5G-webinaari: Mobiiliverkot nyt ja huomenna

Mobiiliverkot nyt ja huomenna – 5G piloteista tuotantoon

Mitä kaikkea pitää hankkia, jos yritys haluaa siirtyä 5G:n varaan? Mitä 5G:hen siirtyminen yrityksessä maksaa? Joko niitä 5G-laitteita saa? Pitääkö kaikki laitteet vaihtaa, jos siirtyy käyttämään 5G-verkkoa? Kumpi on oikeasti parempi, valokuitu- vai mobiiliyhteys?

Radioverkkojen asiantuntijat Jukka Möykkynen Ericssonilta ja Jarkko Laari DNA:lta kertovat 26.9. järjestetyssä webinaarissa vastaukset näihin ja moniin muihin kiperiin 5G-verkkoihin liittyviin kysymyksiin.  Webinaarin juontaa Sallamaari Muhonen.

Katsomalla webinaarin saat runsaan määrän arvokkaita oppeja vain 30 minuutissa.

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi nyt!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.

Mikä webinaari? Katso webinaarin esittelyvideo.