Tärkeä ympäristöteko ja  potti Hope ry:n tueksi - kiitos DNA:n asiakkaat!

Halusimme joulun alla kiinnittää huomiota älylaitteiden kierrättämiseen ja siihen, kuinka pahasti vähävaraisuus estää digitaalista yhdenvertaisuutta. DNA Kauppoihin voi tuoda älylaitteita kierrätettäväksi koska vain, mutta joulunaluskampanjassamme jokainen kierrätettäväksi tuotu matkapuhelin - älypuhelin tai ei - kartutti Hope ry:lle tehtävää lahjoitusta 5 eurolla.

Reilun kahden viikon aikana DNA Kauppoihin saatiin kierrätettäväksi reilusti yli tuhat puhelinta.

Ilahduimme asiakkaidemme kierrätysaktiivisuudesta niin kovin, että päätimme tuplata hyväntekeväisyyspotin. Lahjoitamme tärkeälle ja pitkäaikaiselle kumppanillemme Hope ry:lle yhteensä 11 450 euroa.

Hope ry - helpompaa arkea vähävaraisille lapsiperheille 

Hope ry tekee arvokasta työtä vähävaraisten lapsiperheiden arjen helpottamiseksi läpi koko Suomen. Digitaalinen yhdenvertaisuus on DNA:n vastuullisuustyön yksi kulmakivi, mikä tarkoittaa sitä, että teemme voitavamme sen eteen, että mahdollisimman monella heistä, jotka haluavat mukaan digitaaliseen maailmaan, on siihen mahdollisuus.  

Säännölliset älylaitelahjoitukset kautta vuoden Hope ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille on meille yksi tärkeä keino digitaalisen yhdenvertaisuuden edistämiseen. Säännöllisen yhteistyön lisäksi halusimme tukea Hopen työtä tämän älylaitekierrätykseen perustuneen kampanjamme kautta.

Älylaitteen kierrätys on tärkeä ympäristöteko 

Laitekierrätys vähentää tehokkaasti kasvihuonekaasupäästöjä, sillä puhelimen osista kuten akuista ja näytöistä saadaan suoraan hyödynnettävien osien lisäksi talteen tärkeitä ja harvinaisia metalleja.  Tämän ajan älypuhelimessa on noin 0,034 grammaa kultaa, 16 grammaa kuparia ja 0,3 grammaa hopeaa, sekä tinaa ja jopa vähän platinaa. Älylaitekierrätys on siis ehdottomasti tärkeä ekoteko.

Tervetuloa kierrättämään DNA Kauppaan!

Tarpeettomiksi käyneiden älypuhelinten, tabien ja älykellojen kierrätys onnistuu kaikissa DNA Kaupoissa koska vain, myös erityisten kampanjoiden ulkopuolella. DNA:lla kierrättäminen on ehdottoman tietoturvallista, sillä kaikki kierrätettäväksi tulevat laitteet tyhjennetään aina kaikista tiedoista. Vanhan laitteen voi tuoda kierrätykseen myös siinä tapauksessa, että ei ole DNA:n asiakas tai vaikka ei aikoisi samalla ostaa mitään. Jos vanhan tilalle ostaa samalla korvaavan laitteen, niin DNA Kauppa maksaa kierrätykseen tulevasta puhelimesta, tabletista ja Applen älykelloista vaihtohyvityksen.

Katso tästä paljonko maksamme laitteestasi vaihtohyvitystä: dna.fi/vaihtohyvitys

Avainsanat:

hyväntekeväisyys digitalisaatio Vastuullisuutta ja huolenpitoa

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

1/2022 Artikkelien toimitus

10 vinkkiä, joilla puhelimen akku kestää pitempään

Suuri näyttö, nettiä ja sijaintia käyttävät sovellukset sekä 3D-grafiikkaa hyödyntävät pelit saattavat imeä akun tyhjäksi tunneissa
1/2022 Ville Halonen

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan” – työskentely DNA:lla on nyt vapaampaa kuin koskaan

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo 10 vuoden ajan, siis vuodesta 2012 lähtien.
1/2022 Artikkelien toimitus

Sovellus, joka kantaa esimerkiksi sarjat, leffat ja urheilun mukanaan – katso milloin ja missä haluat

1/2022 Artikkelien toimitus

Netti taloyhtiöön – mitä, miksi, miten?

Taloyhtiönetti nousee monessa taloyhtiössä kevään yhtiökokouksen puheenaiheeksi. Päätöksenteko vaatii tietoa. Miksi netti taloyhtiösopimuksella on hyvä asia, mitä se merkitsee ja miten se hankitaan?