DNA 5G-puhelinliittymät 

Tekee gutaa olla nopee.

Nopealla 5G-puhelinliittymällä varmistat, etteivät elämäsi tärkeät hetket pääse livahtamaan ohi.

Vahvoja yhteyksiä DNA:n 5G-liittymillä

Heräsikö liittymistä kysymyksiä?

Ei hätää, me autamme! Vastaa alla olevan chatin kysymyksiin ja jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

5G-aikaan ilman määräaikaa

Kasvavat nopeudet

Nopealla 5G-puhelinliittymällä varmistat, etteivät elämäsi tärkeät hetket pääse livahtamaan ohi. Kasvavien 5G-nopeuksien ansiosta syntyy arkea helpottavia palveluita, joiden avulla esimerkiksi yhteydenpito läheisiin helpottuu.

Yhteys, joka toimii

Varmalla 5G-yhteydellä pääset myös nauttimaan hyvälaatuisesta sisällöstä muun muassa suoratoistopalveluissa ilman, että yhteys pätkii.

Kattavat asiakasedut

On muuten etuja! DNA:n asiakkaana pääset nauttimaan useista asiakaseduista. Asiakkuudesta on rahanarvoista hyötyä.

Saat nämä asiakasedut käyttöösi

Kanavapaketteja 20 % edullisemmin

20 % alennusta kanavapaketeista

Asiakkaanamme saat valitut kanavapaketit -20 % edullisempaan asiakasetuhintaan. Uppoudu edullisesti huippulaadukkaaseen katseltavaan, joita tarjoavat mm. C More Total, C More, V premium ja Mix-kanavapaketit.

Tutustu

3 vuoden pidennetty DNA takuu kaikkiin meiltä ostamiisi puhelimiin ja tabletteihin

3 vuoden pidennetty DNA takuu

Onpa huoletonta! Saat pidennetyn 3 v takuun kaikkiin meiltä ostamiisi puhelimiin ja tabletteihin ilman lisämaksua.

Netti älylaitteiden etäohjaukseen alkaen 1,90 €/kk.

Edullinen netti valvontalaitteisiin ja älylaitteiden etäohjaukseen

Puhelin- tai nettiliittymäasiakkaanamme saat laitenetin etuhintaan alkaen 1,90 €/kk.

 

Tilaa

 

Katso DNA TV:tä 2 kk ajan veloituksetta

DNA TV 2KK 0 €

Helppokäyttöisellä DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

Liittymäasiakkaana saat DNA TV -palvelun kaksi ensimmäistä katselukuukautta maksutta. Sen jälkeen tilaus jatkuu normaalilla hinnalla 6,90 €/kk. Etu koskee vain uusia DNA TV:n tilaajia.

• Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella
• Tallenna rajattomasti, myös jatkuvalla tallennuksella
• Nauti DNA TV Viihdekirjaston ja Vuokraamon leffoista
• Peilaa sisältö isolle ruudulle

Tilaa

Mukana kulkeva netti asiakasetuhinnalla 

 

Keskittämisetu: DNA Liikkuva 4G 100M

Minne menetkin, ota netti mukaan! DNA Liikkuva 4G 100M -liittymällä käytät nettiä huoletta niin tabletissa kuin mokkulalla, kotona ja mökillä. Nopeus on jopa 100 Mbit/s, nettiä riittää useammallekin käyttäjälle samaan aikaan. Kk-hintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Mukana tulee 14 Gt/kk EU-datapaketti.

Nopea 4G-netti kaikille laitteille. Sisältää EU-datapaketin.

Liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Muissa EU/ETA-maissa kuukausimaksu sisältää 14 Gt/kk tiedonsiirtoa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa.

Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

Edullinen myös reissussa

Ota netti mukaasi reissulle: takapenkille, lomamatkalle, koneeseen tai veneeseen. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto muissa EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Lue lisää EU-roamingista.

Tilaa

Kaikki hyödylliset ja rahanarvoiset etumme löydät asiakasedut-sivulta 

DNA 5G kattaa jo nämä alueet

Powered by Esri

Meiltä myös 5G-puhelimet

Suosituimmat 5G-puhelimet – koroton ja kuluton DNA Maksuaika

DNA 5G tablettiin, läppäriin tai mokkulaan

Pidä kotitoimistosi sujuvasti liikkeessä tai ota nopea netti mökille mukaan.

5G tulee kotiin ja tuo helpotuksen tökkivään nettiin

Kiinteä 5G ratkaisee monen suomalaisen pientalon nettihaasteet.

Usein kysytyt kysymykset

Millä laitteilla voi käyttää 5G:tä?

5G-liittymistä pääset nauttimaan 5G-puhelimella! Suosituimmat 5G-laitteet löydät DNA:n sivuilta. Kaikkiin laitteisiin ja liittymiin voit tutustua helposti DNA:n sivuilla tai voit myös tutustua tarjontaan lähimmässä DNA Kaupassasi. 

Häviääkö 4G?

4G ei ole häviämässä minnekään! DNA kehittää ja parantaa 4G verkkoa entisestään muun muassa rakentamalla uusia tukiasemia sekä parantamalla 4G:n toiminnallisuuksia.

Millainen kuuluvuus 5G-verkolla on?

DNA 5G-verkon kattamat alueet voit helposti tarkistaa DNA:n sivuilta. Kuuluvuuskartasta voit tarkistaa oman alueesi 5G kattavauuden. Kartta päivittyy sitä mukaa kun 5G -verkko saavuttaa uusia alueita.

Mitä 5G tarkoittaa liittymän nimessä?

5G-etuliite liittymän nimessä tarkoittaa, että liittymällä on kyvykkyys toimia myös 5G-verkossa, muiden nopeiden verkkojen lisäksi.

Onko 5G-verkko tietoturvallinen?

Verkon tietoturva on yhdistelmä operaattorin toimintaa, laitehankintoja ja myös yksilön omaa verkkokäyttäytymistä. DNA:lla kaikki ylläpidetyt verkkoratkaisut ovat erittäin tietoruvallisia. Asiakkaita autetaan myös monin tavoin oman henkilökohtaisen tietoturvan kanssa.

Hyödyttääkö 5G-verkko mitään, jos minulla on ainoastaan 4G-liittymä?

5G-verkon rakentaminen on kokonaisvaltaista verkon päivitystä, joka hyödyttää myös 4G-verkon nopeuksia. Liikenteen siirtyessä hyödyntämään 5G-verkkoa, vapauttaa tämä tilaa 4G-verkkoon ja pelkästään tällä liikennemäärän muutoksella saadaan selkeää hyötyä myös 4G-käyttäjille. Lisäksi 5G-verkon rakentamisen yhteydessä myös 4G-laitteistoja päivitetään ja tämä parantaa 4G-verkon yhteyksiä.

DNA 5G-liittymä - surffaa ja soita nopeasti ja luotettavasti

DNA 5G-liittymä on varma ja nopea. 5G-verkko tuo mukanaan paljon netin käyttöä parantavia ja arkea helpottavia asioita; luotettavat ja toimitusvarmat verkot, 10-kertaiset nopeudet ja välittömät yhteydet minimaalisella viiveellä. Tässä 5G-verkossa kelpaa striimata videoita, olla yhteydessä läheisiin ja surffata.

5G-yhteys luo uusia mahdollisuuksia! Nopean 5G-puhelinliittymän avulla saat kaiken irti 5G-puhelimestasi. DNA 5G-puhelinliittymällä surffaat Suomessa rajattomasti jopa ällistyttävällä 1000 Mbit/s nopeudella. Vaikka 5G-liittymien kuuluvuus on vielä rajallista, ne laajenevat jatkuvasti.

Löydät meiltä myös nopeat 5G-nettiliittymät. DNA Koti 5G:llä saat oman kodillesi varatun 5G-kaistan, joka takaa nopean ja toimintavarman netin. Takuunopea netti ei pätki, vaikka koko perhe surffaisi yhtä aikaa: pelaaminen, leffojen ja sarjojen katselu sekä opiskelu ja etätyöt sujuvat vaivatta, ilman turhia viiveitä.​

Varma ja nopea 5G-yhteys tuo myös läheiset lähelle uudella tavalla! DNA 5G-puhelinliittymällä saat välittömän yhteyden ja kun yhteys toimii niin voit itse keskittyä elämän hyviin hetkiin. Kokeile myös DNA:n liittymävertailua.