Tervetuloa DNA Kauppaan!

Mitä etsit? Uusimpia laitteita, palveluita, tarjouksia tai myymälän yhteystietoja?

Valitse oikopolku.

Rahanarvoinen vaihtohyvitys

Kun on aika päivittää puhelin tai tabletti uudempaan, kierrätä vanha! DNA Kauppa ottaa vastaan nykyisen ehjän ja toimivan laitteesi ja hyvittää siitä vaihdossa uuteen. Tee arvio netissä tai tule suoraan DNA Kauppaan.

Tutustu

Tee löytöjä poistohintaan

Nopeimmille on tarjolla esittelylaitteita ja valikoimista poistuvia malleja DNA Kaupan myymälöissä todella edullisesti. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Katso lähin DNA Kauppasi ja tee löytöjä!

Tutustu

Varaa netistä, osta myymälästä

Nyt voit varata suosikkituotteesi ja maksaa sen vasta noudon yhteydessä DNA Kaupassa. Saat pian varauksen jälkeen viestin, jossa kerromme koska tuotteen voi noutaa. Varaus säilyy seuraavaan päivään saakka.

Etsi myymälä

DNA:n myymien laitteiden takuu- ja huolto­kumppanit

DNA:n myymien laitteiden takuu- ja huoltokumppanit.  Voit halutessasi asioida suoraan valitsemasi huoltoliikkeen kanssa. Varaa mukaan laitteesi takuukuitti.

Tutustu

DNA Kaupan työntekijät

DNA mukana tapahtumissa

Backstreet Boys: DNA World Tour
5.6.2019
Helsinki Hartwall Areena

Mobylife-pikahuolto

Mobylife-pikahuolto puhelimelle ja tabletille

Pikahuollosta saat apua mm. päivityksiin, näytönvaihtoon, kuuloke- ja kaiutinvikoihin. Pikahuolto palvelee DNA Kaupan myymälöissä Espoon Sellossa (ma-pe klo 10-18) ja Tampereen Hämeenkadulla (ma-pe klo 10-17, la klo 10-16). Valmistajan takuu säilyy huollon jälkeen.