Tervetuloa DNA Kauppaan!

Mitä etsit? Uusimpia laitteita, palveluita, tarjouksia tai myymälän yhteystietoja?

Valitse oikopolku.

Rahanarvoinen vaihtohyvitys

Kun on aika päivittää puhelin tai tabletti uudempaan, kierrätä vanha! DNA Kauppa ottaa vastaan nykyisen ehjän ja toimivan laitteesi ja hyvittää siitä vaihdossa uuteen. Tee arvio netissä tai tule suoraan DNA Kauppaan.

Tutustu

Tee löytöjä poistohintaan

Nopeimmille on tarjolla esittelylaitteita ja valikoimista poistuvia malleja DNA Kaupan myymälöissä todella edullisesti. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Katso lähin DNA Kauppasi ja tee löytöjä!

Tutustu

Varaa netistä, osta myymälästä

Nyt voit varata suosikkituotteesi ja maksaa sen vasta noudon yhteydessä DNA Kaupassa. Saat pian varauksen jälkeen viestin, jossa kerromme koska tuotteen voi noutaa. Varaus säilyy seuraavaan päivään saakka.

Etsi myymälä

DNA:n myymien laitteiden takuu- ja huolto­kumppanit

DNA:n myymien laitteiden takuu- ja huoltokumppanit.  Voit halutessasi asioida suoraan valitsemasi huoltoliikkeen kanssa. Varaa mukaan laitteesi takuukuitti.

Tutustu

DNA Kauppa REDIn avajaiset - tervetuloa!

DNA Kaupassa juhlitaan taas! Edulliset avajaistarjoukset ja parhaat edut odottavat - tule mukaan juhlimaan ja tutustumaan uutuuksiin. Luvassa myös puhelinarvontoja!

DNA Kauppa - inspiroidu uutuuksista ja hyödynnä edulliset hinnat

Tule mukaan juhlimaan ja tutustumaan uutuuksiin! Liittymät, laitteet ja asiantuntijoiden vinkit. Edut, tarjoukset ja arvontoja. Nopeimmille myös karkkia!

Arvonnassa palkintoina: 1 kpl Samsung Galaxy Note S9 128 Gt (arvo 1029 €), Huawei Nova 3 (arvo 449 €) ja Honor Play (arvo 349 €).

Huikeat avajaistarjoukset ja -arvonnat voimassa vain DNA Kauppa REDIssä.

Tervetuloa to-su 20.-23.9.2018:

DNA Kauppa REDI
Kyläsaarenkatu 25, 2. krs
00580 Helsinki
Ark 9–21, la 9–18, su 12–18

Tee hyvää lahjoittamalla SOS-Lapsikylälle DNA Kaupoissa

SOS-Lapsikylää ja suomalaista lastensuojelutyötä voi nyt tukea DNA Kaupoissa tekemällä lahjoituksen ostoksen yhteydessä.