Ällistyttävän edullinen DNA Prepaid

DNA Prepaid on nopea DNA 4G -liittymä ilman datakattoa. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto.

Monta tapaa ladata DNA prepaid -liittymäsi

Voit ladata prepaid -liittymäsi netissä ja lataussetelillä. Näiden lisäksi voit ladata liittymääsi saldoa kaikilla R-kioskeilla ja Otto-automaateilla.

Netissä

Lataa DNA prepaid -liittymäsi nopeasti ja kätevästi DNA Laturissa osoitteessa laturi.dna.fi. Voit valita ladattavan summan 10–100 euroa tai haluamasi rajaton- tai nettipaketin.  Maksu tapahtuu pankkitunnuksilla tai maksukortilla.

R-kioskilla

R-kioskilla voit ladata liittymääsi puheaikaa tai ostaa kiinteähintaisen rajaton- tai nettipaketin. Lataa puheaikaa vapaavalintaisella summalla 10-200 €, viiden sentin välein. Kerro myyjälle summa tai haluamasi paketti ja ladattavan liittymän puhelinnumero. Myyjä lataa liittymäsi ja lataus on heti käytettävissä.

Lataussetelillä

Lataussetelillä lataat prepaid -liittymääsi lisää puheaikaa silloin, kun sinulla ei ole pääsyä muihin latauskanaviin, esimerkiksi matkustaessasi. Seteleitä on 10 €, 20 € ja 30 € arvoisia. Dataprepaid-liittymään on omat datalataussetelit. Lataussetelin voit antaa myös lahjaksi. Voit ostaa latausseteleitä R-kioskeilta, Postin myymälöistä ja DNA Kaupoista.

Otto-automaateilla

Otto-automaateilla voit ladata liittymääsi puheaikaa kätevästi samalla kun nostat käteistä rahaa maksukortillasi. Huom. Otto-latausta ei voi tehdä Dataprepaid-liittymiin.