Huippunopea netti ja tuntuvat
säästöt koko taloyhtiölle

Säästöä taloyhtiölle ja asukkaille

Taloyhtiösopimus kannattaa aina. Sillä kaikki talon asukkaat saavat edullisen netin ja monipuoliset TV-palvelut.

Nopeudet joka kodin tarpeisiin

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa - monella laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa, etteivät leffat ja sarjat pätki. Nopeutta saa jopa gigaan asti.

Kumppani, jonka kanssa homma toimii

DNA on alan markkinajohtaja, jonka kanssa kaikki taloyhtiölaajakaistan hankintaan sekä palveluiden päivittäiseen käyttöön liittyvät asiat hoituvat mutkattomasti ja tietoturvallisesti.

Edullinen ja toimiva vaihtoehto koko talon nettiliittymille

DNA Taloyhtiölaajakaista tuo nopean ja laadukkaan netin kaikille talon asukkaille jopa puolet normaalihintoja edullisemmin. Jokainen asunto saa automaattisesti mainion perusnopeudella toimivan netin, joka sisältyy vastikkeeseen. Asukkaat voivat kasvattaa asuntoonsa tulevaa perusnopeutta niin suureksi kuin tarvitsevat, aina täyteen gigaan eli 1000 megaan asti.

Nopea ja pätkimätön DNA Netti tekee viihtymisestä helppoa kaikille talon asukkaille. DNA Netti on tutkitusti nopein netti Netflixin katsomiseen ja leveä kaista mahdollistaa ohjelmien sujuvan katsomisen terävällä 4K-tarkkuudella.

Liittäminen DNA nettiin on helppoa ja nopeaa. Uudella netillä kaikki aiemminkin käytössä olleet nettipalvelut toimivat kuten ennenkin tai entistä paremmin. 

DNA Netti mahdollistaa talossasi uusimpien teknisten ratkaisujen sujuvan käyttöönoton. DNA tarjoaa taloyhtiöille myös arkea helpottavia palveluita kuten sähköiseen asukasviestintään tarkoitetun Kodinportti-palvelun sekä TOSIBOX® -tekniikan, taloyhtiön tietoturvan hallintaan.

DNA Taloyhtiölaajakaistaan kytkeminen avaa kotiin myös DNA:n monipuolisen kaapeli-tv-kanavien tarjonnan. Lisäksi asukkaat saavat käyttöönsä DNA:n rahanarvoiset asiakasedut.

Kuva

Pyydä tarjous ja tee taloyhtiösi nettiasioista mutkatonta ja toimivaa

Täytä lomake ja me laadimme sinulle taloyhtiökohtaisen yksilöllisen tarjouksen.

Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä viesti, niin palataan asiaan sinulle sopivana ajankohtana.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lisää TV-kanavia, myös teräväpiirrolla

DNA Taloyhtiölaajakaista tuo koteihin myös kaikki DNA:n kaapeliverkon kanavat.

Tutustu tästä laajaan maksu-tv-kanavien valikoimaamme.

Urheilua, ensi-iltaelokuvia, suosikkisarjoja, lastenohjelmia

DNA:n kaapeli-TV tuo jokaisen asukkaan ulottuville monipuolisen valikoiman TV-kanavia – myös teräväpiirrolla. Laajan ilmaiskanavatarjonnan lisäksi asukas voi valita kanavapaketit: urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.
 

Tutustu DNA:n kanavapaketteihin täällä.

Kanavapaketit ja HD-kuva myös taloyhtiöantennilla

Saat kanavapaketit ja teräväpiirtokanavat myös antenniin. Teräväpiirtolähetyksiä varten taloyhtiönne tarvitsee VHF-antennin, jolla voit katsella DNA:n antenniverkon tarjoamia TV-ohjelmia teräväpiirtokuvalla. VHF-antennilla näet ilmaiset Ylen HD-kanavat sekä paljon uusia maksullisia kanavia, urheilua, uusimmat leffat sekä suosikkisarjat teräväpiirrolla. Antennijärjestelmän päivityksen hinta riippuu taloyhtiön antenniverkosta.

Lue lisää taloyhtiöiden antenniasetuksesta täällä.

DNA:n kaapeli-TV on rakennuttajille ja taloyhtiöille suunniteltu kiinteä kaapelitelevisioliittymä. DNA:n kaapeli-TV-liittymä kytketään kiinteistön talojakomoon, josta tilaaja jakaa yhteyden sisäverkolla asuntoihin.

DNA on taloyhtiösi kumppani

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. DNA:n kanssa taloyhtiön laajakaista- ja TV-palvelut pysyvät kunnossa nyt ja aina.