DNA DOUBLE PREPAID

Edulliset puhelut Suomessa ja Venäjällä

- yhdellä SIM-kortilla

DNA Double Prepaid -asiakkaiden muutostiedote

DNA Double Prepaid -tuote poistuu markkinoilta ja kaikki aktiiviset DNA Double Prepaid -liittymät muuttuvat automaattisesti DNA Super Prepaid -liittymiksi 28.12.2017 DNA Oyj:n Double Prepaid  -erityisehtojen kohdan 9 mukaisesti. Lisätietoja DNA Super Prepaid –liittymästä löydät täältä.
 
Muutokset liittymissä:

  1. Suomalaisen ja venäläisen numeron väliset automaattiset soitonsiirrot loppuvat 28.12.2017. Tämän jälkeen puhelut eivät enää siirry automaattisesti ja veloituksetta kulloinkin käytössä olevaan numeroon.
  2. Ulkomaanpuheluiden hinta Suomesta Venäjälle soitettaessa muuttuu niin, että puhelut mobiililiittymiin maksaa jatkossa 0,657€/min+mpm ja kiinteisiin liittymiin 0,445€/min+mpm. DNA Double Prepaidin erityishinnoitellut puheluhinnat Suomen ja Venäjän välillä siis päättyvät 28.12.2017.

 Nykyisellä sim-kortilla on jatkossa kaksi täysin erillistä liittymää ja se toimii jatkossa Suomessa Super Prepaid -liittymänä ja Venäjällä Aiva Mobile -liittymänä.
 
Aiva Mobile -liittymää voi edelleen käyttää Venäjällä sen omien toimitusehtojensa mukaisesti. Jatkossa liittymä ei vaihdu automaattisesti matkustettaessa Suomen ja Venäjän välillä, vaan haluttu liittymä on valittava SIM menun kautta. Huomaathan, että DNA Super Prepaid –liittymä toimii Venäjällä normaalin roaming-hinnaston mukaisesti mikäli käyttäjä ei itse vaihda käytettävää liittymää Venäjällä Aiva Mobileksi.

Puhelinkohtaiset ohjeet liittymän valintaan SIM-menun kautta:
Tarvittaessa lisätietoja muutoksesta saat DNA:n asiakaspalvelusta 044 144 044 suomeksi ja englanniksi.