Tervetuloa täysin uudistuneiden DNA Kauppojen avajaisiin!

Täysin uudistuneet DNA Kaupan myymälät toivottavat sinut avajaisiinsa! Tarkista tuorein aikataulu ja tule mukaan.

Ajankohtaiset avajaiset

DNA Kauppa palvelee valtakunnallisesti

Löydä lähin myymälä tai tarkista aukioloajat. Voit myös asioida verkossa sinulle sopivaan aikaan. Tervetuloa ostoksille DNA Kaupan myymälöihin ympäri Suomen!

Avaa kartta

DNA:n kauppa-auto
on nyt kiertueella!

Kauppa-autossa on vaihtuvia, edullisia liittymä- ja laitetarjouksia, jotka ovat voimassa vain kauppa-autossa.

Katso aikataulu

Uutuudet

Puhelimesi tai tablettisi on käypää valuuttaa

Kun on aika päivittää puhelin tai tabletti uudempaan, kierrätä vanha! DNA Kauppa ottaa vastaan nykyisen ehjän ja toimivan laitteesi ja hyvittää siitä vaihdossa uuteen. Tee arvio netissä tai tule suoraan DNA Kauppaan.

Tee löytöjä poistohintaan

Nopeimmille on tarjolla esittelylaitteita ja valikoimista poistuvia malleja DNA Kaupan myymälöissä todella edullisesti. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Katso lähin DNA Kauppasi ja tee löytöjä!

Tutustu myymälöiden laitevalikoimaan

DNA Kaupasta saat luurit, tabletit ja lisätarvikkeet joko liittymällä tai ilman. Tutustu valikoimaamme ja tule kokeilemaan. Halutessasi voit myös ostaa tuotteet helposti verkosta. Kun ostat tuotteen, ovat toimituskulut aina 0 €!

Varaa netissä, osta myymälästä

Nyt voit varata suosikkituotteesi ja maksaa sen vasta noudon yhteydessä DNA Kaupassa. Saat pian varauksen jälkeen viestin, jossa kerromme koska tuotteen voi noutaa. Varaus säilyy seuraavaan päivään saakka.