella edullisesti. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Katso lähin DNA Kauppasi ja tee löytöjä!

Tutustu

Varaa netistä, osta myymälästä

Nyt voit varata suosikkituotteesi ja maksaa sen vasta noudon yhteydessä DNA Kaupassa. Saat pian varauksen jälkeen viestin, jossa kerromme koska tuotteen voi noutaa. Varaus säilyy seuraavaan päivään saakka.

Etsi myymälä

DNA:n myymien laitteiden takuu- ja huolto­kumppanit

DNA:n myymien laitteiden takuu- ja huoltokumppanit.  Voit halutessasi asioida suoraan valitsemasi huoltoliikkeen kanssa. Varaa mukaan laitteesi takuukuitti.

Tutustu

Kahdet avajaiset - tervetuloa!

DNA Kaupassa juhlitaan taas! Edulliset avajaistarjoukset ja parhaat edut odottavat - tule mukaan juhlimaan ja tutustumaan uutuuksiin. Luvassa myös puhelinarvontoja!

DNA Kauppa - inspiroidu uutuuksista ja hyödynnä edulliset hinnat

Tule mukaan juhlimaan ja tutustumaan uutuuksiin! Liittymät, laitteet ja asiantuntijoiden vinkit. Edut, tarjoukset ja arvontoja. Nopeimmille myös karkkia!

Arvonnassa palkintoina: 1 kpl Samsung Galaxy S9 (arvo 899 €), 1 kpl Huawei P20 (arvo 649 €) sekä 1 kpl Sony Xperia XZ2 -älypuhelimia (arvo 799 €)

Huikeat avajaistarjoukset ja -arvonnat voimassa vain avajaisia juhlivissa DNA Kaupoissa.

Tervetuloa 15.-17.6.:

DNA Kauppa Kajaani
Kauppakatu 26
87100 Kajaani 
Ark. 9-18, la 10-15

DNA Kauppa Forum
Kauppakatu 20-22
40100 Jyväskylä
Ark. 9-19, la 10-17 ja su 12-16