Ällistyttävän edullinen DNA Prepaid!

DNA Prepaid on nopea liittymä ilman datakattoa, valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Lataa saldoa DNA Laturissa

Monta tapaa ladata DNA Prepaid -liittymäsi

Voit ladata prepaid-liittymäsi netissä ja lataussetelillä. Näiden lisäksi voit ladata liittymääsi saldoa kaikilla R-kioskeilla ja Otto-automaateilla.

 

DNA Laturi

Lataa prepaid-liittymääsi saldoa DNA Laturissa

Osoitteessa laturi.dna.fi lataat saldoa ja paketteja kaikkiin DNA Prepaid -liittymiin.

Voit valita ladattavan summan 10–100 euroa tai haluamasi rajaton- tai nettipaketin. Maksu tapahtuu pankkitunnuksilla tai maksukortilla.

Saldon lataaminen R-kioskilla

R-kioskilla voit ladata liittymääsi puheaikaa tai ostaa kiinteähintaisen rajaton- tai nettipaketin. Lataa puheaikaa vapaavalintaisella summalla 10–200 €, viiden sentin välein. Kerro myyjälle summa tai haluamasi paketti ja ladattavan liittymän puhelinnumero. Myyjä lataa liittymäsi ja lataus on heti käytettävissä. Löydä lähin R-kioski tästä.

Saldon lataaminen Lataussetelillä

Lataussetelillä lataat prepaid -liittymääsi lisää puheaikaa silloin, kun sinulla ei ole pääsyä muihin latauskanaviin, esimerkiksi matkustaessasi. Seteleitä on 10 €, 20 € ja 30 € arvoisia. Dataprepaid-liittymään on omat datalataussetelit. Lataussetelin voit antaa myös lahjaksi. Voit ostaa latausseteleitä R-kioskeilta, Postin myymälöistä ja DNA Kaupoista.

Saldon lataaminen Otto-automaateilla

Otto-automaateilla voit ladata liittymääsi puheaikaa kätevästi samalla kun nostat käteistä rahaa maksukortillasi. Huom. Otto-latausta ei voi tehdä Dataprepaid-liittymiin. Löydä lähin Otto-automaatti tästä.