Valitse luotettava kumppani taloyhtiöllesi

Kumppani, jonka kanssa homma toimii

Taloyhtiöpalvelu ja paikallinen yhteyshenkilö huolehtivat taloyhtiön TV- ja nettipalveluista. DNA:lla on tutkitusti nopea ja mutkaton asiakaspalvelu ja asiantuntevat huoltopalvelut.

Fiksu sijoitus tulevaisuuteen

Taloyhtiösopimuksella netti ja monipuoliset TV-palvelut, jopa puolet normaalihintoja edullisemmin. DNA varmistaa, että taloyhtiön verkkonopeudet ja tietoturvallisuus kehittyvät tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Nopeudet joka kodin tarpeisiin

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa - monella laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa, etteivät leffat ja sarjat pätki. Tarpeen mukaan nopeutta jopa gigaan asti.

DNA on taloyhtiön luotettava kumppani

DNA Netti taloyhtiöille tuo huippunopean netin ja tuntuvat säästöt isännöimäsi taloyhtiön asukkaille. Samalla se helpottaa mukavasti myös sinun arkeasi. Nettiasiat hoituvat jatkossa oman paikallisen yhteyshenkilön sekä DNA:n oman taloyhtiöpalvelun kanssa. Tarjoukset tulevat nopeasti ja voit luottaa, että kaikki aikataulut, toimitukset ja muut sovitut asiat pitävät varmasti.

DNA Nettiin on helppo vaihtaa

DNA huolehtii kytkennästä ja tiedottamisesta, joten netin käyttöönotto käy helposti ilman mitään toimenpiteitä isännöitsijältä tai asukkailta. Tarvittaessa taloyhtiössä voidaan järjestää maksuton asukasilta, jossa opastetaan palveluiden käyttöönotossa ja valitaan sopivimmat palvelut kullekin asukkaalle. Asukkaiden omat lisänopeuksiin ja muihin palveluihin liittyvät tilaukset sekä huoltoa koskevat asiat hoituvat suoraan DNA:n nopean ja mutkattoman asiakaspalvelun kautta.

Valmiina uusimpaan teknologiaan

Nopea ja toimintavarma DNA Netti taloyhtiöille mahdollistaa uusimpien teknisten ratkaisujen sujuvan käyttöönoton. DNA tarjoaa taloyhtiöille monia arkea helpottavia palveluita kuten sähköiseen asukasviestintään kehitetyn Kodinportti-palvelun sekä TOSIBOX® -teknologian taloyhtiön tietoturvan hallintaan. Netin huippunopeudet ja uusimpien teknisten ratkaisujen täydellinen toimivuus voidaan vielä varmistaa maksuttomalla sisäverkon kuntotarkistuksella.

DNA är husbolagets pålitliga partner

DNA Netti för husbolag ger ett supersnabbt nät och kännbara besparingar för dem som bor i husbolaget du är disponent för. Samtidigt underlättar det bekvämt även din vardag. Nätärendena sköts i fortsättningen med en egen lokal kontaktperson samt med DNA:s egen husbolagstjänst. Offerterna kommer snabbt och du kan lita på att alla tidsscheman, leveranser och övriga saker som avtalats håller sträck.

Begär en offert på smidiga och välfungerande DNA Netti för husbolag.  

Isännöitsijöiden uutiskirje

Lue helmikuun 2019 uutiskirje tästä

Lue marraskuun 2018 uutiskirje tästä

Tilaa uutiskirje

Pyydä tarjous ja tee taloyhtiösi nettiasioista mutkatonta ja toimivaa

Täytä lomake ja me laadimme sinulle taloyhtiökohtaisen yksilöllisen tarjouksen.

Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä viesti, niin palataan asiaan sinulle sopivana ajankohtana.

Jätä yhteydenottopyyntö

Voita Tesla käyttöösi viikoksi

Pyydä tarjous edustamallesi taloyhtiölle ja olet mukana arvonnassa.

Tesla viikoksi -arvonnan säännöt

Osallistumisaika 20.8.2018 – 22.4.2019. Arvonnan järjestää DNA Oyj. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat isännöitsijänä toimivat henkilöt, jotka tekevät tarjouspyynnön DNA Taloyhtiölaajakaista-palvelusta 20.8.2018 – 22.4.2019 välisenä aikana osoitteesta www.dna.fi/valinnanvapaus tai DNA:n kiinteistömyyjältä. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon sekä voittajan julkistamiseen. Palkintoina arvotaan neljä (4) yhden (1) viikon eli 7 päivän käyttöoikeutta Tesla Model S 75D henkilöautoon 29.4. – 2.6.2019 välisenä aikana. Käyttöoikeuden voittanut ja autoa kuljettava henkilö/henkilöt sitoutuvat esittämään vähintään B-ajokortin auton luovutuksen yhteydessä. Tesla on voittajalla käytössä yhden viikon ajan ja palkinto sisältää ajoa 750 km/vk. Yhden käyttöviikon eli palkinnon arvo on 967,50 €.

Auton nouto- ja palautuspaikkana sovitaan voittajan kanssa.

Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana. DNA Oyj vastaa arpajaisverosta.

Arvonta suoritetaan viimeistään 24.4.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Katso tietosuojasisältö osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.

DNA on taloyhtiösi kumppani

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. DNA:n kanssa taloyhtiön laajakaista- ja TV-palvelut pysyvät kunnossa nyt ja aina.

DNA Taloyhtiöpalvelu

DNA Taloyhtiöpalvelu on aina valmiina! Kuinka voimme auttaa?

DNA Taloyhtiöpalvelu isännöitsijälle

Taloyhtiöpalvelu on isännöitsijän apuna heti, kun taloyhtiöön on päätetty hankkia DNA Netti ja TV-palvelut. Ennen palveluiden käyttöönottoa Taloyhtiöpalvelu tekee ennakkotestauksen ja varmistaa, että kaikki sovitut asiat varmasti toimivat ja laskutus ja osoitetiedot ovat oikein. Lisäksi varmistetaan palveluiden kytkentäajat. Taloyhtiöpalvelu toimittaa asukkaille tervetulokirjeen ja palveluiden käyttöönotossa tarvittavat ohjeet. Voit tilata ohjeet Taloyhtiöpalvelusta myös kytkennän jälkeen muuttaville asukkaille.

Pika-apua laskutus- ja muutosasioissa
Palveluiden kytkennän jälkeen voit olla yhteydessä Taloyhtiöpalveluun laskutukseen sekä palveluihin liittyvissä muutoksissa ja kaikissa tilaukseen liittyvissä asioissa. Lisäksi autamme palveluihin liittyvissä asukastiedotuksessa. Voit luottaa siihen, että Taloyhtiöpalvelu tarjoaa yksilöllistä ja nopeaa apua kaikissa DNA Netti -ja TV-palveluihin liittyvissä asioissa.

DNA:n huoltopalvelu
Vika- ja huoltotilanteissa isännöitsijää, taloyhtiötä ja asukkaita palvelee DNA:n asiakaspalvelu puh. 044 144 044.

Taloyhtiöpalvelun yhteystiedot 
DNA Taloyhtiöpalvelu puh. 044 044 7240. Palveluajat ma-pe klo 8-16.

Jätä yhteydenottopyyntö

Valitse sinulle sopivin laskutusvaihtoehto
DNA-laskun voi vastaanottaa sähköpostiin, verkkolaskuna tai paperilaskuna. 
Vaihtamalla verkkolaskuun tai sähköpostilaskuun vastaanotat laskusi veloituksetta. Paperilaskusta luopuminen on myös ympäristöteko.

Tilaa verkkolaskutus tai muuta tietojasi

Heippa, heippalaput!

On aika parantaa asukasviestintää.

Palvelua paikallisesti

Ota yhteyttä. Asiantuntijamme palvelevat kautta Suomen.