Koko kodin 5G

DNA Koti 5G

Nopea 5G-netti kotiin

  • Kodillesi varattu takuunopea oma 5G-kaista
  • Ammattilaisen tekemä asennus ilman kaivuutöitä
  • Huoltovapaa yhteys
     

Ota yhteyttä

Nopea ja toimintavarma yhteys

Takuukaista ammattilaisen asentamana

Pientaloyhteyksien asiantuntijat apunasi

Asiakkaiden suosittelema

Kiinteä, langaton 5G -netti omakotitaloon, paritaloon tai rivitaloon

Toimintavarma ja luotettava nettiyhteys kotona tekee arjestasi aidosti sujuvampaa, kun netti vaan toimii. Talon ulkoseinään asennettavan pienen ulkovastaanottimen avulla tämä onnistuu kotiisi käden käänteessä..

Unohda pätkiminen ja ruuhkainen netti, hanki DNA Koti 5G

DNA Koti 5G -yhteyden oma takuukaista varmistaa netin toimivuuden kaikissa tilanteissa. Netti ei siis hidastu tai pätki, vaikka naapuri viettäisi siellä aikaa kellon ympäri. Koti 5G -liittymiä on tarjolla vain rajattu määrä, jotta yhteyden laatu ja nopeus voidaan taata. 

Ammattilaisen asentama DNA Koti 5G on erityisen hyvä valinta, kun haluat saada toimintavarman verkkoyhteyden käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Yhteys toteutetaan 5G-ulkovastaanottimen avulla, jonka asentajamme huolehtii paikoilleen. Ei siis pitkää odottelua eikä kaivuutöitä!

Miksi DNA Koti 5G?

Takuunopea netti

Ammattilaisen tekemä asennus

Takuukaistan varmistamiseksi on tärkeää, että asennus tehdään oikein. Asentaja tuo mukanaan tarvittavat laitteet ja varmistaa yhteyden toimivuuden ennen asennusta. Ulkovastaanottimen asennuksen lisäksi asentaja laittaa myös sisäverkon kerralla kuntoon. Voit hakea kotitalousvähennystä koko asennuskustannuksesta.
 

Netti omalla 5G-kaistalla

Oma koti, oma kaista

Kodillesi varataan oma, takuunopea kaista DNA:n 5G-verkosta. Nettisi pysyy ruuhkattomana, kun muut 5G-verkon käyttäjät eivät sitä hidasta: ei siis pätkimistä, vaan sujuvaa työtä ja viihtymistä. DNA Koti 5G -yhteyksiä on tarjolla vain rajattu määrä, jotta yhteyden laatu ja nopeus voidaan taata. 
 

avaimet käteen -asennus

Huoltovapaa yhteys

Ulkovastaanotin jää DNA:n omistukseen, jolloin pidämme laitteet, päivitykset ja tietoturvan ajan tasalla puolestasi ja sinä voit nauttia toimivasta netistä vuosikausia.

Valitse DNA Koti 5G ja hymyilet kuin Naantalin aurinko!

Koti 5g -yhteys

Koti 5G -tilaus sisältää:

  • DNA Koti 5G -liittymä, 400M 34,90 €/kk/24 kk (jonka jälkeen 39,90 €/kk)
  • Ammattilaisen asentaman netin (sis. ulkovastaanottimen) 7,50 €/kk/60kk tai kertamaksu 450 € (norm. 495 €)
  • Voit hakea kotitalousvähennystä koko asennuskustannuksesta. Saat asennuksen jopa 60kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Ota yhteyttä

1000M yhteydellä uusiin ulottuvuuksiin!

Superkäyttäjille, joille netti on elämä ja elämä on netissä!

Lisää nopeutta:
DNA Koti 5G 1000M -liittymä +5 €/kk

Laajenna kodin sisäverkkoa Mesh WiFi -laitteiden avulla

DNA Mesh WiFi –laite 1,30 €/kk/60 kk tai kertamaksu 78 €

Näin varmistat, että netti toimii hyvin kodin jokaisessa huoneessa. Hyvä nyrkkisääntö on, että usein yli 70 neliöiset tai monikerroksiset asunnot tarvitsevat useamman verkkoa optimoivan Mesh WiFi -laajentimen.

Kysy lisää ja tilaa sinulle sopivimmalla tavalla: 

Ota yhteyttä pian, 5G-kaistoja on vain rajattu määrä takuunopeuden takaamiseksi

Saat luotettavan DNA Koti 5G -yhteyden helpolla ja huolettomalla avaimet käteen -asennuksella. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Kotipaikkakuntasi aluevastaava on sinun sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse tarkastettuaan saatavuuden osoitteeseesi.

Pientaloyhteyksien asiantuntija on myös mukanasi tilauksesta käyttöönottoon – ja auttaa sen jälkeenkin!

Jätä yhteystietosi

Soita meille:

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi arkisin klo 9-21. Numero on maksuton.

0800 304 080

Kysy lisää ja tilaa chatissa

Linjat ovat auki arkisin klo 9-17. Muina aikoina voit jättää meille soittopyynnön myös chatin kautta.

Varaa soittoaika

Varaa itsellesi sopiva aika, niin me soitamme sinulle 
 

Varaa soittoaika

Pientalopalvelun ammattilaiset apunasi, palvelun valinnasta käyttöönottoon

Tervehdys Pientalot-tiimistä! Ota meihin yhteyttä ja autamme juuri sinulle sopivimman netin valinnassa.

Tutustu videolta miten pientaloasujan kotinetti toimii!

Kim Johnssonin perhe hankki kotiinsa DNA Koti 5G -yhteyden, kun entinen netti ei enää riittänyt käyttötarpeisiin nähden. Katso videolta, miten yhteyden hankkiminen sujui ja miten 5G-netti kotona toimii.

Usein kysyttyä DNA Koti 5G -yhteydestä

Mitä hyötyä on 5G:stä?

Luotettavuus ja toimintavarmuus ovat nykyistä mobiiliverkkoa paremmat huomattavasti nopeamman tiedonsiirron ansiosta.  5G-verkon kapasiteetti on parempi, eli se pystyy palvelemaan suurempaa määrää käyttäjiä samanaikaisesti ilman verkon ylikuormittumista.  Välitön yhteys minimaalisella viiveellä nostaa myös pelaamisen uudelle tasolle.

Suoratoistopalveluiden, TV-ohjelmien ja videoiden parempi laatu ja pätkimättömyys tekevät katselusta entistä elämyksellisempää. 5G-verkko mahdollistaa tulevaisuudessa jopa kymmenkertaiset nopeudet nykyiseen verrattuna,  jo nyt päästään gigan nopeuksiin. 

Miten Koti 5G -yhteys eroaa muusta 5G-verkosta

Käyttäessäsi 5G-mobiililaajakaistaa, jaat kaistan muiden samanaikaisten käyttäjien kanssa. Mikäli käyttäjiä on paljon, voi verkko olla ruuhkainen. Kun sinulla on Koti 5G -yhteys,  sinulle varataan oma kaista DNA:n 5G-verkosta. Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan muu ei pääse käyttämään sinulle varattua kaistaa, ja nettisi pysyy aina ruuhkattomana riippumatta muista käyttäjistä alueellasi! 

Mitä avaimet käteen -asennus sisältää?

Asentaja tuo mukaan kaikki tarvittavat laitteet ja varmistaa 5G-yhteyden toimintavarmuuden ennen asennuksen aloitusta. Kotiisi asennetaan 5G-ulkovastaanotin, tarvittavat WiFi-laitteet ja luodaan kotiverkko valmiiksi. Tämän lisäksi asentaja liittää vielä kaksi tärkeintä laitettasi uuteen kotiverkkoon.  Pääset heti käyttämään omaa nopeaa 5G-kaistaasi ja saat kerralla kiinteän 5G-yhteyden kodin kaikille laitteille!

 

Miten takuunopeus varmistetaan?

DNA Koti 5G -yhteyttä on saatavilla rajallinen määrä DNA:n 5G-verkon alueella, jotta luotettava ja takuunopea yhteys voidaan taata. 

Palvelun taso ja yhteyden toimivuus varmistetaan ennen asennusta. Jos riittävää 5G-yhteyttä ei voida taata, DNA peruu asiakkaan DNA Koti 5G -tilauksen veloituksetta.  DNA Koti 5G -liittymä vaatii toimiakseen 5G-ulkovastaanottimen, josta asiakas maksaa vain asennuskulut - laite on jatkossakin huoltovapaa, sillä pidämme sen ajan tasalla puolestasi. 

Lisäksi asiakas tarvitsee Mesh WiFi-laitteen, jolla luodaan sisäverkko, jotta takuunopeus voidaan luvata. 

Mitä tarkoittaa kiinteä 5G?

Kiinteä langaton yhteys toteutetaan siten, että rakennuksen ulkoseinään kiinnitetään ulkovastaanotin, jolla varmistetaan signaalin vahvuus. Ulkovastaanotin suunnataan lähimpään 5G-tukiasemaan, joka on puolestaan yhteydessä kiinteään valokuituverkkoon. Tukiaseman ja ulkovastaanottimen välillä netti kulkee langattomasti. Ulkoyksiköstä tuodaan ethernetkaapeli taloon sisälle joko olemassa olevasta läpiviennistä tai uudesta läpivientikohdasta. Rakennuksen sisälle luodaan oma sisäverkko, joka WiFi-laitteiden avulla voidaan ulottaa ullakolta takapihalle. 

Miltä 5G-ulkovastaanotin näyttää?

5G-ulkovastaanottimen koko on noin puolikas A4-arkki.  Malli ZTE MC889A5G Outdoor CPE. 5G-ulkovastaanotin on DNA:n omaisuutta, joten me  huolehdimme laitteen päivityksistä ja toimivuudesta puolestasi.

 

 

 

 

Asun pientaloyhtiössä, voinko hankkia DNA Koti 5G -yhteyden?

DNA Koti 5G on myös sinulle sopiva kotinetti, sillä se on asuntokohtainen nettiratkaisu. Huolehdithan kuitenkin luvan ulkovastaanottimen asennukselle taloyhtiöltäsi.

Miten saan tietokoneellani kaiken irti nopeasta DNA Koti 5G -liittymästäni?

5G:n myötä merkittävästi kasvaneiden huippunopeuksien myötä vaatimukset käyttölaitteiden prosessoriteholle ovat kasvaneet. Vanhemmat  pöytäkoneet ja läppärit eivät välttämättä yllä kaikista suurimpiin nopeuksiin, jos niiden prosessoriteho ei ole riittävän suuri. 

Kannattaa myös varmistaa, että pöytäkoneen tai läppärin ethernet-liitännän ajurit ovat ajan tasalla ja tukevat gigan nopeuksia. Ohjeet ajurien tarkistamiseen ja päivittämiseen löydät tietokoneesi valmistajan verkkosivuilta.

Vinkkejä nopeuden testaamiseen vaikuttavista asioista löydät myös nopeustesti-sivulta.

Milloin tarvitsen Mesh Wifi -laajenninta?

Mesh on hyödyllinen silloin, jos kotisi on useammassa kerroksessa tai huomaat kodissasi katvealueita esim. suuren pinta-alan tai rakennusmateriaalien vuoksi. Katso videolta, mitä tarkoitetaan Mesh Wifi -järjestelmällä, ja miten se auttaa parantamaan kotisi langatonta sisäverkkoa. Voit myös lukea lisää täältä.

 

Katso tarkemmat tarjousehdot

Tarjousehdot

DNA Koti 5G -liittymiä on tarjolla rajallinen määrä DNA:n 5G-verkon alueella. Takuunopeus, joka ei DNA Koti 5G:tä käyttäessä lähtökohtaisesti alitu, on 100M.

Palvelun taso ja yhteyden toimivuus varmistetaan ennen asennusta. Jos riittävää 5G-yhteyttä ei voida taata, DNA peruu asiakkaan DNA Koti 5G -tilauksen veloituksetta.  DNA Koti 5G -liittymä vaatii toimiakseen 5G-ulkovastaanottimen, josta asiakas maksaa vain asennuskulut (laite jää DNA:n omistukseen).  

Lisäksi asiakas tarvitsee WiFi-laitteen, jolla luodaan sisäverkko. Takuunopeus voidaan luvata vain asiakkaille, jotka ostavat WiFi-laitteensa (DNA Mesh WiFi) DNA:lta DNA Koti 5G-liittymän tilauksen yhteydessä. WiFi-laitteen vaatimukset varmistetaan asiakkaalta myynnin yhteydessä.

Laitteiden asennus 30.7.2024 asti 450 € (norm. 495 €) uusille DNA Koti 5G -tilaajille. DNA Koti 5G 400M-liittymän määräaikainen sopimuskausi yhteensä 837,60 €, jatko 39,90 €/kk, WiFi-laitteen kokonaishinta 78 €. 

 

Katso DNA Koti 5G erityisehdot täältä