Prepaidin lataaminen sujuu helposti puhelimella

DNA Prepaid-liittymän lataus: Lataa saldoa

Saldon lataaminen DNA Prepaid -liittymään on helppoa. Pakettien ja puheajan lataus onnistuu helposti netissä ja lataussetelillä tai vaihtoehtoisesti R-kioskilla ja Otto automaateilla. DNA Prepaid lataus on helppoa, lue tarkemmat ohjeet alta.

Monta tapaa ladata DNA Prepaid -liittymäsi

Nuori lataa prepaid liittymäänsä

Lataa saldoa Prepaid-liittymään laturissa

Osoitteessa laturi.dna.fi lataat saldoa tai rajaton- tai nettipaketin DNA Prepaid -liittymääsi. 

Voit valita ladattavan summan 10–100 euroa tai haluamasi rajaton- tai nettipaketin. Maksu tapahtuu pankkitunnuksilla tai maksukortilla.

Saldon lataaminen R-kioskilla

R-kioskilla voit ladata liittymääsi puheaikaa tai ostaa kiinteähintaisen rajaton- tai nettipaketin. Lataa puheaikaa vapaavalintaisella summalla 10–200 €, viiden sentin välein. Kerro myyjälle summa tai haluamasi paketti ja ladattavan liittymän puhelinnumero. Myyjä lataa liittymäsi ja lataus on heti käytettävissä. Löydä lähin R-kioski tästä.

Saldon lataaminen Lataussetelillä

Lataussetelillä lataat prepaid -liittymääsi lisää puheaikaa silloin, kun sinulla ei ole pääsyä muihin latauskanaviin, esimerkiksi matkustaessasi. Seteleitä on 10 €, 20 € ja 30 € arvoisia. Dataprepaid-liittymään on omat datalataussetelit. Lataussetelin voit antaa myös lahjaksi. Voit ostaa latausseteleitä R-kioskeilta, Postin myymälöistä ja DNA Kaupoista.

Saldon lataaminen Otto-automaateilla

Otto-automaateilla voit ladata liittymääsi puheaikaa kätevästi samalla kun nostat käteistä rahaa maksukortillasi. Huom. Otto-latausta ei voi tehdä Dataprepaid-liittymiin. Löydä lähin Otto-automaatti tästä.

Saldon lataaminen onnistuu myös kaupungilla liikkuessa

Prepaid-liittymät ja ominaisuudet

Löydät lisätietoa prepaid-liittymistämme, tuotevalikoiman ja liittymien ominaisuudet Prepaid-liittymät -sivulta.