Erikoistoteutus
Powered by Esri
{{technology.name}}

Tervetuloa 5G

DNA:n asiakkaat käyttävät nettiä eniten maailmassa. Siksi verkolla on väliä.

DNA aloittaa 5G-palveluiden myynnin joulukuussa

Kiinteä 5G tulee ensimmäisenä saataville suurimpien kaupunkien omakoti- ja pientaloalueille, joihin 5G-teknologiaan pohjautuva yhteys tuo nopean ja tasalaatuisen netin. Saatavuus laajenee uusille alueille nopeasti.

Oma koti, nopea netti

5G tuo ruuhkattoman nettikaistan kotiin – omakotitaloihin, rivitaloihin ja paritaloihin. Sinnekin, minne kiinteä verkko ei ulotu. 5G-verkon luotettavuus ja toimintavarmuus takaavat, että myös turvajärjestelmät, älylukot ja muut kodin laitteet toimivat luotettavasti.

Striimaa, lataa ja nauti **näkemästäsi**

Tiedostojen lataaminen nopeutuu ja esim. 4K-elokuvat ovat saman tien katsottavissa. 5G-verkon kymmenkertaiset nopeudet ja jopa gigan yhteydet takaavat, että netti ei pätki, vaikka nettiä käyttävien laitteiden määrä kodeissa kasvaa.

Pelaamisen uusi **ulottuvuus**

Välitön yhteys minimaalisella viiveellä nostaa pelaamisen uudelle tasolle ja tekee siitä entistä elämyksellisempää. 5G tekee nettipelaamisesta vaivatonta myös verkon yli muiden pelaajien kanssa, paikasta riippumatta.

Yritykset ja 5G

Miten 5G muuttaa yritysverkkoja? Mitä äärimmäisen lyhyt viive ja huippunopeus tarjoavat yrityksille? Mitä uutta liiketoimintaa 5G mahdollistaa eri toimialoilla?

Lataa maksuton e-kirja ja lue lisää uudesta mobiiliteknologiasta yritysten näkökulmasta.

Mitä 5G tarkoittaa?

Nopeuksien moninkertaistuminen ja tiedonsiirron viiveettömyys helpottavat arkea, mahdollistavat paikasta riippumattoman työnteon ja synnyttävät kokonaan uusia palveluita. 5G tuo nopeammat yhteydet niin koteihin kuin työpaikoille. Tehtävämme on varmistaa, että netti on nopea myös tulevina vuosina. Huolehdimme teknologiasta, jotta sinun ei tarvitse.

 
Erikoistoteutus