Tolotech siirsi oven pilveen

Tamperelainen teknologiayritys Tolotech Oy toi esineiden internetin kulunhallintaan DNA Busineksen tiedonsiirtoliittymien avulla.

Nykyisin yhä useammat fyysiset tuotteet liittyvät osaksi yhteistä, salasanoin ja monin muin tavoin suojattavaa tietoverkkoa. 

”Ovi on oiva esimerkki käynnissä olevasta kehityksestä. Aloitimme tähän liittyvän kehitystyön jo 2000-luvun alussa, pitäen lähtökohtinamme tehokkuutta, turvallisuutta ja etähallittavuutta”, kertoo Tolotechin omistaja ja tuotekehityksestä vastaava Petteri Tolonen.

Perusideana on, että kulkua kiinteistössä voi hallinnoida etänä, ja että kulunhallinta on saumattomasti integroitavissa vaikkapa varausjärjestelmään.

Yhteistyö syntyi kiinnostuksesta

Petteri Tolonen kiittelee DNA:n yritysmyyntiyksikköä, joka hänen mukaansa oli alusta saakka innolla mukana kehittämässä toimintaa kohti yhteistä tavoitetta: Tolotechin asiakkaiden entistä sujuvampaa ja turvallisempaa kulunhallintaa.

”Asiakkaan puolesta tapahtuvan tiedonsiirtoliittymän valinnan ja käyttökuntoon saattamisen käyttöönotto oli iso askel.  Aiemmin oli toisinaan esiintynyt pulmia siinä, että asiakkaamme eivät tienneet, millainen tiedonsiirtoliittymä tähän yhteyteen kannattaa hankkia. Nyt meillä on DNA:n 3G-tiedonsiirtoliittymä valmiina kaikissa toimituksissamme”, Tolonen perustelee.

Avainsanat:

Referenssi Verkko Pilvipalvelut
 

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.