Blogit

Fiksu Assa -hanke tuo pientyöskentelytilat Seinäjoen rautatieasemalle

Seinäjoella käynnistetty Fiksu Assa -kehityshanke haki ideakilpailulla uutta liiketoimintaa kaupungin ytimeen, tarkemmin sanottuna rautatieasemalle. Yksi kilpailussa pärjänneistä innovaatioista oli Seinäjoen asemahalliin pystytetty työskentelytila, jonka voi varata käyttöönsä netin kautta Flextila-palvelusta.

Modernien työvälineiden ja kattavan mobiiliverkon myötä monet tekevät nykyään töitä muualla, kuin kiinteässä työpisteessä toimistolla. Esimerkiksi junaa odotellessa voikin olla oikein otollinen hetki vastailla päivän aikana tulleisiin viesteihin tai soitella asiakkaille, jotka kaipaavat jonkin sortin huomiota.

Flextilasta varattava minineukkari sopii erinomaisesti väliaikaiseen työskentelyyn, puhelinpalavereihin tai vaikkapa kahden hengen kokouksiin.

Fiksu Assa -kilpailun tuomaristosta kerrotaan, että Seinäjoen asemaa käyttävät matkustajat ovat toivoneetkin alueelle rauhallista työtilaa. Maanantaina 9.5. asemalle avattu upouusi Flextila on Suomen ensimmäinen julkiselle paikalle pystytetty työtila, jonka käyttövuoron voi varata netistä.

Vetro Spacen moderni minineukkari hyödyntää Tolotechin älykästä kulkujärjestelmää. Työtilan varaaja saa Flextila-palvelusta sähköpostitse ovikoodin, joka toimii koko varausajan, joten esimerkiksi kahvinhakureissulle voi lähteä huoletta kesken työskentelyn.

Yhteiskäytössä olevat työ- ja kokoustilat, toimistohotellit tai trendikkäämmin ”hubit” ovat Suomessa nouseva trendi. Tulevaisuudessa Tolotechin väki uskoo, että vastaava ratkaisu voitaisiin ottaa käyttöön myös esimerkiksi muilla rautatieasemilla tai kauppakeskuksissa.

Flextila-palvelua on koekäytössä Seinäjoen rautatieasemalla syyskuun loppuun saakka ja Fiksu Assa -kilpailun voittaja valitaan joulukuussa 2016.

Tolotech Oy on vuonna 2001 perustettu tamperelainen kulunhallintaratkaisuja suunnitteleva, valmistava ja myyvä perheyritys. Ratkaisut soveltuvat kaikenkokoisten yritysten kulunhallintarpeisiin, ovat saumattomasti laajennettavissa ja hyödyntävät kattavasti moderneja etä- ja pilvipalveluita.

Avainsanat:

Liikkuva työ Mobiili Muuttuva työ

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.