Ylivoimainen valokuitu älyvoimaiseen kotiin

DNA Valokuitu Plus tuo jopa gigan nopeudet sadoille tuhansille tavallisille kotitalouksille. Verkon ansiosta saat toimintavarman ja nopean netin kerralla koko huoneistoon.

Tutustu

DNA Valokuitu Plus -liittymät taloyhtiöönne?

Haluatko lisätietoa uuden Valokuitu Plus -verkosta? Lähetä yhteydenottopyyntö ja otamme sinuun yhteyttä.

Referenssit

VVO

Suomen suurin vuokra-asuntoyhtiö valitsi DNA:n taloyhtiölaajakaistan ja TV-palvelujen toimittajaksi. Vuodesta 2015 alkaen DNA on tarjonnut tv- ja taloyhtiöpalvelut yli 25 000 VVO-kotiin, jotka sijaitsevat kymmenellä eri paikkakunnalla.

DNA toimittaa kaikkiin asuntoihin netin 10 Mbit/s perusnopeudella. VVO:n asukkaat voivat kasvattaa netin perusnopeutta, tilata TV-kanavapaketteja sekä muita lisäpalveluita.

VAV Asunnot Oy

DNA toimittaa laajakaista- ja TV-palvelut VAV Asunnot Oy:n asukkaille. Sopimus kattaa tällä hetkellä yli 200 kiinteistöä, joissa on kaikkiaan yli 10 000 asuntoa. Ja lisää on rakenteilla.

Laajakaista- ja TV-palveluiden asennukset aloitettiin loppuvuodesta 2015. Työn valmistuttua, jokaisessa VAV:n asunnossa on käytettävissä 10 Mbit/s nettiyhteys. Asukas voi erikseen ja asuntokohtaisesti nostaa laajakaistan nopeutta aina 350 megaan asti ja tilata monipuoliset TV-palvelut DNA:lta.

Oulun Sivakka-yhtymä Oy

Sivakka-yhtymä omistaa noin 7 000 vuokra-asuntoa eri puolilla Oulua. Vuonna 2010 Sivakka teki sopimuksen DNA:n kanssa ja toimittaa nyt kaikkiin Sivakan asuntoihin maksuttoman 10 megan DNA Taloyhtiölaajakaistan. Rekisteröidyttyään DNA Taloyhtiölaajakaistan asiakkaiksi, asukkailla on myös mahdollisuus ottaa käyttöönsä DNA:n televisiotarjonta sekä nostaa laajakaistansa nopeutta.

– Käyttöönottoprojekti saatiin menestyksekkäästi  hoidettua ja DNA:n taloyhtiölaajakaistan käyttö on ollut asukkaille helppoa. Kokonaisuus toimii, kertoo Teija Mäenpää Sivakka-konsernista.

Vason asumisoikeusasunnoissa DNA palvelut

Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy eli Vaso omistaa, ylläpitää ja hallinnoi asumisoikeusasuntoja Turun seutukunnalla. Asuntoja on 2564 kpl. Vason asukkailla on käytössään DNA:n kaapelitelevisio- ja taloyhtiölaajakaistapalvelut. Huoneistokohtainen perusnopeus on 50 Mbit/s. Palvelu on toteutettu kaapelimodeemitekniikalla. Uusissa kohteissa käytetään Ethernet-tekniikkaa.

Lisänopeuksilla lisäarvoa Kuopion Niiralan Kulman koteihin

Kodeissa on jo aivan tavallista, että käytössä on samanaikaisesti useita verkkoon liitettyjä laitteita. Tarjolla olevat palvelut tarvitsevat yhä enemmän kaistaa toimiakseen miellyttävästi ja laadukkaasti. Lisänopeus antaa mahdollisuuden lisätä käyttöä mukavuuden kärsimättä.

Niiralan Kulman huoneistoihin toimitetaan DNA Taloyhtiölaajakaista maksuttomana kahden megan perusnopeudella, jonka voi halutessaan nostaa kymmeneen tai jopa sataan megaan, oman käyttötarpeen mukaan. Lisänopeudet laskutetaan aina huoneistokohtaisesti.

Nopean verkkoyhteyden merkitys korostuu kodeissa,kun tekninen kehitys on tuonut käyttöömme yhä enemmän laitteita: tietokoneet, tabletit, pelikonsolit, älypuhelimet, jopa televisiot ovat kodeissa ahkerassa nettikäytössä. Nettiyhteydeltä vaaditaankin nykyään huomattavasti suurempaa tehoa kuin vielä jokunen vuosi sitten.

Huoneistokohtaisen lisänopeuden tilaaminen hoituu helposti: rekisteröityessä DNA Taloyhtiölaajakaista-asiakkaaksi, voi tilata samalla lisänopeutta.

– Jo yli puolet DNA:n verkkoon kytketyistä Niiralan Kulman kodeista on ottanut DNA:n taloyhtiölaajakaistan käyttöön, ja käyttäjien määrä kasvaa edelleen hyvää vauhtia", kertoo myyntipäällikkö Rauli Lundgren DNA:lta.

– Myös lisänopeuksia on koteihin tilattu paljon. Niiralan Kulman asukkaat hyödyntävät nettiä siis ahkerasti.

Lundgren neuvoo, että lisänopeus kannattaa valita sen mukaisesti, kuinka tehokkaasti ja millaisia nettipalveluita perheessä käytetään ja onko kotona useitakin laitteita, jotka ovat yhteydessä nettiin samanaikaisesti.

– Esimerkiksi videoiden katselu on huomattavasti mukavampaa, kun käytössä on riittävän paljon kaistaa. Kuva on laadukas eikä katselu töki.