Monta tapaa ladata DNA Prepaid -liittymäsi

Voit ladata prepaid-liittymäsi netissä, lataussetelillä sekä DNA Prepaid -sovelluksella. Näiden lisäksi voit ladata liittymääsi saldoa kaikilla R-kioskeilla ja Otto-automaateilla.

R-kioskilla

R-kioskilla voit ladata DNA Prepaid -liittymääsi puheaikaa tai ostaa DNA Super Prepaid -liittymään datapaketin. Lataa puheaikaa vapaavalintaisella summalla 10–200 €, viiden sentin välein. Kerro myyjälle summa ja ladattavan liittymän puhelinnumero. Myyjä lataa liittymäsi. Tai lataa datapaketti DNA Super Prepaid -liittymään. Voit ladata rajattoman datapaketin viikoksi tai kuukaudeksi (7 vrk tai 30 vrk), tai lataa 1 Gt paketin, joka on voimassa 30 vuorokautta.

Netissä

Lataa DNA Prepaid -liittymäsi nopeasti ja kätevästi osoitteessa laturi.dna.fi. Voit valita ladattavan summan 10–100 euroa ja maksu tapahtuu pankkitunnuksilla.

Lataussetelillä

Lataussetelillä lataat prepaid-liittymääsi lisää puheaikaa silloin, kun sinulla ei ole pääsyä muihin latauskanaviin, esimerkiksi matkustaessasi. Seteleistä on 10 €, 20 € ja 30 € arvoisia. Lataussetelin voit antaa myös lahjaksi. Voit ostaa latausseteleitä R-kioskeilta, Postin myymälöistä ja DNA Kaupoista.