Blogit

Hei, sulle on WiFi-puhelu! 5 syytä soittaa WiFin välityksellä

DNA:n 4G-verkko ulottuu jo miltei kaikkialle, muttei seuraa ulkomaille eikä aina pärjää paksuille kiviseinille, kellareille tai matalaenergiataloille. Muista silloin WiFi-puhelu – puhut sen yhtä edullisesti kuin kotimaasta soitetun puhelun, olet sitten missä päin maailmaa hyvänsä.

5 syytä soittaa WiFi-puhelu:

1. Kuuluvuus paranee, kun olet kännykkäverkon tavoittamattomissa.

WiFi-puhelut parantavat kuuluvuutta matkaviestinverkolle hankalissa kohteissa eikä sinun tarvitse perehtyä kuuluvuusalueisiin. Esimerkiksi radiosignaaleille haasteellisissa matalaenergiataloissa WiFi-puhelu kuuluu hyvin, vaikka matkaviestinverkon kuuluvuudessa olisikin haasteita. WiFi-puhelut toimivat siellä, missä on WiFi eli langaton lähiverkko. WiFi-verkkoja on kodin ja työpaikan lisäksi tyypillisesti julkisissa tiloissa kuten kauppakeskuksissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä lento- ja rautatieasemilla.

2. Säästä kuluja

WiFi-puhelujen hinnoittelu on erittäin edullista ja selkeää: ne veloitetaan aina Suomesta soitettuina puheluina – ulkomaillakin!

WiFi-puheluiden käyttö säästää puhelukustannuksia matkaillessa, kun matkat suuntautuvat EU:n ulkopuolelle ja puhelut soitetaan Suomeen. Ulkomailta suomalaiseen kännykkäliittymään soitettava WiFi-puhelu maksaa kotimaan normaalihintaisen puhelun verran – eli esim. DNA Rajaton-liittymillä pyöreän nollan.

Ulkomaisiin numeroihin soitetut puhelut veloitetaan Suomesta soitettuina ulkomaanpuheluina.

3. WiFi-puhelu on helppo

WiFi-puhelun soittaminen on todella helppoa. Riittää, että käytössäsi on jokin DNA:n uusista liittymistä ja uudehko puhelin. WiFi-puhelut vain asetuksista päälle, niin jatkossa kaikki puhelut kulkevat automaattisesti WiFi-verkossa silloin, kun puhelimesi on WiFi-verkossa.

4. Puhelujen teknisestä laadusta ei tarvitse olla huolissaan

Tekniseltä laadultaan DNA:n WiFi-puhelut vetävät vertoja jopa matkaviestinverkon puheluille. Rätinät ja pätkimiset voi unohtaa. DNA:n handset-liiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan toteaa DNA:n lehdistötiedotteessa näin:

"Olemme laite- ja verkkolaitevalmistajien kanssa kehittäneet WiFi-puheluiden laatua ja toimintavarmuutta merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Nyt niiden taso on niin korkealla, että on oikea aika tarjota niitä asiakkaille”.

5. WiFi-puhelut soivat omasta numerostasi

WiFi-puhelut toimivat tutulla puhelinnumerollasi eikä puhelujen soittaminen edellytä minkään sovelluksen ostamista ja lataamista sovelluskaupasta. Helppoa, edullista – ja soitat aina tutusta numerosta!

WiFi-puhelut toimivat uusimmissa liittymissä ja tarvitsevat myös puhelimen tuen – vanhimmilla luureilla tai liittymillä WiFi-puhelut eivät onnistu. Katso ajantasainen lista liittymistä ja laitteista tukisivuilta.

Avainsanat:

puhelimet teknologia Teknologiaa ja tekoälyä

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

4/2024 Artikkelien toimitus

Kyllä, sinua voidaan salakatsella läppärisi kamerasta – tarkista nämä 5 yleistä tietoturvaväitettä!

3/2024

Älä menetä rahojasi pankkitunnushuijauksessa – tunnistaudu mobiilivarmenteella

Blogi
2/2024 Mikko Valtonen

Näin lomailet huoletta - 10 vinkkiä huolettomaan ulkomaanreissuun

Blogi
1/2024 Jussi Tolvanen

Älylaitteet opettavat, mutta myös tuovat haasteita oppimiseen