DNA Yrityspuheliittymät

DNA Yrityspuheliittymät mahdollistavat yksittäisten päätelaitteiden tai puhelinvaihteiden liittämisen yleiseen puhelinverkkoon luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Palvelu tuo käytettäväksi luotettavan analogisen liitännän tai kehittyneemmän ISDN-tekniikan edut ja monipuolisen palvelun. Tuote mahdollistaa analogisten päätelaitteiden, kuten fax- tai perinteisen puhelinlaitteen sekä ISDN 2B+D että ISDN 30B+D liitännällä varustettujen vaihteiden liittämisen yleiseen puhelinverkkoon. Liitännät tarjoavat yleisen puhelinverkon palvelut ja numeroinnin käyttäjille.

Palvelusta on saatavilla neljä eri versiota:

  1. DNA Yrityspuhelin on perinteinen analoginen liittymä, joka mahdollistaa yhden normaalin puheyhteyden. Liittymää voidaan käyttää erilaisilla päätelaitteilla puheen tai faxien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Liittymään on mahdollista liittää rinnakkaisia päätelaitteita, jos niiden ominaisuudet soveltuvat rinnakkaiseen käyttöön. Rinnakkaiskäytössä päätelaitteet eivät voi käyttää liit-tymää yhtä aikaa, vaan yksi päätelaite/palvelu kerrallaan. Palvelun saatavuus on vain DNA:n oman kupariverkon alueella.
  2. DNA YritysISDN on ISDN 2B+D tekniikkaan perustuva liittymä ja se mahdollistaa 2 yhtäaikaista puhekanavaa puheen siirtoon. Liittymää voidaan käyttää pienvaihteiden keskusjohtoliitäntänä tai yksittäisen ISDN-päätelaitteen liitäntänä. Palvelun saatavuus on vain DNA:n oman kupariverkon alueella.
  3. DNA Järjestelmäliittymä15 on ISDN 30B+D tekniikkaan perustuva liittymä ja se mahdollistaa 15 yhtäaikaista puhekanavaa puheen siirtoon. Liittymää käytetään tyypillisesti puhelinvaihteiden tai asiakaspalvelujärjestelmien liitäntänä. Liittymä toteutetaan PCM- tekniikalla. Palvelun saatavuus on Suomen valtakunnan alueella.
  4. DNA Järjestelmäliittymä30 on ISDN 30B+D tekniikkaan perustuva liittymä ja se mahdollistaa 30 yhtäaikaista puhekanavaa puheen siirtoon. Liittymää käytetään tyypillisesti puhelinvaihteiden tai asiakaspalvelujärjestelmien liitäntänä. Liittymä toteutetaan joko PCM- tai TDMoverIP tekniikalla. Palvelun saatavuus on Suomen valtakunnan alueella.

Edut asiakkaalle

  • Luotettava ja turvallinen liitäntä yleiseen puhelinverkkoon yksittäisille puhelimille, faxeille ja puhelinvaihteille, joissa on analoginen- tai ISDN-liitäntä
  • Hyvä ja häiriötön puheen laatu
  • Monipuoliset kiinteän puheliittymän palvelut
  • Tietoturvalliset ja ympäristöä häiritsemättömät liittymät

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30