Laskunlukuohjeet ja -mallit

Laskunlukuohjeet ja -mallit

Yrityksesi voi valita käyttöönsä joko laajan tai tiivistetyn mallin mobiililaskusta. Asiakasverkon ja toimistoviestinnän palveluissa on käytössä laaja nettolaskumalli ja TV- ja KTV-palveluissa laaja yrityslaskumalli. 

Voit vaihtaa yrityksesi laskumallia ottamalla yhteyttä yritysasiakaspalveluumme. Voit myös tilata lisämaksullisia DNA Yritysraportteja, joiden avulla voit seurata ja analysoida kustannuksia sekä matkapuhelinliittymien käyttöä. Pääset tutustumaan yritysraportteihimme täältä.

Suppea laskumalli

Uusille asiakkaille lähtee automaattisesti mobiilipalveluissa suppea laskumalli. Siinä laskutapahtumiin on summattu yhteen kaikkien liittymien kokonaissummat, jotka on ilmoitettu asiakaskohtaisilla sopimushinnoilla. Laskun lopusta löytyy liittymäkohtainen yhteenveto. 

Laaja laskumalli

Laajassa laskumallissa laskutapahtumat eritellään tarkasti liittymittäin. Tapahtumien summat on laskulla ilmoitettu asiakaskohtaisilla sopimushinnoilla. Laskun lopusta löytyy liittymäkohtainen yhteenveto. 

Kiinteän verkon laskumallit

Tilaa sähköinen lasku!

Sähköinen lasku on veloitukseton ja säästää ympäristöä. Saat laskun halutessasi joko verkkolaskuna tai sähköpostilaskuna.

Hinnat ja sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot, palveluhinnasto, laskutus- ja perintämaksut ym.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse arkisin klo 8-16. Voit myös asioida chatin kautta (klo 8-16) tai jättää yhteydenottopyynnön.

Katso yhteystiedot