Ällistyttävän edullinen DNA Prepaid

DNA Prepaid on nopea DNA 4G -liittymä ilman datakattoa. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto.

Monta tapaa ladata DNA prepaid -liittymäsi

Voit ladata prepaid-liittymäsi netissä ja lataussetelillä. Näiden lisäksi voit ladata liittymääsi saldoa kaikilla R-kioskeilla ja Otto-automaateilla.

R-kioskilla

R-kioskilla voit ladata liittymääsi puheaikaa tai ostaa kiinteähintaisen datapaketin netin käyttöä varten (pl. Rajaton Prepaid). Lataa puheaikaa vapaavalintaisella summalla 10–200 €, viiden sentin välein. Kerro myyjälle summa ja ladattavan liittymän puhelinnumero. Myyjä lataa liittymäsi. Tai lataa datapaketti DNA Super Prepaid -liittymään. Super Prepaid –liittymiin voit R-Kioskilla ladata rajattoman datapaketin viikoksi tai kuukaudeksi (7 vrk tai 30 vrk), tai 1 Gt paketin, joka on voimassa 30 vuorokautta.

Netissä

Lataa DNA Prepaid -liittymäsi nopeasti ja kätevästi osoitteessa laturi.dna.fi. Voit valita ladattavan summan 10–100 euroa tai haluamasi datapaketin.  Maksu tapahtuu pankkitunnuksilla tai maksukortilla.

Lataussetelillä

Lataussetelillä lataat prepaid-liittymääsi lisää puheaikaa silloin, kun sinulla ei ole pääsyä muihin latauskanaviin, esimerkiksi matkustaessasi. Seteleitä on 10 €, 20 € ja 30 € arvoisia. Lataussetelin voit antaa myös lahjaksi. Voit ostaa latausseteleitä R-kioskeilta, Postin myymälöistä ja DNA Kaupoista.

Otto-automaateilla

Otto-automaateilla voit ladata liittymääsi puheaikaa kätevästi samalla kun nostat käteistä rahaa maksukortillasi. Huom. Otto-latausta ei voi tehdä Dataprepaid-liittymiin.