Blogit

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Paras keino taata laadukas asiakaskokemus on moderni, tekoälyäkin hyödyntävä contact center. Se tekee asiakkaiden palvelusta sujuvaa ja tehokasta. DNA:n asiantuntijoiden avulla monikanavaisesta asiakaspalveluratkaisusta saadaan muokattua juuri sinun yrityksesi tarpeisiin vastaava työkalu.

Toimiva, helposti tavoitettava ja tasalaatuinen asiakaspalvelu on kuin yrityksesi kruununjalokivi – ja loistava tapa erottautua kilpailijoistasi. Asiakkaidesi yksilölliset, muuttuvat tarpeet ja yhteydenottojen suuri määrä kuitenkin tekevät palvelusta vaativaa.  

Onneksi tarpeesi ratkaisee monikanavainen ja huippumoderni DNA Contact Center -asiakaspalvelujärjestelmä. Se kerää tiedot helposti yhteen ja tehostaa palvelua – ja mikä tärkeintä – takaa aina laadukkaan asiakaskokemuksen. Järjestelmän takana on maailman johtava, joustava ja tietoturvallinen Genesys-pilvipalvelu.  

Tuo kaikki asiakaspalvelukanavasi yhden järjestelmän alle

Kun asiakkaasi lähestyvät yritystäsi eri kanavia pitkin – puhelimella, sähköpostilla, tekstiviestillä, WhatsAppilla, sosiaalisessa mediassa tai chatissä – yhteydenottojen käsittelyn ja palvelemisen pitää toimia yhtä laadukkaasti kanavasta riippumatta. Siksi ylivertainen ratkaisu on hyödyntää monikanavaista asiakaspalvelujärjestelmää, johon yhteydenotot ohjautuvat. Siten pystyt myös vastaamaan asiakaskäyttäytymisen muutoksiin.  

Monikanavainen asiakaspalveluratkaisu mahdollistaa integraatiot eri järjestelmien välillä. Voit yhdistää asiakaspalveluusi melkeinpä minkä tahansa muun järjestelmän, kuten CRM:n tai kiinteistöhuoltojärjestelmän. Asiakkaiden sähköinen tunnistaminen vauhdittaa asiakaspalvelua.  

Valjasta kaikki palvelun ominaisuudet käyttöön – DNA:n asiantuntijat ovat apunasi

DNA Contact Center -asiakaspalvelujärjestelmää on mahdollista muokata yrityksesi tarpeiden mukaisesti. DNA:n asiantuntijat auttavat sinua tarpeiden tunnistamisessa ja palvelun räätälöinnissä niin, että saat järjestelmästä parhaan mahdollisen tuen asiakaspalvelullesi. Kokemuksemme palvelusta on kattava, sillä käytämme sitä myös itse omassa asiakaspalvelussamme, joka on yksi Suomen suurimmista.

Olethan jo kuullut järjestelmän tekoälyominaisuuksista? Niihin kuuluvat esimerkiksi suomea puhuvat puhebotit, jotka sujuvoittavat asiakkaidesi palveluita ja pienentävät asiakaspoistumaa. Tekoäly jopa analysoi asiakkaan puhetta ja tunnetilaa. Samalla tekoäly helpottaa asiakaspalvelijoiden työskentelyä, antaa heille enemmän aikaa keskittyä asiakkaisiin ja parantaa työntekijäkokemusta.  

 

Haluatko sinäkin asiakaspalvelujärjestelmän, joka kattaa kaikki kanavat ja nostaa yrityksesi asiakaskokemuksen huippuunsa? Tutustu monikanavaiseen ja tekoälyvalmiiseen asiakaspalveluun!

 

Artikkeli päivitetty 19.4.2024. Alunperin artikkeli on julkaistu 3.7.2023.

Avainsanat:

Viestintä Asiakaskokemus Monikanavaisuus Tavoitettavuus

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.