DNA Netti taloyhtiöille – mutkatonta palvelua ja nopeat yhteydet joka kotiin

Pyydä tarjous DNA Netistä taloyhtiöille.

Eikö olisikin mukavaa, kun nopean ja luotettavan netin saisi jopa puolet nykyistä edullisemmin? Se on mahdollista, kun pyydät tarjouksen DNA Netistä taloyhtiöille. Vaikka netti on taloyhtiösopimuksella tavallista edullisempi, se on silti sama nopea ja laadukas DNA Netti. Sen hankkimista kaikkien asukkaiden on helppo kannattaa!

 

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö

Voita taloyhtiölle pihasuunnitelma!

Jätä tarjouspyyntö taloyhtiön laajakaistasta 31.5.2021 mennessä ja osallistut 1000 euron arvoisen pihasuunnitelman arvontaan.
Palkintoon sisältyy pihan kunnostus- ja ylläpitotoimien kartoitus sekä pihasuunnitelman suunnittelu ja luonnos.

Voita taloyhtiölle pihasuunnitelma!
Kun jätät tarjouspyynnön taloyhtiölaajakaistasta 31.5.2021 mennessä ja osallistut 1000 euron arvoisen pihasuunnitelman arvontaan.
Palkintoon sisältyy pihan kunnostusja ylläpitotoimien kartoitus ja suunnittelu sekä pihasuunnitelman luonnos.

Arvonnan tai kilpailun järjestää DNA Welho Oy (DNA), PL 10, 01044 DNA, Y-tunnus 3001205-3.
Osallistumisen ehdot: Osallistumisaika 15.1.-31.5.2021. Arvonnan järjestää DNA. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat isännöitsijänä tai taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimivat henkilöt, jotka tekevät tarjouspyynnön DNA:n taloyhtiölaajakaista (DNA Netti taloyhtiöille) -palvelusta 15.1.-31.5.2021 välisenä aikana osoitteesta
www.dna.fi/vaikuta tai DNA:n kiinteistömyyjältä. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä. Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon sekä voittajan julkistamiseen. Palkintoina arvotaan voittajan taloyhtiön pihasuunnitelma, joka sisältää kartoituksen
pihan toiminnoista, mm autopaikka, leikkialue, roskakatos, kulkureitit ja alueiden istutukset. Palkintoon sisältyy pihan kunnostus- ja ylläpitotoimien kartoitus ja suunnittelu sekä pihasuunnitelman luonnos. Palkinnon arvo on 1000 € (sis. alv 24 %). Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana. DNA vastaa arpajaisverosta. Arvonta suoritetaan viimeistään 15.6.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Katso tietosuojasisältö osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.

DNA Netti taloyhtiöille on

Edullinen

Vaikka DNA Netti taloyhtiösopimuksella on jopa puolet edullisempi, se on silti sama nopea ja laadukas DNA Netti.

Nopea

Tehokas ja toimintavarma DNA Netti mahdollistaa joka kotiin jopa gigan nopeudet. Kun perusnopeus on toimitettu, asukkaat voivat itse tilata haluamiaan lisänopeuksia.

B C A

Helppo

Huolehdimme, että sinulla on käytössäsi aina paras yhteys ja saat sen helposti käyttöösi Se on niin helppoa, että myönnämme sille DNA Helppoustakuun. Ota käyttöön kerran, viihdy aina.

Mutkaton

Taloyhtiön netissä liittymän perusnopeus liitetään kätevästi suoraan vastikkeeseen.

Huippunopea netti ja tuntuvia säästöjä koko taloyhtiölle

Taloyhtiön netti sisältää aina vastikkeeseen kuuluvan perusnopeuden. Asukkaiden on helppo nostaa omaan kotiinsa tulevan netin nopeutta, valitsemalla itselleen vauhdikkaamman liittymävaihtoehdon. Nopeutta on saatavilla aina täyteen gigaan eli 1000M asti. DNA Netilllä kaikki asukkaiden aiemmin hankkimat nettipalvelut toimivat kuten ennenkin tai jopa entistä paremmin. DNA Netin kytkeminen avaa kotiin myös monipuolisen kaapeli-tv-kanavien tarjonnan. Lisäksi asukkaat saavat käyttöönsä asiakasedut.

Taloyhtiösopimuksen ansiosta kuukausihinnat ovat jopa puolet normaalihintoja edullisempia. Esim. DNA Netti 100M alkaen vain 9,90 €/kk.

Näin homma toimii:

Hankintapäätöksen jälkeen:

  1. DNA huolehtii kytkennästä ja asukkaiden tiedottamisesta.
  2. Yhtiölle on mahdollista järjestää asukasilta, jossa opastetaan palveluiden valinnassa ja käyttöönotossa.
  3. Asukkaat tilaavat omat lisänopeudet ja muut palvelut suoraan DNA:n asiakaspalvelusta.
  4. Kaikki muiden operaattoreiden palvelut toimivat kuten ennenkin tai entistä paremmin.
  5. Netin täydellinen toimivuus voidaan vielä varmistaa maksuttomalla sisäverkon kuntotarkistuksella.

Näin DNA Netti tulee taloon

Talossa on jo DNA:n kaapeli-tv

DNA:n Valokuitu Plus-verkko tulee taloon.

Jos taloyhtiöillä on jo DNA kaapeli-tv-sopimus, taloyhtiön netin hankintaan riittää pelkkä sopimuksen päivitys.

Talojakamo

Valokuitu kytkekään talojakamoon.

Netti jaetaan antenniverkon tai ethernet- tai kuitukaapeloinnin kautta huoneistoihin.

Kotijakamo

Netti jaetaan kotijakamon kautta asunnon huoneiden nettipistorasioihin.

Nettipistorasia

Huoneiston nettipistorasiasta netti jaetaan eri laitteille Wifi-modeemilla tai kytkinkaapin kautta asunnon muihin huoneisiin.

Taloon on mahdollista saada DNA Netti ja kaapeli-tv

Taloyhtiö liitetään DNA Valokuitu Plus -verkkoon. Samalla talo liittyy kaapeli-tv -verkkoon.

Ennen liittymistä kannattaa selvittää kiinteistön sisäverkon kunto ja uusia se tarvittaessa.

Talojakamo

Valokuitu kytkekään talojakamoon.

Netti jaetaan antenniverkon tai ethernet- tai kuitukaapeloinnin kautta huoneistoihin.

Kotijakamo

Netti jaetaan kotijakamon kautta asunnon huoneiden nettipistorasioihin.

Antennipistorasia

Valokuitu kytketään talon huoneistojakamoon.

Netti jaetaan antenniverkon tai ethernet- tai kuitukaapeloinnin kautta huoneistoihin.

Onko taloyhtiösi jo liittymistä vaille valmis?

Onneksi olkoon, asut DNA:n kaapelitelevisioverkon alueella! Ota kaapeli-tv -palvelut käyttöösi tekemällä kanavahaku eli viritä Cable Ready HD-merkitty televisiosi tai digiboksisi. Ohjeet löydät laitteesi käyttöohjeesta.

Taloyhtiössäsi voi jo olla käytössä DNA Netti taloyhtiösopimuksella, tarkista täältä antamalla kotiosoitteesi. Jos taloyhtiölläsi ei vielä ole sopimusta, teillä on täysi valmius huippunopeaan nettiin ilman mitään kaivuutöitä tai teknisiä muutoksia. Lue lisää: dna.fi/taloyhtiöt

Onneksi olkoon, asut DNA:n kaapelitelevisioverkon alueella! Ota kaapeli-tv -palvelut käyttöösi tekemällä kanavahaku eli viritä Cable Ready HD-merkitty televisiosi tai digiboksisi. Ohjeet löydät laitteesi käyttöohjeesta.

Näyttää siltä, että taloyhtiössäsi ei vielä ole DNA Nettiä taloyhtiösopimuksella. Taloyhtiössäsi on täysi valmius huippunopeaan nettiin ilman mitään kaivuutöitä tai teknisiä muutoksia. Lue lisää: dna.fi/taloyhtiöt

Valitettavasti asut DNA:n kaapelitelevisioverkon ulottumattomissa, ainakin toistaiseksi.

DNA Taloyhtiömyynnin yhteystiedot

Myyjämme palvelevat sinua ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin valitaan yhdessä taloyhtiöösi sopivimmat palvelut.

DNA Taloyhtiöpalvelu

Taloyhtiöpalvelu on apunasi heti, kun taloyhtiöön on päätetty hankkia DNA Netti ja TV-palvelut.

Valmiina uusimpaan teknologiaan

Nopea ja toimintavarma DNA Netti taloyhtiöille mahdollistaa uusimpien teknisten ratkaisujen sujuvan käyttöönoton. DNA tarjoaa taloyhtiöille arkea helpottavia palveluita kuten sähköiseen asukasviestintään kehitetyn Kodinportti-palvelun sekä TOSIBOX® -teknologian taloyhtiön tietoturvan hallintaan. Netin käyttöönottoa helpottaa Käyttöönottopalvelu ja Nettipulssin tekoäly säätää automaattisesti modeemin ja WiFin asetuksia.

DNA:n kaapeli-TV on taloyhtiöille suunniteltu kiinteä kaapelitelevisioliittymä. DNA:n kaapeli-TV-liittymä kytketään kiinteistön talojakomoon, josta yhteys jaetaan sisäverkolla asuntoihin. DNA:n kaapeli-TV tuo jokaisen asukkaan ulottuville monipuolisen valikoiman TV-kanavia – myös teräväpiirrolla. Laajan ilmaiskanavatarjonnan lisäksi asukas voi valita kanavapaketit: urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia. 
Tutustu DNA:n kanavapaketteihin ja ohjelmakirjastoihin.

Netin huippunopeudet ja teknisten ratkaisujen toimivuus voidaan vielä varmistaa maksuttomalla sisäverkon kuntotarkistuksella.

TOSIBOX®

Turvaa talotekniikkasi helposti ja luotettavasti. TOSIBOX®-teknologia joustaa ja skaalautuu tarpeidesi mukaan.

Kodinportti-kosketustaulu

Kosketustaulu kokoaa taloyhtiön kaikki tärkeät tiedot yhteen paikkaan, jokaisen ulottuville.

DNA Käyttöönottopalvelu taloyhtiöille

Taloyhtiöpäättäjä: valitse taloyhtiösi asukkaille helpompi
alku – DNA Käyttöönottopalvelu.

DNA Käyttöönottopalvelulla taloyhtöille -palvelupaketilla varmistat, että asukkaat pääsevät nettiin heti kytkentäpäivänä ja saavat mutkattomasti käyttöönsä kaikki tilaamansa laitteet ja palvelut.


Pyydä tarjous DNA:n taloyhtiömyynniltä