DNA Taloyhtiöpalvelu

DNA Taloyhtiöpalvelu on isännöitsijän luotettava kumppani

DNA:n kanssa taloyhtiösi netti- ja TV-asiat tulevat kerralla kuntoon. Meiltä saat käyttöösi erityisesti isännöitsijän avuksi osaavan Taloyhtiöpalvelun, joka tarjoaa yksilöllistä ja nopeaa apua kaikissa taloyhtiön DNA:n netti -ja kaapeli-TV-palveluita koskevissa asioissa. Taloyhtiöpalvelu ja paikallinen, alueesi tunteva kiinteistötuotemyynnin yhteyshenkilö varmistavat, että kaikki tilatut palvelut toimivat mutkattomasti nyt ja tulevaisuudessa.

Taloyhtiöpalvelu tekee palveluiden liittymisestä ja käyttöönotosta helppoa. Ennen palveluiden käyttöönottoa tehdään tarvittaessa ennakkotestaus ja varmistetaan, että kaikki sovitut asiat varmasti toimivat ja laskutus sekä osoitetiedot ovat oikein. Lisäksi varmistetaan palveluiden kytkentäajat.

Soita meille

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi arkisin klo 8-16.

044 044 7240

Lähetä sähköpostia

Saat yhteyden DNA:n asiantuntijoihin myös sähköpostitse. 

taloyhtiopalvelu@dna.fi

Toivotko yhteydenottoa?

Asiantuntijamme ovat yhteydessä sinuun
 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Asukastiedotus ja käyttöönottopalvelut taloyhtiöiden asukkaille

Taloyhtiöpalvelu toimittaa asukkaille tervetulokirjeen ja palveluiden käyttöönotossa tarvittavat ohjeet ja neuvot. Voit tilata ohjeet Taloyhtiöpalvelusta myös kytkennän jälkeen muuttaville asukkaille.

Tehokas ja toimintavarma DNA Netti ja kaapeli-tv parantavat asumismukavuutta ja mahdollistaa myös taloteknisten ratkaisujen käyttöönoton. Taloyhtiösopimuksella asukkaat saavat monipuoliset TV-palvelut ja nopean netin, reilusti normaalihintoja edullisemmin.

Tarvitsetko apua ja neuvoja laskutus- ja muutosasioissa?

Palveluiden kytkennän jälkeen voit olla yhteydessä Taloyhtiöpalveluun laskutukseen sekä palveluihin liittyvissä muutoksissa ja kaikissa tilaukseen liittyvissä asioissa.

Valitse sopivin laskutusvaihtoehto

DNA-laskun voi vastaanottaa sähköpostiin, verkkolaskuna tai paperilaskuna (paperilaskun hinta 1,90 €/kpl). Vaihtamalla verkkolaskuun tai sähköpostilaskuun vastaanotat laskusi veloituksetta. Paperilaskusta luopuminen on myös ympäristöteko.

Tilaa verkkolaskutus tai muuta tietojasi

Taloyhtiöpalvelun yhteystiedot 

Meidät tavoittaa puhelimella, sähköpostilla ja yhteydenottolomakkeella.
DNA Taloyhtiöpalvelu puh. 044 044 7240. Palveluajat ma-pe klo 8-16.

Sähköposti: taloyhtiopalvelu@dna.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

DNA:n huoltopalvelu auttaa vikatilanteissa

Vika- ja huoltotilanteissa isännöitsijää, taloyhtiötä ja asukkaita palvelee DNA:n asiakaspalvelu puh. 044 144 044.