WhatsApp-opas ensikertalaisille

WhatsApp on kätevä ja maksuton pikaviestisovellus kaikenikäisille. WhatsAppilla pidät helposti yhteyttä ystäviin, kotoa pois muuttaneisiin lapsiin tai vaikka lapsenlapsiin. Viestien lähettäminen on kätevää, oli sitten kyse tekstistä, kuvasta, äänestä tai vaikka sijainnista. Tämän lisäksi voit myös perustaa viestiryhmiä sekä puhua videopuheluita.

WhatsAppilla meni hiljattain kahden miljardin käyttäjän raja rikki. On kuitenkin edelleen monia, joille kyseinen sovellus ei ole vielä tuttu. Jos olet yksi heistä, tässä on opas, joka kertoo miten WhatsApp toimii ja kuinka se otetaan käyttöön.

1. WhatsAppin lataus puhelimeen

Alun alkajaisiksi on sovellus ladattava älypuhelimeen, jossa on voimassaoleva datapaketti. Lataa tästä WhatsApp iOS:lle tai Androidille.

 

2. Käyttöönotto

Ladattuasi ja avattuasi WhatsAppin näppäile sovellukseen puhelinnumerosi. Sovellus vahvistaa puhelinnumeron lähettämällä siihen tekstiviestillä aktivointikoodin. Vahvistusviestin vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään.

3. Profiilin luonti

Seuraavaksi voit lisätä profiilikuvan sekä nimen tai nimimerkin, joiden perusteella muut WhatsApp-käyttäjät tunnistavat sinut.

4. Valmis viestittelyyn!

Yhteystiedoista löytyvät kaikki ne puhelimesi yhteystiedot, jotka ovat WhatsApp-käyttäjiä. Jos kukaan yhteystiedoistasi ei ole vielä ottanut WhatsAppia käyttöön, voit lähettää heille kutsun.

 

Tässä vielä 7 esimerkkiä WhatsAppin käyttötavoista:

1. Ryhmäkeskustelut

Ryhmäkeskusteluilla viestittelet helposti perheen yhteisistä asioista koko porukalle yhdellä viestillä. Ryhmäkeskustelun saa luotua näkymästä, jossa näkyy käyttäjän kaikki keskustelut valitsemalla vaihtoehdon "Uusi ryhmä". Tämän jälkeen voi laita yhteystiedoistaan henkilöt, jotka haluaa lisätä ryhmään. Luomisvaiheessa pääsee myös muokkaamaan ryhmälle oman kuvan. Ryhmäkuvan lisääminen on helppoa – sen voi valita puhelimen omista kuvista ja vaihtaa milloin vain halutessaan. Oman ryhmän asetuksia, kuten esimerkiksi kuvaa, voi muokata myös sen luomisen jälkeen napauttamalla ryhmän nimeä, mikä avaa asetukset.

Ryhmän perustaja on ensisijaisesti pääkäyttäjä (admin), joka voi lisätä tai poistaa henkilöitä ryhmistä. Pääkäyttäjä voi halutessaan oikeuden myös muille käyttäjille, jolloin samat mahdollisuudet tulevat ryhmän muille jäsenille. Jos haluat liittyä WhatsApp-ryhmään, laita siis jollekin sen jäsenistä viestiä, jotta sinut voidaan lisätä ryhmään.

2. Sijainnin jakaminen

Jos sovit ystäväsi kanssa tapaamisen lähipuistossa, voit lähettää suoraan sijaintisi sen sijaan, että yrittäisit kuvailla hänelle lähintä pensaikkoa. Sijaintinsa voi jakaa klikkaamalla keskustelujen tekstikentän vierestä löytyvää symbolia ja valitsemalla sijainnin jaon.

3. Kuvien ja videoiden lähettäminen

Yksittäisten kuvien ja -videoiden jakaminen onnistuu nopeasti viestillä. Kuvia ja videoita voi lähettää keskustelun tekstikentän vierestä löytyvästä kamerasymbolista, joka avaa puhelimen kameran. Kameranäkymästä voit myös avata alareunassa löytyvästä symbolista kuva- ja videokirjastosi, jos haluat lähettää ystävällesi aiemmin ikuistamasi otoksen tai videon. 

4. Ääniviestien lähettäminen

Ääniviestillä saat asiasi sanottua silloinkin, kun aika ei riitä näpyttelyyn. Ääniviestin voi nauhoittaa näppärästi painamalla viestin kirjoituskentän vierestä löytyvää mikrofonisymbolia. Alla olevasta kuvasta näet, mistä WhatsApp-keskustelussa onnistuu ääniviestin nauhoittaminen ja edellä mainittu kuvien sekä videoiden lähettäminen

5. WhatsApp-puhelun soittaminen

WhatsApp-puhelut toimivat myös silloin, kun puhelimessa ei ole kuuluvuutta – kunhan on puhelin on toimivan internetyhteyden kantaman päässä. Äänipuhelun saa soitettua aloittamalla normaalin WhatsApp-keskustelun haluamasi henkilön kanssa, mutta viestin lähettämisen sijaan tulee painaa keskustelun ylälaidasta löytyvää puhelimen luuria kuvaavaa symbolia.

6. Videopuhelut

WhatsAppilla onnistuvat myös videopuhelut. Tämä onnistuu lähes samasta paikasta kuin äänipuhelut eli WhatsApp-keskustelujen ylälaidasta. Videopuhelun aloittaakseen tulee napauttaa luurisymbolin sijaan sen vierestä löytyvää videosymbolia. Alla olevasta kuvasta näkee, mistä löydät symbolit sekä ääni- että videopuhelun soittamiseen WhatsAppilla. Videopuheluita voi myös soittaa yhdessä jopa kahdeksen hengen ryhmän kesken.

Huomioithan, että WhatsAppin video- ja äänipuhelut toimivat internetin välityksellä. Niistä ei siis koidu käyttäjälle lisämaksua, jos käytössä on rajaton nettliittymä. Lisämaksua ei myöskään tulee rajatulla netillä varustetussa liittymässä, kunhan nettiyhteyttä on vielä jäljellä.

7. WhatsAppin yksityisyys

Sovelluksen asetuksista löytyy Tili-valinnan takaa Tietosuoja-osio, jossa voi muokata oman WhatsAppinsa yksityisyysasetuksia. Täältä voit esimerkiksi määrittää, näkyykö paikalla olosi WhatsAppissa julkisesti muille. Osiossa voi myös esimerkiksi määrittää, onko WhatsAppin profiilikuva julkinen.

 

Hauskoja viestittelyhetkiä! DNA:n puhelinliittymillä surffaat rajattomasti Suomessa ilman datakattoa, joten WhatsAppin videopuhelutkin onnistuvat DNA:n liittymällä huoletta. Jos tarvitset puhelimeesi nopeaa ja rajatonta nettiliittymää esimerkiksi juuri WhatsAppia varten, voit tutustua DNA:n puhelinliittymävaihtoehtoihin täällä. Jos taas kaipaat nopeampia yhteyksiä omaan kotiisi, voit tutustua kodin netin vaihtoehtoihimme täällä.

Voit myös aina olla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

Avainsanat:

some sovellukset Teknologiaa ja yhteyksiä

Kommentit (29)

Pete
28.08.2019 14:45
Kuinka liitytään WhatsApps ryhmään?
DNA Employee
07.05.2020 14:26
Moikka! Kiitos viestistäsi. Tässä vielä ohjeet: Ryhmän perustaja on ensisijais...
Moikka! Kiitos viestistäsi. Tässä vielä ohjeet: Ryhmän perustaja on ensisijaisesti pääkäyttäjä (admin), joka voi lisätä tai poistaa henkilöitä ryhmistä. Pääkäyttäjä voi halutessaan oikeuden myös muille käyttäjille, jolloin samat mahdollisuudet tulevat ryhmän muille jäsenille. Jos haluat liittyä WhatsApp-ryhmään, laita siis jollekin sen jäsenistä viestiä, jotta sinut voidaan lisätä ryhmään.
Näytä kokonaan
Heppu
07.09.2019 06:02
Voinko poistaa paikalla olo tietoni valitsemiltani henkilöiltä? Miten se tapahtuu?
DNA Employee
07.05.2020 14:27
Hei, kiitos viestistäsi! Sovelluksen asetuksista löytyy Tili-valinnan takaa Tie...
Hei, kiitos viestistäsi! Sovelluksen asetuksista löytyy Tili-valinnan takaa Tietosuoja-osio, jossa voi muokata oman WhatsAppinsa yksityisyysasetuksia. Täältä voit esimerkiksi määrittää, näkyykö paikalla olosi WhatsAppissa julkisesti muille. Osiossa voi myös esimerkiksi määrittää, onko WhatsAppin profiilikuva julkinen.
Näytä kokonaan
huono juttu
10.12.2019 09:55
En anna puhelinnumeroani kellekään yleiseen jakoon. Siis whatsup ei ole hyvä.
keke
12.12.2019 12:02
Timeni ja puhelinnumeroni automaattisesti viestin yhteyteen ilman että niitä tarvitsee erikseen kirjoittaa?
DNA Employee
07.05.2020 14:28
Hei, kiitos viestistäsi! Nimi ja puhelinnumero näkyvät automaattisesti vastaano...
Hei, kiitos viestistäsi! Nimi ja puhelinnumero näkyvät automaattisesti vastaanottajalle viestin lähettämisen jälkeen.
Näytä kokonaan
Kurkotaiei
05.02.2020 00:14
Siis ilmeisesti whatsapp videopuhelu menee netin kautta eli käyttää älypuhelimen usein rajaton yhteys kun palveluntarjoajalla usein on antaa,niin sitä nettipuolella -puo...
Siis ilmeisesti whatsapp videopuhelu menee netin kautta eli käyttää älypuhelimen usein rajaton yhteys kun palveluntarjoajalla usein on antaa,niin sitä nettipuolella -puolta ei kämnykän mobiiliyhteyden videopuhelupuolta???eli ei ilmeisesti ole whatsapp videopuhelu maksullinen videopuhelu kun ei käytä mobiilipuolen yhteyttä??vai siiis mitenkäs dna:lla tämä menee?..joo en ymmärrä miten noita nuneroita köyttääkin??joku voisi mainita asian miten meneekin tuo kiitos,kiiitos että meneekö whatsapp videopuhelusta ylimääräistä maksua rajaton dna yhteydellä??
Näytä kokonaan
Etätuki
10.04.2020 15:15
Whatsapp-puhelu menee netin kautta. Käyttää joko kännykän mobiiliyhteyttä Sim-k...
Whatsapp-puhelu menee netin kautta. Käyttää joko kännykän mobiiliyhteyttä Sim-kortin kautta tai langatonta verkkoa, jos puhelin on yhdistetty siihen (WiFi). Puheluista ei mene erillistä maksua, kun rajaton nettiliittymä. Rajallisessakaan ei mene erillistä maksua, kunhan nettiyhteyttä riittää.
Näytä kokonaan
Femjas
25.04.2020 13:11
Miten lisään luukku spostissani olevan linkin whatsapissa olevalle ryhmälle
marjaleeena
15.05.2020 13:53
Miten saa whatsappista videon lähetettyä facebookiin?
nuukasoittaja
15.05.2020 15:58
onko joku asetus pielessä vai ominaisuus Whatsappissa kun äänipuhelua soittaessa näyttö ei mene pimeäksi niinkuin normaalisti soittaessa? todella hankalaa ja ärsyttävää ...
onko joku asetus pielessä vai ominaisuus Whatsappissa kun äänipuhelua soittaessa näyttö ei mene pimeäksi niinkuin normaalisti soittaessa? todella hankalaa ja ärsyttävää kun poski "näppäilee" puhelinta puhuessa.
Näytä kokonaan
Anne
24.05.2020 17:43
Ääniviestiä kuunnellessa, taustalla kuuluu kokoajan ilmoitusäänen merkkiääni. Ääniviestin puhetta ei kuule ollenkaan. Luulen että minulla on jokin "päällä mutta en t...
Ääniviestiä kuunnellessa, taustalla kuuluu kokoajan ilmoitusäänen merkkiääni. Ääniviestin puhetta ei kuule ollenkaan. Luulen että minulla on jokin "päällä mutta en tiedä mikä ja miten sen saa pois
Näytä kokonaan
SARAH WILLIAMS
27.06.2020 12:44
Sky World -lainayritys, annamme lainoja korolla 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com Hyvää päivää herra / olen. Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja alhaisi...
Sky World -lainayritys, annamme lainoja korolla 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com Hyvää päivää herra / olen. Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja alhaisilla korkotasoilla määrittäessään lainan määrää, joka on 100 miljoonan dollarin lainavarauksen ja 1000 dollarin dollarin lainan määrä liiketoiminnan kehittämiseen: reuna / liiketoiminnan laajentamisen kilpailukyky. Tarjoamme erilaisia lainoja * Henkilökohtaiset lainat (vakuutetut ja vakuudettomat) * Liiketoimintalainat (vakuutetut ja vakuudettomat) * Konsolidointilaina Ei ennakkomaksuja. Kiitos, että käytit aikaa tämän ilmoituksen lukemiseen.Lisätietoja ja lisätietoja, lähetä meille sähköpostia tänään skyworldloanfirm@gmail.com skyworldloanfirms@yahoo.com Sarah Williams.
Näytä kokonaan
Saara Kemi
28.06.2020 13:58
Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Annamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa vilpittömässä mielessä ja korolla 3%. Ota yhteyttä tänään sähköpostits...
Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Annamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa vilpittömässä mielessä ja korolla 3%. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com tai Whatsapp: +48732232776
Näytä kokonaan
Alec Jayson
27.08.2020 10:21
Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisessa sekaannuksessa vai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Pitäisikö maksaa lainansa velkaa tai maksaa lasku...
Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisessa sekaannuksessa vai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Pitäisikö maksaa lainansa velkaa tai maksaa laskut tai aloittaa hieno yritys? Onko sinulla alhainen luotto-pistemäärä ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta / muilta rahoituslaitoksilta? Tarvitsetko yhden lainan tai rahoituksen mistä tahansa syystä, kuten: 1) henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajennus, 2) Yritystoiminta, Koulutus, 3) velan vakauttaminen, 4) Vaikeusrahalainat 5) Henkilökohtaiset / autolainat 6) ETC Tarjoamme lainaa alhaisella 3%: n korolla ja ilman vakuuksia, tarjoamme henkilökohtaisia ​​lainoja, velan vakauttamislainoja, riskipääomaa, yrityslainaa, koulutuslainaa, asuntolainaa tai lainoja mistä tahansa syystä ". Menetelmämme tarjoaa kuitenkin mahdollisuus määrittää tarvittavan lainan määrä ja sen keston pituus, jolla voit varata lainan, antaa sinulle todellisen mahdollisuuden saada tarvitsemasi varat! Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä luottoasi riippumatta, ja tämän varmuuskopiointiin kuuluu paljon onnellisia asiakkaita Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaista lainaa, saat halvimman. Tämä on lupauksemme: Takaamme alhaisimman koron kaikille lainoille, joilla on ilmaisia ​​vakuushyötyjä. Pyrimme antamaan positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaideni odotukset kaikessa mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittaen samalla korkealaatuista palvelua ajoissa. Sähköposti: jx.finance447@gmail.com
Näytä kokonaan
Saara Kemi
07.09.2020 20:22
Tarvitsetko henkilökohtaista tai yrityslainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turv...
Tarvitsetko henkilökohtaista tai yrityslainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen. Lisätietoja ja hakemuksia varten ota yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com
Näytä kokonaan
Aku
10.09.2020 10:57
Hei! Ystäväni yritti soittaa minulle Whatsappin kautta. Minun puhelimeni ei soi ollenkaan, vaikka äänet toki on päällä. Voiko tämä johtua siitä, että olen tehnyt toiminn...
Hei! Ystäväni yritti soittaa minulle Whatsappin kautta. Minun puhelimeni ei soi ollenkaan, vaikka äänet toki on päällä. Voiko tämä johtua siitä, että olen tehnyt toiminnon ”close all” puhelimessani, joka siis sulkee sovellukset pyörimästä. Teen näin usein. Eikö WhatsApp sovellusta saa sulkea, jotta puhelin voi soida sen kautta? Pitääkö se jättää koko ajan auki? Vai johtuuko tämä jostain muusta?
Näytä kokonaan
UNICREDIT FAST LOAN
17.10.2020 04:33
Hyvää päivää, Etsitkö kiireellistä lainaa? Ota heti yhteyttä UNICREDIT FAST LOAN -palveluun välittömän tapahtuman suorittamiseksi. Se on nopeaa ja turvallista. YHTEY...
Hyvää päivää, Etsitkö kiireellistä lainaa? Ota heti yhteyttä UNICREDIT FAST LOAN -palveluun välittömän tapahtuman suorittamiseksi. Se on nopeaa ja turvallista. YHTEYSTIEDOT: Sähköposti: unicreditfastloan@gmail.com PUHELIN: +17815611941 Facebook: Unicredit-pikalaina Instagram: Unicredit-pikalaina Twitter: @FastUnicredit LinkedIn: Unicredit-pikalaina Nopea lainasi vain kolmella vaiheella.
Näytä kokonaan
UNICREDIT FAST LOAN
18.10.2020 06:59
Hyvää päivää, Etsitkö kiireellistä lainaa? Ota heti yhteyttä UNICREDIT FAST LOAN -palveluun välittömän tapahtuman suorittamiseksi. Se on nopeaa ja turvallista. YHTEY...
Hyvää päivää, Etsitkö kiireellistä lainaa? Ota heti yhteyttä UNICREDIT FAST LOAN -palveluun välittömän tapahtuman suorittamiseksi. Se on nopeaa ja turvallista. YHTEYSTIEDOT: Sähköposti: unicreditfastloan@gmail.com PUHELIN: +17815611941 Facebook: Unicredit-pikalaina Instagram: Unicredit-pikalaina Twitter: @FastUnicredit LinkedIn: Unicredit-pikalaina Nopea lainasi vain kolmella vaiheella....
Näytä kokonaan
Essi
21.10.2020 17:57
Kuinka Whatsapista voi poistaa estetyt numerot-listan näkyvistä?
DNA Employee
08.01.2021 19:52
Et voi ottaa sen näkymistä pois käytöstä.
Anette Olsson
05.11.2020 14:53
Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen tai liike-, sijoitus- ja joululainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: ...
Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen tai liike-, sijoitus- ja joululainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com
Näytä kokonaan
Anette Olsson
15.11.2020 07:46
Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen tai liike-, sijoitus- ja joululainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: ...
Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen tai liike-, sijoitus- ja joululainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com
Näytä kokonaan
Anette Olsson
26.11.2020 02:21
Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen lainan, yrityslainaa ja joulua ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n koro...
Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen lainan, yrityslainaa ja joulua ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com
Näytä kokonaan
BARCLAYS
19.12.2020 17:22
Onko sinulla taloudellista sotkua vai tarvitsetko varoja aloittaaksesi Oma yrityksesi? Tarvitsetko lainaa velan maksamiseen tai laskujen maksamiseen? Sinulla on basso Lu...
Onko sinulla taloudellista sotkua vai tarvitsetko varoja aloittaaksesi Oma yrityksesi? Tarvitsetko lainaa velan maksamiseen tai laskujen maksamiseen? Sinulla on basso Luotto-pisteet ja sinulla on vaikeuksia saada Paikallisten pankkien pääomalainat / Muut rahoituslaitokset? Tarvitsetko lainaa tai rahoitusta Mikä tahansa syy, kuten ajoneuvolainat * Rahoituslaina * Kiinteistölaina * Sijoituslaina * Auto laina * Velan vakauttaminen * Luottoraja * Henkilökohtainen laina * Muut lainat * Luottolimiitti: Annamme lainaa vain 3 prosentin korolla vuosittain. ota meihin yhteyttä WhatsAppin kautta: +33758614225 sähköposti: legalloanservices@financier.com tai barclaysnationwideloancompany@gmail.com
Näytä kokonaan
Kumah James
21.12.2020 14:02
Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma niin monelle asiakkaalle, jolla on taloudellisia tarpeita. Huonot luotot ja vakuudet ovat asia, josta asiakkaat o...
Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma niin monelle asiakkaalle, jolla on taloudellisia tarpeita. Huonot luotot ja vakuudet ovat asia, josta asiakkaat ovat aina huolissaan hakiessaan lainaa lailliselta lainanantajalta. Mutta MIDLAND CREDIT FIRM. On tehnyt tämän eron luotonannossa. Luotonanto-organisaation neuvosto on akkreditoinut MIDLAND CREDIT FIRM -yhtiön antamaan lainoja paikallisille ja kansainvälisille asiakkaille 3 prosentin korolla. Meille on annettu etuoikeus vastata taloudellisiin tarpeisiisi. Luottokysymyksen ei pitäisi estää sinua saamasta tarvitsemaasi lainaa. Palvelumme sisältävät seuraavat: - * Sijoittajien lainat * Velan vakauttaminen * Toinen kiinnitys * Yrityslainat * Henkilökohtaiset lainat * Kansainväliset lainat Ei sosiaaliturvaa eikä luottotarkistusta, 100% takuu. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille tarkalleen mitä haluat, ja me toteutamme unelmasi varmasti. MIDLAND CREDIT FIRM sanoo KYLLÄ, kun pankkisi sanovat EI. Viimeiseksi rahoitamme pienimuotoisia lainayrityksiä, välittäjiä ja pienimuotoisia rahoituslaitoksia, koska meillä on rajoittamaton pääoma. Lisätietoja lainan hankkimisesta meiltä: Vastaa välittömästi tähän sähköpostiin: midland.credit2@gmail.com Yrityksen nimi: MIDLAND CREDIT HOME Yrityksen sähköposti: midland.credit2@gmail.com Yrityksen NMLS-tunnus: 315276. Yrityksen verkkosivusto: midlandcreditonline.com Motto: Investoiminen sukupolville.
Näytä kokonaan
Ryhmäpuhelut
13.01.2021 18:45
Montako voi tällä hetkellä puhua yht aikaa eli ryhmäpuheluiden os määrä. Ei löydy mistään tietoa??? ennen oli kolme ja koollekutsuja eli neljä linjoilla, onko määrää nos...
Montako voi tällä hetkellä puhua yht aikaa eli ryhmäpuheluiden os määrä. Ei löydy mistään tietoa??? ennen oli kolme ja koollekutsuja eli neljä linjoilla, onko määrää nostettu nyt vuoden 2021 alussa??
Näytä kokonaan
Saara Kemi
14.01.2021 02:22
Tarvitsetko kiireellistä lainaa tänään yrityksen perustamiseen tai henkilökohtaisten velkojen maksamiseen? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: saara.kemi@gmail.com