Huippunopea netti ja tuntuvat säästöt koko taloyhtiölle

Pyydä tarjous DNA Netistä taloyhtiöösi

Pyydä seuraavaan yhtiökokoukseenne tarjous edullisesta ja nopeasta taloyhtiön netistä. Me laitamme tarjouksen tulemaan. Kun tarjous on hyväksytty yhtiökokouksessa, kaikki asukkaat saavat oman huippunopean sekä edullisen netin. Vaikka netti on taloyhtiösopimuksella tavallista edullisempi, se on silti sama nopea ja laadukas DNA Netti. Sen hankkimista kaikkien asukkaiden on helppo kannattaa!

 

Lähetä tarjouspyyntö

Kumppani, jonka
kanssa homma toimii

Taloyhtiöpalvelu ja paikallinen yhteyshenkilö huolehtivat taloyhtiön TV- ja nettipalveluista. DNA:lla on tutkitusti nopea ja mutkaton asiakaspalvelu ja asiantuntevat huoltopalvelut.

Fiksu sijoitus
tulevaisuuteen

Taloyhtiösopimuksella netti ja monipuoliset TV-palvelut, jopa puolet normaalihintoja edullisemmin. DNA varmistaa, että taloyhtiön verkkonopeudet ja tietoturvallisuus kehittyvät tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Nopeudet joka
kodin tarpeisiin

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa - monella laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa, etteivät leffat ja sarjat pätki. Tarpeen mukaan nopeutta gigaan asti.

Huippunopea netti ja tuntuvia säästöjä koko taloyhtiölle

Taloyhtiön netti sisältää aina vastikkeeseen kuuluvan perusnopeuden. Asukkaiden on helppo nostaa omaan kotiinsa tulevan netin nopeutta, valitsemalla itselleen vauhdikkaamman liittymävaihtoehdon. Nopeutta on saatavilla aina täyteen gigaan eli 1000M asti. DNA Netilllä kaikki asukkaiden aiemmin hankkimat nettipalvelut toimivat kuten ennenkin tai jopa entistä paremmin. DNA Netin kytkeminen avaa kotiin myös monipuolisen kaapeli-tv-kanavien tarjonnan. Lisäksi asukkaat saavat käyttöönsä asiakasedut.

Taloyhtiösopimuksen ansiosta kuukausihinnat ovat jopa puolet normaalihintoja edullisempia. Esim. DNA Netti 100M alkaen vain 9,90 €/kk.

 

Valmiina uusimpaan teknologiaan

Nopea ja toimintavarma DNA Netti taloyhtiöille mahdollistaa uusimpien teknisten ratkaisujen sujuvan käyttöönoton. DNA tarjoaa taloyhtiöille monia arkea helpottavia palveluita kuten sähköiseen asukasviestintään kehitetyn Kodinportti-palvelun sekä TOSIBOX®-teknologian taloyhtiön tietoturvan hallintaan.

DNA Netti taloyhtiösopimuksella

DNA Netti taloyhtiösopimuksella tuo nopeat yhteydet jokaiseen kotiin. Katso miten helposti teidänkin taloyhtiönne asukkaat saavat jopa puolet edullisemman nettiyhteyden ja kaapeli-television.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä viesti, niin palataan asiaan sinulle sopivana ajankohtana.

Lisää TV-kanavia, myös teräväpiirrolla

DNA Netti taloyhtiöille tuo koteihin myös kaikki DNA:n kaapeliverkon kanavat.

Urheilua, ensi-iltaelokuvia, suosikkisarjoja, lastenohjelmia

DNA:n kaapeli-TV tuo jokaisen asukkaan ulottuville monipuolisen valikoiman TV-kanavia – myös teräväpiirrolla. Laajan ilmaiskanavatarjonnan lisäksi asukas voi valita kanavapaketit: urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.
 

Tutustu DNA:n kanavapaketteihin täällä.

Kanavapaketit ja HD-kuva myös taloyhtiöantennilla

Saat kanavapaketit ja teräväpiirtokanavat myös antenniin. Teräväpiirtolähetyksiä varten taloyhtiönne tarvitsee VHF-antennin, jolla voit katsella DNA:n antenniverkon tarjoamia TV-ohjelmia teräväpiirtokuvalla. VHF-antennilla näet ilmaiset Ylen HD-kanavat sekä paljon uusia maksullisia kanavia, urheilua, uusimmat leffat sekä suosikkisarjat teräväpiirrolla. Antennijärjestelmän päivityksen hinta riippuu taloyhtiön antenniverkosta.

Lue lisää taloyhtiöiden antenniasetuksesta täällä.

DNA:n kaapeli-TV on rakennuttajille ja taloyhtiöille suunniteltu kiinteä kaapelitelevisioliittymä. DNA:n kaapeli-TV-liittymä kytketään kiinteistön talojakomoon, josta tilaaja jakaa yhteyden sisäverkolla asuntoihin.

DNA on taloyhtiösi kumppani

DNA:n kanssa taloyhtiön laajakaista- ja TV-palvelut pysyvät kunnosa nyt ja aina.