DNA CONNECTIVITY IOT

IoT/M2M -yhteydet ja liittymänhallinta DNA:n kattavassa mobiiliverkossa.

Mitä on IoT?

Löydä IoT:n mahdollisuudet - DNA Connectivity IoT

DNA Connectivity IoT -liittymät on tarkoitettu sensoreiden, laitteiden ja järjestelmien väliseen tiedonsiirtoon, joissa kommunikointi laitteiden välillä tapahtuu mobiiliverkossa. Tarjoamme palvelun 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa. Liittymien monipuolinen hallinta onnistuu helposti Cisco Jasperin tarjoaman DNA Control Center -käyttöliittymän avulla. 

IoT-liittymät käyttävät DNA:n valtakunnallista mobiiliverkkoa. IoT-yhteysteknologiana mobiililiittymät soveltuvat erityisesti toteutuksiin, joissa IoT-laitteet sijaitsevat laajemmalla alueella – isommasta kiinteistöstä tai tehdasrakennuksesta kaupunkeihin – tai ovat liikkuvassa käytössä. IoT-liittymät hyödyntävät mobiiliverkon edistyneitä tietoturvaominaisuuksia. Mobiiliverkossa yhdistyy vakiintuneen teknologian toimintavarmuus, jatkuvuus sekä ennakoitava kehitys mobiiliteknologioiden standardien mukaisesti.

Liittymiin on saatavilla fyysisiltä ominaisuuksiltaan erilaisia SIM-kortteja, käyttökohteen tarpeista riippuen. Liittymät voidaan liittää osaksi turvallista yrityskohtaista APN-ratkaisua ja niihin voidaan lisätä roaming ominaisuus, mikäli yhteyksiä halutaan käyttää Suomen ulkopuolella.

Katso tästä palvelun porttirajoitukset.

Onko sinulla kysyttävää IoT-ratkaisuihin liittyen?
Ota yhteyttä iotconnectivity@dna.fi

DNA Control Center

DNA Connectivity IoT:n myötä saat käyttöösi DNA Control Center -käyttöliittymän, jonka kautta näet kaikki käytössäsi olevat IoT-liittymät ja niihin liittyvät palvelut. Käyttöliittymässä voit mm. hallinnoida liittymiä, valvoa käyttöä tai tilata uusia liittymiä.

DNA Control Center koostuu seuraavista osa-alueista:

Hyödynnä sijaintitietoa liiketoiminnassasi

DNA Location Based Services on sijaintipalvelu, jonka avulla voit paikantaa laitteita tai antureita ja huolehtia näin paremmin yrityksesi omaisuudesta tai käyttää sijaintitietoa suoraan hyödyksi liiketoiminnassasi.

Sijaintipalvelu on lisäominaisuus, joka aktivoidaan osaksi DNA Control Center -ympäristöä. Paikannus perustuu mobiiliverkon teknologiaan, joten päätelaitteessa ei tarvita GPS-vastaanotinta. Sijaintitieto esitetään koordinaatteina, kartalla tai se voidaan välittää API-rajapinnan yli. Palvelu toimii kaikilla M2M-liittymätyypeillä, mukaan lukien NB-IoT ja LTE-M.

DNA Control Center on integroitu osaksi yleisimpiä IoT-pilvialustoja

Valmiin E2E API-rajapintaintegraation avulla voit helposti ja nopeasti todentaa IoT-ratkaisusi kelpoisuuden ja myös jatkojalostaa integraatiota.

Pilvialustaan integroidaan:

  • Laitteet
  • SIM -status
  • Data ja sen visualisointi
  • Yhteydenvalvonta

Tarjoamme rajapintaintegraation täysin maksutta. Ohjeet ja lähdekoodi löytyvät DNA Connectivity IoT GitHub-tililtä. Integraatioon sovelletaan MIT-lisenssiehtoja ja asiakas hyväksyy lisenssiehdot ottaessaan lähdekoodin tai osan siitä käyttöönsä.

DNA:n M2M/IoT -mobiiliverkko 

DNA Connectivity IoT toimii käyttötarkoituksensa mukaan maankattavasti 2G, 3G tai 4G verkossa.

DNA on viime vuosina investoinut merkittävästi mobiiliverkon kattavuuteen ja kapasiteetin lisäämiseen.

5G parantaa IoT-palveluiden kattavuutta entisestään ja mahdollistaa uusia käyttötapauksia.

LTE-M ja NB-IoT avattu kattavasti

DNA:n verkossa on maanlaajuinen LTE-M-peitto ja kattava NB-IoT-peitto. 

Jos kyseiset tekniikat kiinnostavat joko testimielessä tai tarvitset liittymät IoT-ratkaisullesi, ota yhteyttä iotconnectivity@dna.fi.

Onko sinulla kysyttävää palveluun liittyen? Ota yhteyttä iotconnectivity@dna.fi

 

Katso videoilta mitä etuja DNA Control Center tuo yrityksellesi

Tarjoamme uusille DNA Connectivity IoT -asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelua.
Lue lisää DNA Connectivity IoT Starter Kitistä