Valitse luotettava kumppani taloyhtiöllesi

Säästöä taloyhtiölle ja asukkaille

Taloyhtiösopimus kannattaa aina. Sillä kaikki talon asukkaat saavat edullisen netin ja monipuoliset TV-palvelut.

Nopeudet joka kodin tarpeisiin

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa - monella laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa, etteivät leffat ja sarjat pätki. Nopeutta saa jopa gigaan asti.

Kumppani, jonka kanssa homma toimii

DNA on alan markkinajohtaja, jonka kanssa kaikki taloyhtiölaajakaistan hankintaan sekä palveluiden päivittäiseen käyttöön liittyvät asiat hoituvat mutkattomasti ja tietoturvallisesti.

DNA Netti on toimivin ja varmin valinta myös taloyhtiöille

DNA Taloyhtiölaajakaista tekee arjesta helpompaa ja tuo tuntuvia säästöjä koko taloyhtiölle. Netti- ja TV-asioista huolehtii erillinen taloyhtiöpalvelu sekä paikallinen, sinulle nimetty yhteyshenkilö. Saat tarjoukset nopeasti ja voit luottaa, että kaikki aikataulut, toimitukset ja muut sovitut asiat pitävät varmasti. Taloyhtiösi asukkaat asioivat suoraan DNA:n nopean ja mutkattoman asiakaspalvelun kanssa.

DNA huolehtii kytkennästä ja tiedottamisesta, joten netin käyttöönotto käy helposti, ilman mitään toimenpiteitä isännöitsijältä tai asukkailta. Tarvittaessa taloyhtiölle voidaan järjestää lisäksi maksuton asukasilta, jossa opastetaan palveluiden käyttöönotossa ja valitaan sopivimmat palvelut kullekin asukkaalle. Meiltä saa myös maksuttoman taloyhtiön sisäverkon tarkistuksen, jotta netin kytkentä ja käyttöönotto sujuu mutkattomasti.

Nopea ja toimintavarma netti mahdollistaa uusimpien teknisten ratkaisujen sujuvan käyttöönoton. DNA tarjoaa taloyhtiöille monia arkea helpottavia palveluita kuten sähköiseen asukasviestintään kehitetyn Kodinportti-palvelun sekä TOSIBOX® -teknologian taloyhtiön tietoturvan hallintaan.

Kuva

Pyydä tarjous ja tee taloyhtiösi nettiasioista mutkatonta ja toimivaa

Täytä lomake ja me laadimme sinulle taloyhtiökohtaisen yksilöllisen tarjouksen.

Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä viesti, niin palataan asiaan sinulle sopivana ajankohtana.

Jätä yhteydenottopyyntö

Voita Tesla käyttöösi viikoksi

Pyydä tarjous edustamallesi taloyhtiölle ja olet mukana arvonnassa.

Tesla viikoksi -arvonnan säännöt

Osallistumisaika 20.8.2018 – 22.4.2019. Arvonnan järjestää DNA Oyj. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat isännöitsijänä toimivat henkilöt, jotka tekevät tarjouspyynnön DNA Taloyhtiölaajakaista-palvelusta 20.8.2018 – 22.4.2019 välisenä aikana osoitteesta www.dna.fi/valinnanvapaus tai DNA:n kiinteistömyyjältä. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon sekä voittajan julkistamiseen. Palkintoina arvotaan neljä (4) yhden (1) viikon eli 7 päivän käyttöoikeutta Tesla Model S 75D henkilöautoon 29.4. – 2.6.2019 välisenä aikana. Käyttöoikeuden voittanut ja autoa kuljettava henkilö/henkilöt sitoutuvat esittämään vähintään B-ajokortin auton luovutuksen yhteydessä. Tesla on voittajalla käytössä yhden viikon ajan ja palkinto sisältää ajoa 750 km/vk. Yhden käyttöviikon eli palkinnon arvo on 967,50 €.

Auton nouto- ja palautuspaikkana sovitaan voittajan kanssa.

Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana. DNA Oyj vastaa arpajaisverosta.

Arvonta suoritetaan viimeistään 24.4.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Katso tietosuojasisältö osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.

DNA on taloyhtiösi kumppani

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. DNA:n kanssa taloyhtiön laajakaista- ja TV-palvelut pysyvät kunnossa nyt ja aina.

Palvelua paikallisesti

Ota yhteyttä. Taloyhtiölaajakaista-asioissa asiantuntijamme palvelevat kautta Suomen.